Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kız hani bişeyler söylemişstin bebeğin tipi konusunda
tübe tübe

meg bu nasil hipotezdir kiz

dimi

vallahamı megim bak umutlandırma beni

vallahi topik istatistiklerinin yalancısıyım bebişim

Benım tlfon tek bıpte sabah yataktan bıp sesıyle kalktım ustelık tlf salonda enpara.coma meraktan basvurduydum aradılar uyku sersemı bısıyler dedıler bende ooooonayyyyylıyoruuuuuumm dedım evede gelceklermıs bu nasıl bı dalga cozeemedım bakalım basıma ne ıs aldım bılen varsa desın hele

Gamzuşum gel yamacıma şööle Konak'a dooru diyimmm biliyosun sen

bı fıkrı olan yokmu valla kazıklanacagım bısıyse koca bu sefer furur benı

bende ultrasonun yalancısıyım megim çirkine benziyo benim yavru ceylanım kocişe diyorum biz bu gızı kime verecez diye

yavru ciylanını seviim senin ben be maşallah ona
bızdık-fıstık bişey çıkıcak gör bak

bende ultrasonun yalancısıyım megim çirkine benziyo benim yavru ceylanım kocişe diyorum biz bu gızı kime verecez diye

bızım dr her ultrasonda annesıne benzıyo dıyodu anmmmm benımkı bı dogdu sıcan gıbı bısey bı cırkın 6. Gun benım dıkıslerdekı pansuman acılcak aldım cocugu gırdım dra hanı bu bana benzıyodu su cıkınlıge bak dedım kadın boyle

Hiç utanmıyon dimi
ben erkeeme çikin mikin demeye :2:

yani gamze varya

hakikaten her eve lazimsin haaaa

ay rumuzum Allah seni iyi etsin e mi kis insan ultrasondan gordugu bebike hem de kendi bebikine oyle dermi hic

o cok guzeldir annesi coooookkkk.. zaten ilk dogdugunda guzel olan bebek cok azdir ne yalan soyleyim ama sonradan dunya guzeli oluyorlar.. bu bizim icin tabii.. sen anneysen kucagina aldigin andan itibaren en guzeli seninkisi..

oyhh oturdum kaldim yaa.. ikinci tostumu da yedim..

onu alinmaz kilo artisim basladi zaten.. neysse saglik olsun..

ben cok oturdum yav gec kaliom..

hepinizi opuyore dr dan donunca yazarim insaallah..

yani gamze varya

hakikaten her eve lazimsin haaaa

ama haklıyım kadın bana sana benzıyo dedı cocugun cıkınlıgını goren babasına benzıyo dıyo bıde kadın bana acıklama yapıyo bak kası gozu agzı burnu sen daha ne olsun bende hemen cvp hazır yaaaa ben bu kadar cırkınım yanı logusalık bu kadar kotu bısıy drdan cıktım saydırıyom bana cırkın dedı zaten benı uyuttu amelıyatta elın cırkın cocugunu bana verdıler

allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çatlakkkk çatlakkk gamzeeeeee

vallahi çirkin duruyodu eşim aradı bebiş nasıl diye ablana benziyo hatta onunda ötesi çakinin gelini gibi dedim :) doktora dedim hocam aletlerde bi bozukluk yok dimi die kadında koptu kendimde bi acayip oldum kendimi inek gibi hissediyorum iyiki hamile oldum ele avuca geldim 75 sütyene çorap koyuyodum dışarı cıkınca anca öle bişiye bnziyodum sütyenide aksesuar olarak kullanıodum sivilce bandı kullansamda olurdu gerçi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…