Bende kendimi şimdiden damızlık gibi hissediyorum önceden 80 kullanıyordum slikonluyada alışığım onunda en büyük bedeni 95 ve küçük geliyor delirmek üzereyim çok rahatsızsım nefes alamıyorum
bende ultrasonun yalancısıyım megim çirkine benziyo benim yavru ceylanım kocişe diyorum biz bu gızı kime verecez diye
evet evet sandıgın sey kafam kadar olan sey benım memem
aha gamze yaptı gene yapacağını ya tübe tübe
kızım kocan görmesin fotoyu koduğunu buraya he
ama rüsgarım çok dadlu maşallahhhhhhhhhhhhhh
aaaa evet o bebeğin senle kocanla alakası yok eveeetttt
o benim bebeğimmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmver onu bana
oolumu verin bağa
ama haklıyım kadın bana sana benzıyo dedı cocugun cıkınlıgını goren babasına benzıyo dıyobıde kadın bana acıklama yapıyo bak kası gozu agzı burnu sen daha ne olsun bende hemen cvp hazır yaaaa ben bu kadar cırkınım yanı logusalık bu kadar kotu bısıy drdan cıktım saydırıyom bana cırkın dedı zaten benı uyuttu amelıyatta elın cırkın cocugunu bana verdıler
napıyo benim pisim
Benimde senden farkım olmayacak merak etmeTam gaz büyümeye devam ediyor ve neye sığdıracağımı şaşırdım bana sütyen tavsiyesinde bulun nasıl birşey olmalı resim eklersen sevinirim.
bendeBunblar benimde çok hoşuma gidiyor kesin alıcam güle güle kullanın
Bu arada bende bebekken beşikte yatmamaışım çok ağlamışım annem buna benzer duvar arasına hamak gibi beşik yapmış birtek öyle uyuyormuşum
Hamileler ve doğum yapmış olanlar kızlar bana sütyen konusunda yardım edin çıldırıcam
Çıkardım attım yeni aldığımıda sarkıcak diye korkuyorum nasıl birşey amalaıyımki rahat edeyim
Nolur birkaç örenek ekleyiverin
emzirme sütyeni 85 aldım simdiden tam oluyo iyice dolarsa sütle annemin yarım atletlerinden takarım artıknormal sütyen hiç takamıyorum sırtım acayip genişledi
Oglumla ılk bulusmamız bu
artık çocuk nasıl etkilendiyse
yakışıklı bir çocuk haline geldi
alemsin gamze ya
doğumdan sonra masajla uygulayabileceğiniz doğal yağlar var göğüslere..
mesela çilek yağı sarkmaya karşı..
mersin yağı dolgunlaştırmak için..
benımkılere degıl cılek yagı cılek tarlasına dalsam kar etmez artık
Sanırım eninde sonunda yerçekimine boyun eğecekler ama ne kadar geç olsa o kadar iyi benim daha gebeliğin 3. ayı inşalalh bulucam destekli ve bunltmayan birşeybenımkıler yer cekımıne coktaaaann boyun egdıler resmen sarktılar kuzumama meme estetıgı denen bısıy var demııı
canım rahat olsun ıstıyosan evde sporcu atletı denenler var ya ondan gıy hatta sımdı kıs dısardada onu kullanabılırsın bence alttan desteklı alma telsız olanlardan al otekılerıde bıde 2 beden buyuk olsun lıtfennn
bendeama al canım valla süper bişimişşş
ben normal emzirme sütyeni aldım canım 2 tane
bide önden açılan dan aldım 1 tane dışarı onu takıyım diye
ama memeler memelikten çıktıumarım düzelir
kof içi boş bişi oldu
halbuki ne güzellerdi
doğumdan sonra masajla uygulayabileceğiniz doğal yağlar var göğüslere..
mesela çilek yağı sarkmaya karşı..
mersin yağı dolgunlaştırmak için..
meg, umutege16+, ildailda+, lovely17+, buyukaksu, mrs.who+, balelam, huzur17+, everythingwillbegreat+
yazsanıza yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?