rumuzyok cnm bebişin cinsiyeti ne ilk çocuğun mu
Kahvaltımı yaptım geldimm.
Kızlar benim merak ettiğim birşey var
şimdi 9 ay boyunca aynı dr. a kontrole gidince
doğumun olacağı gün dr. o gün hastanede yoksa
yada gece doğurursan ve yine dr. hastanede yoksa
ne oluyor o hastanedeki nöbetçi dr mu doğumu yaptırıyor
yoksa kendi dr. unu arasalar geliyormu bunu çok merak ediyorum.
ilk bebeğim allahım nasip ederde kucagıma alırsam kızım olucak
Aramıza hoşgeldin Allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin tez vakitte inşallahh
canım cogunlukla çalışma saati dışında olursa nöbetçi doktor giriyor doguma bazı hastanelerde ve bazı doktorlar hafta sonuna denk gelirse dogum yada çalışma saati dışında olursa ek ücret talep ediyo.bn bütün tahlillerimi zeynep kamilde yaptırdım kontrol içinde özel hastaneye gittim son 20 gün kala doktorumu değiştirdim şimdi basska doktorun özel muayenehanesine gidiyorum 7/24 telefonu acık istediğim anda arayabiliyorum ama diğer doktorum hastyanenin doktoru oldugu içşin 5den sonra ulaşmak imkansızdı
rabbim sana bağışlasın hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin cnm. isim ne olacak? ne güzel ya rabbim bize de inş. ya . kaç yıllık evlisin cnm tedavi falan oldun mu? ben 2 yıl olacak evleneli hiç korunma olmadı çok istiyoruz bebiş ya olmuyo işte dr gittim pko dedi klomen falan kullandım yuurtalıkları çatlatma iğnesi falan yaptı fakat sonuç alamadım. şimdi de detaylı inceleme istiyo rahim filmi eşimin sperm tahlili falan... bakalım artık bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum tedaviye. ama inş bu ay kendiliğinden gebe kalırım yaaaa inş
Ama bu çok kötü çok sinir bir durum yani ben kendi dr. umda doğum yapamayacakmıyım çünkü hastanenin dr. u ve akşam 5 ten sonra ulaşılması imkansız.Şimdiden bunları düşünmek için çok erken ama ikinci br hastane tercihi yapmam gerekebilir bu durumda.
slm kızzlarr
mikemmel yorum....bayıldım valla...................paha bıcılemez
bence sen yat kalk dua et o zamanki mesai saatleri içinde doğurabilesin.............Ama bu çok kötü çok sinir bir durum yani ben kendi dr. umda doğum yapamayacakmıyım çünkü hastanenin dr. u ve akşam 5 ten sonra ulaşılması imkansız.Şimdiden bunları düşünmek için çok erken ama ikinci br hastane tercihi yapmam gerekebilir bu durumda.
selam bebeğimmmmm duygu bak seni şimdi kocaman öpecektim de smileylerim çıkmıyo .......of yaaaaaa deliricem ............slm kızzlarr
meganm bu hast. politkasına gore degşıo kimisnde istedgn dr gelıo ama sen artı para oduosn
kimisnde de nobetçi dr kmse onu arıolar o grıo medicalde oyle mesela
drların hepsi de ii oldgu için takmıorm ben bu durumu
ama gece acil hast. gtmek gerçekten gergn bi durum
inşş olmasn oyle
çigdem hnm genelde
bi gun verıomş sunni sancı verıdrıomş o gun açlma varsa
Allah hayırlısyla kurtulmak nasip etsn en guzeli kalbi ferah tutmak hayırlısı ne ise o olsn ...
Hayırlısı olsun iyi bir dr. bulmuşsun inşallah pazartesiye doğurda gelbenim bildiğim öyle canım bnde son 20 günde değiştirince afalladım ne yapıcam diye baska hastanede iyi doktor buldum ama oda mesai saati dışında olusa nöbetci doktor girecekti doguma şimdi doktorum dışardan gelecek çok ii bi doktor normal dogum hastası bi kadın ve diğerleriyle aynı fiyata gelicek dogumun normale 700 sezeryana 1000 vericem akrabalarım bu doktorda dogum yaptı hepsi tekrar dogurursak tugba hanım dışında kimseye gitmem diyo dedikleri kadar varmış doktorum yanımda olsun bn evde bile dogururum okadar güveniyorum
Herşey çok güzel görünüyor ama benim hiiiiçç canım çekmiyor o yüzden sorun yok.kızlar mamalar falan da var hamişlerden ozur dlerm yaa olmadı biraz dursn kaldyrm fotoları :26:
biraz yemek içmek agrlıklı oldu bizim parti de ondan
Hayırlısı inşallah öyle olur bana hiç belli olmaz son bir hafta kala sezercik bile olabilirim sabırsızlıktanmikemmel yorum....bayıldım valla...................
bence sen yat kalk dua et o zamanki mesai saatleri içinde doğurabilesin.............
selam bebeğimmmmm duygu bak seni şimdi kocaman öpecektim de smileylerim çıkmıyo .......of yaaaaaa deliricem ............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?