Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

öyle geiden okumak zor oluyomuş aysunum dün anladım bunu
o yüzden sende fazla uzaklaşma burdan

açeydim gollarımı yazmaa diyeydiimmm
kız akşam okudum varya karnım ağrıdı gülmektennn

kızlar özleme sezeryan demişler bende özlemle aynı durumdayım pazartesi son kontrolüm var ayın 15 ine kadar gelmesini beklicez dedi bebişin ama bnde tık yok karnım gece gündüz sertleşiyo bide belim agrıyo baska hiç bişi yok ntsde sancı cıkmazsa ki acılmam yoktu yine yoksa kesin banada sezeryan diyecek ((( normal olsunn çok istiyorum

canımmm hakkından hayırlı ne is o olsun kafana takma normal sezeryan diye rabbim sağlıklı doğumlar nasip etsin
elbetteki herkes normal doğum ister ama bizim nazlı bebelerimiz rahime tutunmaya zorlandıkları gibi çıkmayda zorlanıyolar
güzel haberlerinizi bekliyorum canım inşallah hem özlemin hem seninin

beklemek çok zor artık hareketleride yavas yasıyomu diye endişe ediyorum özlemle kaderimiz aynı sanırım sezeryan olmak önmli değil agrısını cekerim ama sonrasında bebeğime rahatca bakmak istiyorum inşallah rabbim bebeğimi kucagıma aldım demeyi nasip eder birde buraya nasıl foto koyuluyo bilmiorum :26::26::26::26:

Emineee hosgeldin bende bizi kim pataklıycak diyordum:)

ya kızlar dr un verdigi ilaçları aldım biri fitil digeri agızdan yalnız agızdan olanda gebelerde ve gebe kalması muhtemel olanlar kullanmamalılar yazıyo gene kafam karıstı bnm bu arada cepten girdim eve gidince gelcem gne görümceme gidiyorum

Selammm okuyorum yazamıyorum habıre gezıyoz

emıneee tam kgus agası oldun yafrımmmmmm yemınle bende yazacaktım konu kapandı komedı ıcın ceza aldın ben 3 gun surer sanıyodum bak hemen bıttı

selam bacilar gunaydin bana

emine sahalara donmus gecmis olsun Allah tekrar dusurmesin canim

aysun saclar on numero

bende kahvaltimi yaiyorum birazdan hazirlanip doktora

sen bi doğur gel şu minnakı da foto eklemeyi anlatırız sana rumuzcum
hakkında hayırlısı.. gelsin bebişimiz artık

sen bi doğur gel şu minnakı da foto eklemeyi anlatırız sana rumuzcum
hakkında hayırlısı.. gelsin bebişimiz artık

canım megiiiimmm nasılsın ahhhhh bi dogurabilsemmmm ahhhhh gelmeye niyeti yok zillimin herkes manda yogurdumu yedi bu kız doguramadı gitti diyorlar pazartesi saat 11:15 de randevum var herşey belli olucak suni sancı ile baslatacak heralde gelmezse sezeryan olucak galiba en son 2890 gramdı 3 kilo olmuştur inşallah nasıl bişi çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…