meg, umutege16+, ildailda+, lovely17+, buyukaksu, mrs.who+, balelam, huzur17+, everythingwillbegreat+
yazsanıza yaw
benımkıler yer cekımıne coktaaaann boyun egdıler resmen sarktılar kuzumama meme estetıgı denen bısıy var demııı
canım rahat olsun ıstıyosan evde sporcu atletı denenler var ya ondan gıy hatta sımdı kıs dısardada onu kullanabılırsın bence alttan desteklı alma telsız olanlardan al otekılerıde bıde 2 beden buyuk olsun lıtfennn
Nasıl ya sarkacaklar mı
yani eski halimize dönmicez mi
ben 85 kullanıyordum 95 aldım 1,5 aylık olunca
şimdi 95 te sıkıyor gibi sanırım 105 alıcam yakında
Bende aynı durumdayım ve şuan 95 te sıkınca çıkardım attım ve kendimi böyle suçlu gibi hissediyorum
bende arada bakıyorumm canımm benim cadıyı oyalıyorumm
Arkadaslar bu kacinci mesajım ama hic cevap yamadınız önemsemediğiniz icinmi? Mesajımı mı görmediniz acaba??izmirden olan sevgili anne adayları; bildiginiz hamile pilatesi ,yogasi veya hamile egitimi veren merkezler varmi? Yazarsanız sevinirim..
kızlar biri benim prensesimi uyandırsınnnn
Allahım bu hamağı yapanı cennetine al
Arkadaslar bu kacinci mesajım ama hic cevap yamadınız önemsemediğiniz icinmi? Mesajımı mı görmediniz acaba??izmirden olan sevgili anne adayları; bildiginiz hamile pilatesi ,yogasi veya hamile egitimi veren merkezler varmi? Yazarsanız sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?