hadi bakem
prenses nüfusu mu prens nüfusu mu artacak
gelince yaz hemen
canım megiiiimmm nasılsın ahhhhh bi dogurabilsemmmm ahhhhh gelmeye niyeti yok zillimin herkes manda yogurdumu yedi bu kız doguramadı gitti diyorlar pazartesi saat 11:15 de randevum var herşey belli olucak suni sancı ile baslatacak heralde gelmezse sezeryan olucak galiba en son 2890 gramdı 3 kilo olmuştur inşallah nasıl bişi çok merak ediyorum
meg bu nasil hipotezdir kiz
vallahamı megim bak umutlandırma beni
doğru diyo meg
son ay doğum yaklaştıkça bağışıklık zayıflıyor annede
aynı ilk aylar olduğu gibi
Gamzuşum gel yamacımaşööle Konak'a dooru diyimmm biliyosun sen
kız hani bişeyler söylemişstin bebeğin tipi konusunda
tübe tübe
dimi
vallahi topik istatistiklerinin yalancısıyım bebişim
Benım tlfon tek bıpte sabah yataktan bıp sesıyle kalktım ustelık tlf salonda enpara.coma meraktan basvurduydum aradılar uyku sersemı bısıyler dedıler bende ooooonayyyyylıyoruuuuuumm dedım evede gelceklermıs bu nasıl bı dalga cozeemedım bakalım basıma ne ıs aldım bılen varsa desın hele
bende ultrasonun yalancısıyım megim çirkine benziyo benim yavru ceylanım kocişe diyorum biz bu gızı kime verecez diye
bende ultrasonun yalancısıyım megim çirkine benziyo benim yavru ceylanım kocişe diyorum biz bu gızı kime verecez diye
bızım dr her ultrasonda annesıne benzıyo dıyodu anmmmm benımkı bı dogdu sıcan gıbı bısey bı cırkın 6. Gun benım dıkıslerdekı pansuman acılcak aldım cocugu gırdım dra hanı bu bana benzıyodu su cıkınlıge bak dedım kadın boyle
bızım dr her ultrasonda annesıne benzıyo dıyodu anmmmm benımkı bı dogdu sıcan gıbı bısey bı cırkın 6. Gun benım dıkıslerdekı pansuman acılcak aldım cocugu gırdım dra hanı bu bana benzıyodu su cıkınlıge bak dedım kadın boyle
bı fıkrı olan yokmu valla kazıklanacagım bısıyse koca bu sefer furur benı
yani gamze varya
hakikaten her eve lazimsin haaaa
ama haklıyım kadın bana sana benzıyo dedı cocugun cıkınlıgını goren babasına benzıyo dıyobıde kadın bana acıklama yapıyo bak kası gozu agzı burnu sen daha ne olsun bende hemen cvp hazır yaaaa ben bu kadar cırkınım yanı logusalık bu kadar kotu bısıy drdan cıktım saydırıyom bana cırkın dedı zaten benı uyuttu amelıyatta elın cırkın cocugunu bana verdıler
ay rumuzum Allah seni iyi etsin e mi kis insan ultrasondan gordugu bebike hem de kendi bebikine oyle dermi hic
o cok guzeldir annesi coooookkkk.. zaten ilk dogdugunda guzel olan bebek cok azdir ne yalan soyleyim ama sonradan dunya guzeli oluyorlar.. bu bizim icin tabii.. sen anneysen kucagina aldigin andan itibaren en guzeli seninkisi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?