Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Abartmadığımız sürece birşey olmaz sanırım yani inşallah.Ben yemeklerin yanında arıyorum yoksa midem çok bulanıyor

kola bağımlılık yaptığı için hergün içmemek lazım
yapabildiğimiz kadar artık
dediğim gibi yasaklayınca iyice canı istiyor insanın

Allah razı olsun canım sağol

Üç taneyi okudum canım 3 tane okumamaın sebebi daha çok kişi okuyabilsin kimin duası kabul olur bilinmez 41 taneyi farklı kişiler okuyarak tamamlarsın ama eksiğin kalırsa söyle okurum.Allah gönlüne göre versin inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin.

kola bağımlılık yaptığı için hergün içmemek lazım
yapabildiğimiz kadar artık
dediğim gibi yasaklayınca iyice canı istiyor insanın

Yok bağımlılık yapacak kadar içmiyorum mesela bir gün yemekte bir bardak kola bir başka gün soda bir diğer günde gazoz 3 günde bir bardak

tamam sağol inşallah bu ay olur umutlarımı 2 senedir kaybetmedim Rabiimm verir banada

Umutlarını hiç bir zaman kaybetme rabbim açılan elleri geri çevirmez yeterki inan ve yürekten dua et kabul olacaktır.
Belki zamanı var rabbim en hayırlı zamanda nasip edecek inşlalah.
aminn inşallah
Aysun nbr cnm nasıl gidiyor sende özlettin kendini

iyidir hilalcim sen nasılsınn valla tedavi falan kalmadı psikolojik bunalımlardayım sen neler yapıyosun

Cnm bende doktorumla pek kaynasamadım pzt si hsg vardı ama çekilemedim cok kastım kendimi.acıkcası geregi varmı onu da sorgulamaya başladım,bide korunmayı bırakmak ve bırakmamak arasında gidip geliyorum,yrn sonuçlarımı gen.dr,na yorumlatcam cuma da duygunun doktorundan randevu aldım

hakkımızda hayırlısı ne diyim

ben gecen şubat ayında çektirdim bişi değişmedi ne yapcam bende bilmiyorum :18::18:

aminn canıımmm inşallah kimsenin elini boş bırakmasınn Rabiimm

aminnnnnnn canım bnm bebeğime kavuşmama 5 gün kaldı her ay tek çizgiyi görmenin ne kadar acı oldugunu bnde biliyorum ki ben hamile kalmak için doktora gittiğimde 39 kiloydum her gittiğim doktor bu kiloyla hamile kalman imkansız dedi hayatımda hiç 41 kilo bile olmamıştım yumurtalık kistim vardı adetlerim çok sancılı oluyordu bayılıyordum adet oldugumda kan damla damla zor geliyordu kırkkilit otuyla oturma banyosu yaptım 2 ay çok güzel adet gördüm 3. ay adet günüm geçti teste artık boş yere para vermek istemiyordum bile ki hamile oldugumu ögrendim ...

Hayırlısı Olsun inşallah hakkımızdaaa

bluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
duyggggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
güzelim tam msjını gördüm selam verecektim ki kapım çaldı beklediğim misafirlerim geldi...neyse şimdilik öptüm canım

kıçımı daha yeni yere koydum misafirler gitti ortalığı topla ıvır zıvır derken bu saat oldu. şimdi bi duş alıp yatıcam.

bu arada ben hala doğurmadım

yarın için perşembeye kadar doğurmazsan gel demişti dr. yarın başıma ne gelicek bilmiyorum. eve gelemezsem gamzeye haber veririm öpüyorum hepinizi bana dua edin

Gunaydınnnnnnnn
oglumla yatakta yatıyoruz babası her sabah yerını ruzgara devredıp salonda yatıyo canıma mınnet benımde tabı oglum daha yakısıkllı ve uyanırken gulerek gunesı getırıyo hergunume

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…