Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Nasıl ya sarkacaklar mı
yani eski halimize dönmicez mi

muhabbetiniz bol olsun gızzlarrr
önceden kilo almak için kendimi yırtıyodum 49 lardeydim 3 ayda 3 kilo almışım 52 kiloyum hızla kilo alıyom
kocada bundan da pay çıkarttı gebelik için vücudun kendini hazırlıyo diyo

Son düzenleme:
Arkadaslar bu kacinci mesajım ama hic cevap yamadınız önemsemediğiniz icinmi? Mesajımı mı görmediniz acaba??izmirden olan sevgili anne adayları; bildiginiz hamile pilatesi ,yogasi veya hamile egitimi veren merkezler varmi? Yazarsanız sevinirim..

kızlar biri benim prensesimi uyandırsınnnn
Allahım bu hamağı yapanı cennetine al

Off duygumda geldi hiç çıkasım yok ama yoruldum Öpüyorum hepinizi Aynı kalabalığı gecede görmek dileğiyle çıkıyorummm

kızlar eğri oturalım doğru konuşalım,
içi dolan ve bu sebeple ağırlaşan yani ağır olan herşey yerçekimine fazla karşı koyamaz ne yazık ki..
mutlaka aşağıya bir iniş olacaktır
içi boşalınca da sarkacaktır doğal olarak..
ancak korktuğumuz kadar olmaması için çeşitli bakımlar yapabiliriz..
dediğim gibi aromatik yağlarla masaj yapılmalı düzenli olarak..
ve dirseklerimizi göğüs hizzasına getirip,ellerimizi göğsümüzün üstünde birleştirip,avuçlarımızı sıkıp gevşetebiliriz gün içinde aklımıza geldikçe..

ayrıca ana olmanın dadı hepsinin ötesinde önemli

cnmm hoşgeldn oncelkle ii ki geldn cnm şu anda online olanlar izmirli degl
megim var ama o da blmıodr buyuk ihtmal yoksa şıp die cvplar
ben de araştrcam senn için bi bakalm
sen gel topgmzde sıcak bi ortam vardır burda ilk anda konu da varsa oyle gelıo insanlara ama yok degldr oyle
kızlar haziran tüp topgnden arkdasm bnm büyükaksu
bundan sonra ugrucak sık topgmze

bu arada hilalden hber var mı çigdem dra gtcekti bugun ?

Selam..
Ben İzmirdeyim
İzmirli bikaç arkadaş daha var ama sorduğunuz sorunun cevabı bizde yok sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…