Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgelmiş bebişimiz rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahcoook sevindim ve hep içime doğdu kuzum bekliyordum senden bu arada.

Çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına lmayı nasip etsin ne zaman öğrendin kana gittinmi kaç haftalık.

cidden mi
gözünaydın canım
çok sevindim

tesekkürler kıslar evet bu sefer saka degil hilalim senin yazını bulamadım ama okumustum heheytttttttttt. dedim bu kıs inanmıcak saka yaptıydım ben ona zamanında.
iki gün once idrar testi yaptım hayatımda ilk defa ikinci cizgiyi gördüm adetim 7 gün gecikmisti gerci yedi gün demiyodum ben cünkü adet düzensizligi var bende ya pkoluyum ya gecen ay 10 gecikmeden sonra yogurdu üfleyerek yedim resmen ne yalan soleyim. bekledim 9 unda idrar yaotım pozitif görünce hemen doktora gittim kan verdim 64 cıktı. pazartesi ultrosonla bakacak ilk dfefa heyecanlıyım hemde cok benim kabusum bittim su 3 ayıda bi kazasız belasız atlatabilirsek. 17 ay dan beri ugrasıyorum pkolu olmak cok zormus
9 ay klomenleri kullandım sistim bi 10 kilo aldım keske hiç icmeseydim ya
5 aydır tedaviden uzagım oldu bu sefer.

darısı isteyen tüm arkadaslara beklemek cok zor size bi ara bu ay neler yaptıgımı yazayim.

melissa canım tebrik ediyorum neler yaptığını yazarmısın heyecanla bekliyorum

Arkadaslar mwrhaba
Sızı cok ozledım
Sıze moral dolu geldım
Sıze rahatlamıs geldim
Sıze umut dolu geldım
Sıze iki kişi geldim
Bebısımle geldımmmmmmnnmnnnnnn.

canımmmm melisammmmmm
çoook sevindim gerçekten
rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla gelsin inşallah yarunnn:124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119:

çooooooooooooooookkkkk sevindim canım tebrik ederimmmmmm sağlıkla gelsin meleğinnnnn

Arkadaslar mwrhaba
Sızı cok ozledım
Sıze moral dolu geldım
Sıze rahatlamıs geldim
Sıze umut dolu geldım
Sıze iki kişi geldim
Bebısımle geldımmmmmmnnmnnnnnn.

canımmmm melisammmmmm
çoook sevindim gerçekten
rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla gelsin inşallah yarunnn:124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119:

umutege nasılsın canım nasıl geçiyor hamilelik

çok sağ ol canım iyiyiz çok şükür
oğluşum çok hareketli bir bebek galiba hala miğde bulantım var onun dışında başka sıkıntımız yok oda nazar boncumuz olsun artık ne yapalım onada alıştım yeterki o sağlıklı olsun
sen nasılsın

melissa canım tebrik ediyorum neler yaptığını yazarmısın heyecanla bekliyorum

canım annem bayagı once sirkeli su yap buharına otur iltihap varsa bı temizlesin ardından da iki gün belinde tutacak sekilde yakı yapıstır derdi.
uzerinden bayagı aylar gecmiş ben kaile almamıstım dediklerini bak 9 ay klomenler catlatma igneleri bi cacık olmadı gecen ay kafama dank etti bide böle deneyim dedim. adetim bitti bi iki gün sonra tencerede su kaynattım yaklasık iki litre kadar içine bi cay bardagı sirke üzüm sirkesi koydum az daha kaynattım buharı gidene kadar üstünde oturdum bunu iki gün yapoptım ben ertesi gün yakı yapıstırdım ve ilk defa gün asırı ilşki yaptık esimle. bu arada adetin ikinci günü ballı corekotlu tarcın karısımı yaptım onu adetin 13 . gününe kadar yedim. bu nuda kk de bi topik var ball cörekotu tarcın diye ben bayagı bi once yemiştim bunu klomen kullanırklen bi yanıt vermemişti bu sefer işe yaradı. ama ben en cok sirkeli suya inanıyorum cunkü acayip bi akıntım geldi sona dogru avıucumu doldurdu akıntı o derece demekki güzel temizledi e yumurtayı büytmek içinde bal yeyince bu sefer işe yaradı.

doktorum hiç adam gibi rahmime bakıpta senin akıntın cok iltihabın var gibi seyler solememişti ama benim bayagı bayagı iltihap varmıs yanı
bi arkadasım hamile kalmıstı o da demişti once rahmi temizlemek lazım yoksa spermler ilewrlemiyo takılıyo ole akıntı yumagına diye. ole iste gülüm. bunlar bana vesile oldu. bide herseyden once psilkolojimin cok iyi olması bu gecen ay hiç ama hiç takmadım ben ya cocukgum olmazsa korkusunu içimde beslemedim hiç gecen ay cok üzülmüstüm cunkü resmen hislerim felclesmiş yıgınmıs kalmsıtım. bu ay hep kendime varkit ayırdım kendimi hep oyaladım evde durmadım kafamda uretmedim. evde durdugum zamanlarda puzzle yaptım gerci hangi döte güven 1000 lik aldıysam daha cogu duruyo ama olsun o beni bayagı oyaladı kavga dogüş onu yaptım. spora yazılmıstım günlerimi doldurdum bi sekilde sporda kaldı artıkın ya neyse. ole işte gülüm once rahatla ama cıdden rahatla ben 17 aydır ugrasıyorum ve sadece bu ay saldım cayıra mevlam kayıra durumu oklldu bende aman dedim olmazsa olmasın ne sanki tüm hayatımı bebek istegi üzerinden mahvedemem dedim. ve kendime geldim kendimle ugrastım doktorda cevremde diyodu ne zaman dusunmeyi bırakacaksın üzülmüceksin iste o zamangelecek bebişin diye. olede oldu cidden biliyorum cok zor ama bi sekilde kafayı bosaltmak sadece oyalandıgımız seylerle kafayı anlık doldurmak gerekiyo hiç evde durmasım o alısveriş su alısveriş ole gezdim. iyide oldu bak sonuca.

allah isteyen herkeze versin ya kabusum bitti artık insallah 3 ayıda rahat atlatırımda. isteyen herkes herkez bebiş sahibi olsun insallah.

canımmmm melisammmmmm
çoook sevindim gerçekten

saol bi tanem ya oldu işte oldu hala inanamıyorum biliyomusun daha göremedim ultrosonda ya. neyse pazartesi varlıgı tescillenecek sanırım.
anneme diyorum ulen kadın doktor gibi kadınsın len diye . diyoki eeeeeeeeeeeeeeeeeeee kısım kac atydır diyorum yap sunu diye yapmadın ole hormon haplarıyla oyalandın diyo.

çok şükür canım ben nedense senin hamileliğine çok seviniyorum sanki kızkardeşim hamile olsa bukadar olurdu
sağlıklı sıhhatli olsunda en önemlisi bu miğde bulantısı falan geçer zamanla
bende iyiyim nasıl olayım adetim bu ayın birinde oldu 2 gün geldi kesildi 3 gün önce soğan kürü yapim dedim gebeliği kolaylaştırıyomu dedimki içimde önce bi gebelik testi yapim 2 gün adet olunca içime şüphe düştü belki soğan kürü twehlikeli olur diye düşündüm bişe varsa neyse test yaptım 2. çizgi çıktı ama çok silik sonra dağıldı falan arızalı diye düşündüm ama hala içim rahat değil ya varsa diyee böyle işte senin fikrin ne bu konuda

canım benim çok sağol
biz eskilerden olduğumuz için bizlerden biri hamile kalınca bende çok mutlu oluyorum melisayada çok sevindim allahım tez zamnada hepinize nasip etsin
soğan kürünün çok faydası olduğunu bende duymuştum inşallah o test bu sefer doğruyu göstermiştir
ne kadar geçti bu durumda adetin
2-3gün daha bekle istersen sonra birdaha test yap canım
inşallah bir müjdeli haberde senden alırız

rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almanı nasip etsin kuzum çok sevindim gerçekten rabbim gönülden issteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın beklemek çok zormuş benimde 13 ay oldu sanırsam doktor banada rahmin temiz akıntın yok dedi belki bendede vardır bideneyim bakalım önümüzdeki ay adet olurisem ah şu kafadan atma olayı uyokmu yapamıyorum umudum herzamann var aslında bazen yok desemde hep var olur inşlhh teşekkür edserim canımmm

canım bi test da yapsana ay insallah vardır ya sogan kurunu emin olmadan içme sakın rahim duvarını inceltityo bebek varsa rahim duvarının kalınlasması lazım sen ustune içersen inceltir ve amllah kosrusun zarar verir. emin ol ole iç bence sogan suyunu . ben iki ay onuıda kullandım sirkeli su daha güzel akıntımı cogalttı bende bak bıde bunu dene derim hamile degilsen indssallah hamilesindirde.:26::26:

sağol eminem iyim çok şükür
sen nasılsın
eşinin güzel haberine çok sevindim bu arada eşinle kızınla daha mutlu senelere inşallah

bende iyim çok şükür hülyam eskiye nazararn kafam daha rahat çok şükür
inşallah canımmm inşallah bugün evlilik yıl dönümümüz 11 yılı geride bırakıyoruz ALLAHIN İZNİYLEEE

canım bu ay adetimi hatta 2 gün erken oldum ..
bu ay 3 ünde olmam lazımdı ben 1 inde oldum ama 2 gün geldi sonra kesildi acaba üstüne mi gördüm diye düşündüm üç gün öncede test yaptım öyle çıktı işte
testte bu çok silik amaa

Eklentiler

• $Fotoğraf1280.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

testim kalmadı almaktanda bıktım biraz daha geçsinde yaparım canım işte bende soğan kürünü yapmak için suyunun bile kaynattım ama içimde bi hiss yapmamam gerektiğini söyle di bi test yapimde sonra kürü yapim dedim test yaptım böle çıkınca kürden vazgeçtim üstünemi gördüm diye düşünmeye başladım 1 hafta sora tekrarlarım testi eğer yoksada sirkeli suyu yaparım inşlh benderde işe yarar canım

bende iyim çok şükür hülyam eskiye nazararn kafam daha rahat çok şükür
inşallah canımmm inşallah bugün evlilik yıl dönümümüz 11 yılı geride bırakıyoruz ALLAHIN İZNİYLEEE
emineeeeeeeeeeeemmmmmmmm kutlarım canım sizi eşin ve kızınla birlikte nice mutlu ve huzurlu seneleri devirin inşallah...rabbim eşine sağlık sanada gönlüne göre bir melek daha nasip eylesin .hayırlısı ve sağlıkla inşallah...........:123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…