vallahi çirkin duruyodu eşim aradı bebiş nasıl diye ablana benziyo hatta onunda ötesi çakinin gelini gibi dedim :) doktora dedim hocam aletlerde bi bozukluk yok dimi die kadında koptukendimde bi acayip oldum kendimi inek gibi hissediyorum iyiki hamile oldum ele avuca geldim 75 sütyene çorap koyuyodum dışarı cıkınca anca öle bişiye bnziyodum sütyenide aksesuar olarak kullanıodum sivilce bandı kullansamda olurdu gerçi
ay bu neeeeeeeeeeee
gamze 1,sen 2 allammmmmmmmmmm
yiterin gariiii deliriciimmmm amaninnnnnnnnnnnn
ee öyle megim ben ve elşim ufak tefegiz hamile oldugumu ilk ögrendiğimde eşime dedim ula hastanede herkes düşünür gençler bi cahillik yapmışlardır diye evli oldugumuza herkes zor inanıyo
kardeş gibi duruyoduk şimdi ben eşimin anası gibi duruyomtombik tombikk
vallahi çirkin duruyodu eşim aradı bebiş nasıl diye ablana benziyo hatta onunda ötesi çakinin gelini gibi dedim :) doktora dedim hocam aletlerde bi bozukluk yok dimi die kadında koptukendimde bi acayip oldum kendimi inek gibi hissediyorum iyiki hamile oldum ele avuca geldim 75 sütyene çorap koyuyodum dışarı cıkınca anca öle bişiye bnziyodum sütyenide aksesuar olarak kullanıodum sivilce bandı kullansamda olurdu gerçi
allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çatlakkkk çatlakkk gamzeeeeee
Oglumla ılk bulusmamız bu
ama ne haklıyım sana benzıyo dedı cırkın bısıy verdı bana babasıda kasılıyo drun yanında babasına benzıyo dıyo mıllet deyınce
Gamze neden artık rüzgar fotosu koymuyorsun anenm bile bekliyor hergün soruyor
dogrusunu dıyım kuzum ruzgarın basına hep bısıyler geldı sankım bı sure koymayayım dedım sonucta konu dısardanda takıp edılıyo ya nazar fılanama yakında yenıden doncez sahalara
Gamze o fotoda görünen şey sandığım şey değil demmiiii
kızlarrr
yazdım yazxdım silindi uyuz makina
bakın artık bundan var evde
ve resmen yeniden dünyaya geldimm
süper bişii sürekli uyuyo benim kız
Eki Görüntüle 531616
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?