Ozlem dogurmamıs aksama mısafırı varmıs gece gelıcekmıs aklınız kalmasın ama ya bunun zıllı mısafırlerı beklıyosa gemek ıcın
gamzecim eviniz hayırlı olsun güle güle otur inşallah.
birde sana sorum olcak benim oğluşun gaz problemi yok allah şükür tıkır tıkır atıyor:) ama uyurken ıhh ıhh diye ses çıkarıyor geriniyor gibi seninkide öyle yapıyormuydu merak ettim.:26:sanki canı yanıyomuş gibi geliyor bana ama uykuya devam ediyor ağlama yok.
Ozlem dogurmamıs aksama mısafırı varmıs gece gelıcekmıs aklınız kalmasın ama ya bunun zıllı mısafırlerı beklıyosa gemek ıcın
sagol bıtanem
korkma bızımkı her dk oyle ıhhh ıhh ne anlıyosa artık bı sorunuda yok sukurler olsun
Kızlar ben arada bir kola içiyorum kola gebelikte çokmu zararlı yani kesinlikle içilmemelimi arada bir kaçamaktamı yok.Çay kahve diğer tüm zararlı şeyleri hiç aramam ama midem bulanıyor yemek yerken soda kola yada gazoz arıyorum.
Gamze cnm iciniz daha rahat eder bişeycik yoktur bizede yaz merak ederik,duygu cnm sevimdim sonuçlar iyi çıkmış saglıklı olsunda melegin
gülsen sende hoşgeldisn tahlil sonuçlarını daha detaylı yazarsan yorum yapabiliriz keçiboynuzuna sende eşinde devam edin en kısa zamanda gelsin bebişin
Arkadaslar mwrhaba
Sızı cok ozledım
Sıze moral dolu geldım
Sıze rahatlamıs geldim
Sıze umut dolu geldım
Sıze iki kişi geldim
Bebısımle geldımmmmmmnnmnnnnnn.
ben de içıorm valal meganm ve içim sernlıo içince annem bende de kardesmde de içmş kola gayey saglıklyz maşallah
mideye gerçekten ii gelıo sindrmi kolaylştrıo ...
valla ben de içiyorum
napim canım istiyor
üstelik gebelikten önce bu kadar istemezdi
ben de içıorm valal meganm ve içim sernlıo içince annem bende de kardesmde de içmş kola gayey saglıklyz maşallah
mideye gerçekten ii gelıo sindrmi kolaylştrıo ...
Arkadaslar mwrhaba
Sızı cok ozledım
Sıze moral dolu geldım
Sıze rahatlamıs geldim
Sıze umut dolu geldım
Sıze iki kişi geldim
Bebısımle geldımmmmmmnnmnnnnnn.
selam kızlar 41 tane ayetel kürsi topluyorum hamilelerden okurmusunuz hamile kalmak için şimdiden sağolunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?