canım yaptım cok saol yardımcı oldugun içinnn teşekkür ederim
canım maaşallah yavrucuğuna hayırlısıyla bi doğsunda canlısını görürüz inşallah.......
ben bişey merak ettim...kaçıncı haftandasın ve bebeğinin kilosu ne kadar acaba......
Kızlar bebişimin yeni pijamalarını ekliycektim ama telefonun jarzı az çekim yapmadı sonra eklicem.
6 yeni doğan pijamamız oldu 10 a tamamladımmı tamamdır
peki kilosuyla ilgili bir yorum yaptımı drun...yanlış anlamzsan ben 39, haftadayım bebğim 2.900 gr ve dr karın çevresinde zayıflık olduğundan bahsetti.....bugün 41.haftama girdimayın 5inde gittimde 2890 olmuştu ilk baslarda cok iyi kilo alıyodu sonradan yavasladı heralde 3 kilo olmuştur inşaalllahh
sözüm ona ikinci bebeğin isim telif hakkı bana aitti ama eşim yine 180 derece kıvırdı sağolsun....AYŞE AZRA ya doğru emin adımlarla ilerliyor kendileribluuu bence Berra
Eki Görüntüle 532878 Eki Görüntüle 532879
Buda benim kızımmmm ama eski ultrason fotoları yenisi pc de yoktu
benm de param yatcak yarn bi de cinsyetni ogrencem rahat rahat almaya başlarm ben de hayırlısyla
biz bütün cicilerimizi aldık hepsini toz granülle güzelcene yıkadık ütüledik karyolamızı anneannelerden getirip kurduk.....çantalarımız hazırlandı..18 kasımda yiğenimin düğünü var o gün için şöyle güzel gelinlik tarzı bir mevlütlük almayı düşünüyorum arada mevlüt kıyafetini de çıkartırım.Kızlar bebişimin yeni pijamalarını ekliycektim ama telefonun jarzı az çekim yapmadı sonra eklicem.
6 yeni doğan pijamamız oldu 10 a tamamladımmı tamamdır
peki kilosuyla ilgili bir yorum yaptımı drun...yanlış anlamzsan ben 39, haftadayım bebğim 2.900 gr ve dr karın çevresinde zayıflık olduğundan bahsetti.....
3 haftadır aklım hep ondainşallah yoktur sende bölyle bi konu açıldımı acaba.....bu arada ben sadece 4 kilo alabildim
çok şükür allaha sorun olmaması çok güzel...canım biz anne baba olarak ufak tefegiz doktorum cok kilolu bi bebek bekleme dedi herşeyimiz normal allaha şükür bn kendim cok kilo aldım 39la hamiş oldum şimdi 59 küsüratlı benim bebiş çok iyi kilo alıyordu sonra durdu+
biz bütün cicilerimizi aldık hepsini toz granülle güzelcene yıkadık ütüledik karyolamızı anneannelerden getirip kurduk.....çantalarımız hazırlandı..18 kasımda yiğenimin düğünü var o gün için şöyle güzel gelinlik tarzı bir mevlütlük almayı düşünüyorum arada mevlüt kıyafetini de çıkartırım.
bi taşla iki kuş....şimdi sadece yedek alt pijaması alıcam bezi dahil herşeyi tamam kendi eksik...
hayırlısıyla bi doğsaaaaaaa
hanımlar ben çıkıyorum misafirim geldi sonra gelmeye çalışıcam...allaha emanet olun.........
ayy inşşş net şeklde der meganm yaaa yarın sorcam iice bakalmduygum yarın senin bebeişinnde cinsiyeti belli olacak dimiGelince taze ultrason fotoları bekliyoruzzz
kız çok karşıolar yasözüm ona ikinci bebeğin isim telif hakkı bana aitti ama eşim yine 180 derece kıvırdı sağolsun....AYŞE AZRA ya doğru emin adımlarla ilerliyor kendileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?