17 ekim de 2. evlilik yıldönümümüzü kutlıcaz vee 3 kişi olarakbn tedavi görmedim adetlerim düzensizdi adetim 5 gün sürüyosa 2 gün 3 günü acilde geçiriyordum bayılıyordum sancıdan kendime geldiğimdede hafızam bi süre gidiyodu kimseyi tanımıyordum sadece damla damla adet görüyordum bide cok zayıfdım 39 kiloyla hamile kaldım her gittiğim doktor önce kilo al öyle tedaviye baslayalım bu kilo ile hamile kalman imkansız kalsan bile bebek tutunamaz dedi burdaki arkadaşlarım sayesinde ümidimi yitirmedim ovulasyon testi kullanarak denedim yine olmadı dahada almıcam heray param boşuna gidiyo diyodum son bi tane kalmıştı en son onu yaptım bide baktım yumurtlama günümmüş eşimle zar zor bi araya gelebildik ablamın nişanı vardı bi yandanda diger ablam dogum yapacaktı tam teyze oldum 1 hafta sonrada hamile oldugumu ögrendim allahıma cok şükür
​cnm ovulasyon testi ne ne için yapılıyo
duygu sarı civciv maaşallah çok tatlıymış allah ailesine bağışlasın...partide çok güzel olmuş belli emeği geçenlerin ellerine sağlık........
lovelycim kız dur daha dakika bir gol bir şimdiden ne sezercik mezercik ağzını hayra aç hele.....
mikemmel yorum....bayıldım valla...................
bence sen yat kalk dua et o zamanki mesai saatleri içinde doğurabilesin.............
selam bebeğimmmmm duygu bak seni şimdi kocaman öpecektim de smileylerim çıkmıyo .......of yaaaaaa deliricem ............
ay silemedm bebşn fotosunu yaa sinir oldummm
Bende bilmiyorumki nasıl silinir
öp meleğim öp...........bluummm ben seni opeymm kuzummmmmmm
bu sarı civciv berekt getrdi hepmze bütün arkdas gurpçana hamişz üç kişi
abla olcak artık o
parti de hatıra işte gavur icadı ama çok keyfli oluo
bi de bebşe ilerde bu resmleri gostermek var buyuynce
senn gelmeni boyle köutladk die
öp meleğim öp...........
ayağı uğurluymuş desene sarı meleğin.maaşallah........
bence iyi yapmışsınız çok güzel olmuş dediğim gibi ellerinize sağlık....
keşke ben doğuncada böyle bişey icat edilmiş olsaydı kıskandım şimdi
allahım doğucak bebeğin annesine kolay doğumlar bebişede sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip eylesin..darısıda senin bebeğinin ve senin başına....
ohhh be sildm
rumuzcum
ataç kısmı var ya mesaj yazdgmz yern sag üstüne ona tıkla
dosyayı sece tıkla resmi seç
upload photos de
bi dene bakalm yne yardmcı olrm ben
yapamıorum galba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?