Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ay bu neeeeeeeeeeee
gamze 1,sen 2 allammmmmmmmmmm
yiterin gariiii deliriciimmmm amaninnnnnnnnnnnn

ay bu neeeeeeeeeeee
gamze 1,sen 2 allammmmmmmmmmm
yiterin gariiii deliriciimmmm amaninnnnnnnnnnnn

ee öyle megim ben ve elşim ufak tefegiz hamile oldugumu ilk ögrendiğimde eşime dedim ula hastanede herkes düşünür gençler bi cahillik yapmışlardır diye evli oldugumuza herkes zor inanıyo
kardeş gibi duruyoduk şimdi ben eşimin anası gibi duruyom tombik tombikk

rumuzzzzzzzzz
Allah seni neetmesin ya
ay yemin ederim karnıma ağrılar girdi gülmektennnnn

Bende kendimi şimdiden damızlık gibi hissediyorum önceden 80 kullanıyordum slikonluyada alışığım onunda en büyük bedeni 95 ve küçük geliyor delirmek üzereyim çok rahatsızsım nefes alamıyorum

Arkadaslar hoşbulduk!!!!!
Aranızda izmirden olup hamile pilatesi veya yogasi veya egitimlerine giden varmi???varsa şayet merkezlerini yazabilirlerse sevinirim ben bulamadimda(

allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çatlakkkk çatlakkk gamzeeeeee

ama ne haklıyım sana benzıyo dedı cırkın bısıy verdı bana babasıda kasılıyo drun yanında babasına benzıyo dıyo mıllet deyınce

aha gamze yaptı gene yapacağını ya tübe tübe
kızım kocan görmesin fotoyu koduğunu buraya he

ama rüsgarım çok dadlu maşallahhhhhhhhhhhhhh

ama ne haklıyım sana benzıyo dedı cırkın bısıy verdı bana babasıda kasılıyo drun yanında babasına benzıyo dıyo mıllet deyınce

aaaa evet o bebeğin senle kocanla alakası yok eveeetttt
o benim bebeğimmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmver onu bana

oolumu verin bağa

Gamze neden artık rüzgar fotosu koymuyorsun anenm bile bekliyor hergün soruyor

dogrusunu dıyım kuzum ruzgarın basına hep bısıyler geldı sankım bı sure koymayayım dedım sonucta konu dısardanda takıp edılıyo ya nazar fılan ama yakında yenıden doncez sahalara

dogrusunu dıyım kuzum ruzgarın basına hep bısıyler geldı sankım bı sure koymayayım dedım sonucta konu dısardanda takıp edılıyo ya nazar fılan ama yakında yenıden doncez sahalara

Tamam bir süre ayrı kalcaz artık napalım rüzgarımm iyi olsunda mahşallahhh

kızlarrr

yazdım yazxdım silindi uyuz makina

bakın artık bundan var evde
ve resmen yeniden dünyaya geldimm
süper bişii sürekli uyuyo benim kız

Hamileler ve doğum yapmış olanlar kızlar bana sütyen konusunda yardım edin çıldırıcam

Çıkardım attım yeni aldığımıda sarkıcak diye korkuyorum nasıl birşey amalaıyımki rahat edeyim
Nolur birkaç örenek ekleyiverin

kızlarrr

yazdım yazxdım silindi uyuz makina

bakın artık bundan var evde
ve resmen yeniden dünyaya geldimm
süper bişii sürekli uyuyo benim kız

Eki Görüntüle 531616

Bunblar benimde çok hoşuma gidiyor kesin alıcam güle güle kullanın
Bu arada bende bebekken beşikte yatmamaışım çok ağlamışım annem buna benzer duvar arasına hamak gibi beşik yapmış birtek öyle uyuyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…