Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Bende kendimi şimdiden damızlık gibi hissediyorum önceden 80 kullanıyordum slikonluyada alışığım onunda en büyük bedeni 95 ve küçük geliyor delirmek üzereyim çok rahatsızsım nefes alamıyorum

emzirme sütyeni 85 aldım simdiden tam oluyo iyice dolarsa sütle annemin yarım atletlerinden takarım artık normal sütyen hiç takamıyorum sırtım acayip genişledi

aha gamze yaptı gene yapacağını ya tübe tübe
kızım kocan görmesin fotoyu koduğunu buraya he

ama rüsgarım çok dadlu maşallahhhhhhhhhhhhhh

aaaa evet o bebeğin senle kocanla alakası yok eveeetttt
o benim bebeğimmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmver onu bana

oolumu verin bağa

en sondakı replıgı bı yerden hatırlıyom sankılım

artık çocuk nasıl etkilendiyse
yakışıklı bir çocuk haline geldi
alemsin gamze ya

Benimde senden farkım olmayacak merak etmeTam gaz büyümeye devam ediyor ve neye sığdıracağımı şaşırdım bana sütyen tavsiyesinde bulun nasıl birşey olmalı resim eklersen sevinirim.

benımkıler yer cekımıne coktaaaann boyun egdıler resmen sarktılar kuzum ama meme estetıgı denen bısıy var demııı
canım rahat olsun ıstıyosan evde sporcu atletı denenler var ya ondan gıy hatta sımdı kıs dısardada onu kullanabılırsın bence alttan desteklı alma telsız olanlardan al otekılerıde bıde 2 beden buyuk olsun lıtfennn

bende ama al canım valla süper bişimişşş

ben normal emzirme sütyeni aldım canım 2 tane
bide önden açılan dan aldım 1 tane dışarı onu takıyım diye
ama memeler memelikten çıktı umarım düzelir
kof içi boş bişi oldu
halbuki ne güzellerdi

emzirme sütyeni 85 aldım simdiden tam oluyo iyice dolarsa sütle annemin yarım atletlerinden takarım artık normal sütyen hiç takamıyorum sırtım acayip genişledi

Ben daha 3 aylığım şimdiden emzirme sütyeni almak istemedim ama bu zaman dek slikonlu kullandığım için diğer sütyenlerde nasıl alınır hiç bilmiyorum.Annemde diyor sporcuların kullandığı sütyenlerden alalım ama onunlada sarkıcak hem destekli olsun hemde beni bunaltmasın istiyorum

doğumdan sonra masajla uygulayabileceğiniz doğal yağlar var göğüslere..
mesela çilek yağı sarkmaya karşı..
mersin yağı dolgunlaştırmak için..

aktar meg
anow reklam amaçlı üyelikten banlıyorum kendimi

doğumdan sonra masajla uygulayabileceğiniz doğal yağlar var göğüslere..
mesela çilek yağı sarkmaya karşı..
mersin yağı dolgunlaştırmak için..

benımkılere degıl cılek yagı cılek tarlasına dalsam kar etmez artık

benımkılere degıl cılek yagı cılek tarlasına dalsam kar etmez artık

onlar kızkenki gibi olmazlar ama daha iyi olurlar gamzuşum
aşağıdan yukarıya doğru masaj yapıcaksın hergün 5+5=10 dakika..
duşta soğuk su uygulayacaksın bir de..

Son düzenleme:
Sanırım eninde sonunda yerçekimine boyun eğecekler ama ne kadar geç olsa o kadar iyi benim daha gebeliğin 3. ayı inşalalh bulucam destekli ve bunltmayan birşey

Düzelebilir emzirme dönemi bitince yere uzanarak kollarını yana açarak ağırlık kaldırsan faydası oluyor birde her duştan sonra soğuk su tutarsan onunda faydası olur

meg, umutege16+, ildailda+, lovely17+, buyukaksu, mrs.who+, balelam, huzur17+, everythingwillbegreat+

yazsanıza yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…