Abartmadığımız sürece birşey olmaz sanırım yani inşallah.Ben yemeklerin yanında arıyorum yoksa midem çok bulanıyor
Aysunum ben şimdi üç tane okuyorum sayıya eklersin ama tamamlanmazsa gündüz hatırlat yine okurum senin için.
Allah razı olsun canım sağol
kola bağımlılık yaptığı için hergün içmemek lazım
yapabildiğimiz kadar artık
dediğim gibi yasaklayınca iyice canı istiyor insanın
Üç taneyi okudum canım 3 tane okumamaın sebebi daha çok kişi okuyabilsin kimin duası kabul olur bilinmez 41 taneyi farklı kişiler okuyarak tamamlarsın ama eksiğin kalırsa söyle okurum.Allah gönlüne göre versin inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.
tamam sağol inşallah bu ay olur umutlarımı 2 senedir kaybetmedim Rabiimm verir banada
selam kızlar 41 tane ayetel kürsi topluyorum hamilelerden okurmusunuz hamile kalmak için şimdiden sağolunn
aminn inşallahUmutlarını hiç bir zaman kaybetme rabbim açılan elleri geri çevirmez yeterki inan ve yürekten dua et kabul olacaktır.
Belki zamanı var rabbim en hayırlı zamanda nasip edecek inşlalah.
Aysun nbr cnm nasıl gidiyor sende özlettin kendini
canım yeni girdim bnde okurum istediğin kadar...inşallah rabbim senide bebeğine kavuşturur ol der ve olur
Cnm bende doktorumla pek kaynasamadım pzt si hsg vardı ama çekilemedim cok kastım kendimi.acıkcası geregi varmı onu da sorgulamaya başladım,bide korunmayı bırakmak ve bırakmamak arasında gidip geliyorum,yrn sonuçlarımı gen.dr,na yorumlatcam cuma da duygunun doktorundan randevu aldım
hakkımızda hayırlısı ne diyim
aminn canıımmm inşallah kimsenin elini boş bırakmasınn Rabiimm
aminnnnnnn canım bnm bebeğime kavuşmama 5 gün kaldı her ay tek çizgiyi görmenin ne kadar acı oldugunu bnde biliyorum ki ben hamile kalmak için doktora gittiğimde 39 kiloydum her gittiğim doktor bu kiloyla hamile kalman imkansız dedi hayatımda hiç 41 kilo bile olmamıştım yumurtalık kistim vardı adetlerim çok sancılı oluyordu bayılıyordum adet oldugumda kan damla damla zor geliyordu kırkkilit otuyla oturma banyosu yaptım 2 ay çok güzel adet gördüm 3. ay adet günüm geçti teste artık boş yere para vermek istemiyordum bile ki hamile oldugumu ögrendim ...
Hayırlısı Olsun inşallah hakkımızdaaa
duyggggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmbluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?