kıyamammm meganımmm hele bir bebişin gelsin boyatırsın canımmmmmmmmm....eminim sen her halinle güzelsinn..
güzel gebiş
ozimmmm canımm bende sizi çok özlemişim arada geliyorlar bana böyle yalnızlaşıyorum sadece okuyorum yazmyorum..
kendi içime dönüyorum...
ama sizi görünce konuşunca öyle iyi geldi ki banaaa..
hiç bir topik burası gibi değil..insan komşuluktan çkmış kendi evine gelmiş gibi hissediyor vallahi
ben çok boyamıyorum canm seneden seneye ama baya bunalmıştm bu değişiklik çok iyi geldi banaa...
çok teşekkürler ozim
bu arada senin fotonu gördüm ben amma güzel gacısın ha
ooooooooooooooooooooooo hoşgeldin canımmmmmmm
kızlar özleme sezeryan demişler bende özlemle aynı durumdayım pazartesi son kontrolüm var ayın 15 ine kadar gelmesini beklicez dedi bebişin ama bnde tık yok karnım gece gündüz sertleşiyo bide belim agrıyo baska hiç bişi yok ntsde sancı cıkmazsa ki acılmam yoktu yine yoksa kesin banada sezeryan diyecek((( normal olsunn çok istiyorum
canımmm hakkından hayırlı ne is o olsun kafana takma normal sezeryan diye rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin
elbetteki herkes normal doğum ister ama bizim nazlı bebelerimiz rahime tutunmaya zorlandıkları gibi çıkmayda zorlanıyolar
güzel haberlerinizi bekliyorum canım inşallah hem özlemin hem seninin
itiraf ediyorum yağamazlık yaptımmm
amam mapus hayatı çook zorduuu dövdüler furdularrekmek aş vermedilerr
suçsuz olduğum anlaşılınca beraat ettirdiler :2:
beklemek çok zor artık hareketleride yavas yasıyomu diye endişe ediyorum özlemle kaderimiz aynı sanırım sezeryan olmak önmli değil agrısını cekerim ama sonrasında bebeğime rahatca bakmak istiyorum inşallah rabbim bebeğimi kucagıma aldım demeyi nasip eder birde buraya nasıl foto koyuluyo bilmiorum :26::26::26::26:
allahıııııımmmmmmmm grip oluyorum galiba :18::18::18::18:
selam bacilar gunaydin bana
emine sahalara donmus gecmis olsun Allah tekrar dusurmesin canim
aysun saclar on numero
bende kahvaltimi yaiyorum birazdan hazirlanip doktora
sen bi doğur gel şu minnakı da foto eklemeyi anlatırız sana rumuzcum
hakkında hayırlısı.. gelsin bebişimiz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?