Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ozlem dogurmamıs aksama mısafırı varmıs gece gelıcekmıs aklınız kalmasın ama ya bunun zıllı mısafırlerı beklıyosa gemek ıcın

gamzecim eviniz hayırlı olsun güle güle otur inşallah.

birde sana sorum olcak benim oğluşun gaz problemi yok allah şükür tıkır tıkır atıyor:) ama uyurken ıhh ıhh diye ses çıkarıyor geriniyor gibi seninkide öyle yapıyormuydu merak ettim.:26:sanki canı yanıyomuş gibi geliyor bana ama uykuya devam ediyor ağlama yok.

sagol bıtanem
korkma bızımkı her dk oyle ıhhh ıhh ne anlıyosa artık bı sorunuda yok sukurler olsun

kızlar gamzenin de ilettiği gibi henüz pırtlatamadım erkek kuzenlerim seferber olmuş sancın var mı diye 10 dakkada bir arıyolar sanırım ben doğurmadan onlar 9 doğuracaklar

hiç bişeyim yok öküz gibiyim maşallah kasıklarımda biraz dolgunluk hissediyorum ama gelecek gibi görünmüyo..
çaya ilkokul arkadaşımla kocası var bu akşam... sora gelirim...
merak edenlere selam eder gözlerinizden öperim.. stop

Son düzenleme:
Kızlar ben arada bir kola içiyorum kola gebelikte çokmu zararlı yani kesinlikle içilmemelimi arada bir kaçamaktamı yok.Çay kahve diğer tüm zararlı şeyleri hiç aramam ama midem bulanıyor yemek yerken soda kola yada gazoz arıyorum.

Kızlar elıs bır sure termınatorlerde olacakmıs yoksa aclıktan olecekmıs ordada net yokmus merak etmeyın yanı bısıy degıl aclıktan olmez ama kaynana dırdırından kafayı yıcek zavallım

ben de içıorm valal meganm ve içim sernlıo içince annem bende de kardesmde de içmş kola gayey saglıklyz maşallah
mideye gerçekten ii gelıo sindrmi kolaylştrıo ...

çok teşekkür ederim cevabın için yazmak için birşeyler olmalı ama yok

küre devam Allahtan ümit kesilmez:'(

Arkadaslar mwrhaba
Sızı cok ozledım
Sıze moral dolu geldım
Sıze rahatlamıs geldim
Sıze umut dolu geldım
Sıze iki kişi geldim
Bebısımle geldımmmmmmnnmnnnnnn.

Gulsenn cnm evt allahtan ümit kesilmez umut her zmn vardır üzülme 1 adım daha yaklaştın böyle düşün

melissam özlettin kendini mucuk
bebiş le geldim şakamı umarım gerçektir gercek olur

Arkadaslar mwrhaba
Sızı cok ozledım
Sıze moral dolu geldım
Sıze rahatlamıs geldim
Sıze umut dolu geldım
Sıze iki kişi geldim
Bebısımle geldımmmmmmnnmnnnnnn.

hoşgelmiş bebişimiz rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahcoook sevindim ve hep içime doğdu kuzum bekliyordum senden bu arada.

Çok sevindim Allah hayırlısıyla sağlıcakla kucağına lmayı nasip etsin ne zaman öğrendin kana gittinmi kaç haftalık.

ben de içıorm valal meganm ve içim sernlıo içince annem bende de kardesmde de içmş kola gayey saglıklyz maşallah
mideye gerçekten ii gelıo sindrmi kolaylştrıo ...

valla ben de içiyorum
napim canım istiyor
üstelik gebelikten önce bu kadar istemezdi

selam kızlar 41 tane ayetel kürsi topluyorum hamilelerden okurmusunuz hamile kalmak için şimdiden sağolunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…