Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım maaşallah yavrucuğuna hayırlısıyla bi doğsunda canlısını görürüz inşallah.......
ben bişey merak ettim...kaçıncı haftandasın ve bebeğinin kilosu ne kadar acaba......

Kızlar bebişimin yeni pijamalarını ekliycektim ama telefonun jarzı az çekim yapmadı sonra eklicem.
6 yeni doğan pijamamız oldu 10 a tamamladımmı tamamdır

canım maaşallah yavrucuğuna hayırlısıyla bi doğsunda canlısını görürüz inşallah.......
ben bişey merak ettim...kaçıncı haftandasın ve bebeğinin kilosu ne kadar acaba......

bugün 41.haftama girdim ayın 5inde gittimde 2890 olmuştu ilk baslarda cok iyi kilo alıyodu sonradan yavasladı heralde 3 kilo olmuştur inşaalllahh

Kızlar bebişimin yeni pijamalarını ekliycektim ama telefonun jarzı az çekim yapmadı sonra eklicem.

benm de param yatcak yarn bi de cinsyetni ogrencem rahat rahat almaya başlarm ben de hayırlısyla

bugün 41.haftama girdim ayın 5inde gittimde 2890 olmuştu ilk baslarda cok iyi kilo alıyodu sonradan yavasladı heralde 3 kilo olmuştur inşaalllahh
peki kilosuyla ilgili bir yorum yaptımı drun...yanlış anlamzsan ben 39, haftadayım bebğim 2.900 gr ve dr karın çevresinde zayıflık olduğundan bahsetti.....
3 haftadır aklım hep onda inşallah yoktur sende bölyle bi konu açıldımı acaba.....bu arada ben sadece 4 kilo alabildim

benm de param yatcak yarn bi de cinsyetni ogrencem rahat rahat almaya başlarm ben de hayırlısyla

Yarını sabırzılıkla bekliyorum ben senden çok merak ediyorum hayırlısı olsun inşallah.İnsan bişiler alınca gözünün önünde iyi oluyor ben döküp döküp bakıyorum
6 yenidoğan alt pijama
bir yeni doğan hırka
10 çift çorap
iki takım 3-6 ay tayt ve üst
iki yeni doğan çıtçıtlı atletimiz oldu.

Son düzenleme:
biz bütün cicilerimizi aldık hepsini toz granülle güzelcene yıkadık ütüledik karyolamızı anneannelerden getirip kurduk.....çantalarımız hazırlandı..18 kasımda yiğenimin düğünü var o gün için şöyle güzel gelinlik tarzı bir mevlütlük almayı düşünüyorum arada mevlüt kıyafetini de çıkartırım.
bi taşla iki kuş....şimdi sadece yedek alt pijaması alıcam bezi dahil herşeyi tamam kendi eksik...
hayırlısıyla bi doğsaaaaaaa

canım biz anne baba olarak ufak tefegiz doktorum cok kilolu bi bebek bekleme dedi herşeyimiz normal allaha şükür bn kendim cok kilo aldım 39la hamiş oldum şimdi 59 küsüratlı benim bebiş çok iyi kilo alıyordu sonra durdu+

çok şükür allaha sorun olmaması çok güzel...
sorularıma cvp verdiğin için teşekkür ederim.....

Sağlıcakla gelsin bütün cicilerini güle güle giysin

duygum yarın senin bebeişinnde cinsiyeti belli olacak dimiGelince taze ultrason fotoları bekliyoruzzz
ayy inşşş net şeklde der meganm yaaa yarın sorcam iice bakalm
sözüm ona ikinci bebeğin isim telif hakkı bana aitti ama eşim yine 180 derece kıvırdı sağolsun....AYŞE AZRA ya doğru emin adımlarla ilerliyor kendileri
kız çok karşıolar ya
ben de ;Ecesu koycaktm
su olmasnmş ece olsnmş bizim de oyle olcak buyuk ihtmal
bana da ece daha sade ve hoş gelıo şimdi
tam iktrdar kuruolar üstmüze ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…