Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
cümlemiziii inşallahhh canımmm benimmm
rabbim hepimze önce sağlık huzur versin bunlar olduğu sürece gerisi gelir hayırlısıyla

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
cümlemiziii inşallahhh canımmm benimmm
rabbim hepimze önce sağlık huzur versin bunlar olduğu sürece gerisi gelir hayırlısıyla
pozitif bacım benim hasssstayım senin bu datlu dillerine
benim yarın kontrolüm var hadi hayırlısı acaba alırlarmı beni yaaaaa dün geceden beri karnım sertleşip taşlaşıyorsancı böyle bişey olabilirmi acaba ..netten baktım hiiiç bişey anlamadım

eminem dün gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm ve çooooooooook güzel bir kızım olmuştu.sevmelere doyamıyordum onu rüya tabirlerine baktım oğlum olacağına delaletmiş

Bulemonum valla karşımdaki pozitifse bende otamatikmen pozitif oluyorum
sende benim gibi sezercik oldun değilmi:18:bende bilmiyom sancı nasıl birşeyy:18:

senin her halinde ayrı bir güzelmiş maaşallah
kız allah seni ne yapmasın vur dedikte öldür demedik ya

eminem dün gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm ve çooooooooook güzel bir kızım olmuştu.sevmelere doyamıyordum onu rüya tabirlerine baktım oğlum olacağına delaletmiş

hayırlara vesile olsun rüyann bebekim kız yada oğlan fark etmezz sağlıklı olsun yeter
ya şimdi kız diye herşeyi pembe yapıpta doğan bir pipili olursa maviye nasıl dönersin düşünemiyorum bile

Kızlarrrrr napıyosunu ben bunalım takılıyorum ev sahıbımızden haber beklıyoz halaaa ısı cıkmıs urlaya gıtmıs donunce arıcak

melısaaaaaaaaa cok sevındım saglıkla gelsın ısallahhhh

emınem tebrıkler canım nıce 11 yıllara mutluluk ve huzurla ısallah...

.....Konuyu benden baska okuyan acan uye kım meggılım mı acaba

selamlar herkese:)

melisam kız nerdesin :)))))))))))) taze hamiş

eminecim tbrk ederim rabbim mutluluğunuz daim etsin nice güzel sağlıklı huzurlu evlilik yıl dönümlerine inşallahhhhhhh bebişle perçinlensin mutlulğunuz (amin):)

yok bebekim ben sezercik değilim sonradan verilme suni sancıcığım.....çocuk oynamasını bile sancı sanıyom şaşkoloz şaşkoloz bişey oldum ben yaaaaa..........

tabiiki sağlıklı olsun hayırlı olsun yeter ama bide pembiş pembiş gezen bi oğlanda enteresan olur yani........allahtan abisinin bebeklikleri yepyeni duruyor her ihtimale karşı onlarıda yıkayıp ütülemiştim..nasılsım uyanık garuyum demiiiiiiiiiiiiiiii

Melissaaaaaaa valla okurken telden kafamı kaldıramadım önce ilk metroyu kacırdım sonra yanlış tarafa bindim,düşün yani nasıl heyecanlandım nasıl tebrik etsem bilmiyorum cok ama cok sevindim

bana gelince hastanede lşim bitti genetik dr.dan cıkınca bnm dr.la karsılaştık yazdıgı raporu ona da hemen gösterdim gebelikte amniyosentez olucam o kesinleşti,başka bi şey yok.simdi eve gidiyorum görümceme de yrn gitcem

hehe ben adamı böle sasırtırım işte demek ters yon metroya bindin he
insallah senin bebişinde tez zamanda gelir gari. saolasın kuzum canım benim
saol gamzecigim bak senin adacayı yagını denemeden geldi olaydım adet bu ayda onu yapcektim su 3 ayıda bi atlataydım gamzem ben cok zorlanıyorum ya sigarayı bırakamıyorum azaltmak bi le olum az içiyorum ama vakit hiç gecmiyo kıs.

geldim burdayım ayısıgımmmmmmmmmmm
eminem bende tebrik ederrim gülüm 11 sene he dile kolay maassallah agzınızın tadı bozmasın bi omur boyu mutlu mesut saglıklı yasayın insallah.

hayirli olsun cnmcok sevindim. allah kucagina almayi da nasip etsin insallah

tesekkür ederim avniyecigim. sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik ya ben cok saskınım ben ne yapıp ne yapmamam lazım nelerden uzak durmsm lazım sigaradan tamam onu anladıkta düşüge neden olan digers seyler ne ki bi tek adacayı ve maydonoz diye biliyorum baska.:26::26:

canım benm hayırlı olsun güzelim cok sevindim rabbim hayırlı hamişlikkler nasip etsin nur topu gbi bir bebeğin olsun canım benm gözün aydın
sen bu aralar fazla yorma kendini bebek iyice tutunsun anacıgına bol bol dinlen istirahat et güzelim yesinler senn mercimeğini

saolasın canım vallahı pek dinlenemiyorum ya ev işiymiş benim sıkılıp gezmemmiş cok az oturuyorum dinlenmem lazım demi ama. üf ya oglen hayatta uyuyamamki ben ama aksam 3 4 gündür 10 dedinmi gözümden uyku akıyo zor 12 yı buluyorum bvallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…