Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Benim geçen gittiğimizde dr. netşeştiririz cinsiyetini demişti bebeişte uyuyordu sanırım hiç kıpraşmadı bacaklarda kapalıydı dr ultrasonun karında gezdirilen kısmı varya onunla karnıma vurdu bir iki tane yavaş yavaşBen çok şaşırdım tabii ama sert vurmadı sonra gösterdi kendi kız dedi kesinleşti.

Senin de görünür kesin bu defa bence.İsim konusunda bzde çok kararsızız şimdiden ismi belli olsun istiyoruz ama eşimle ortak karar vermek istiyoruz birşey netleştiremedik.Ben bir isim bulsam o kulp takıyor o bulsa ben takıyorum

Son düzenleme:
kızlar nişan gelmesini burdan sizden duymuştum illaki kanlı sümüksü akıntımı olması lazım karnımı bebiş cok geriyo bel agrım geceden beri cok var ve seffaf yogun sümüksü akıntım oldu normalden farklı bu nişan gelmesi olabilirmi acaba

bende çok az kan oldu bir iki damla şefaf akıntıdan geldi bendede çok yoğun şekilde dr gitmeni tavsiye ederim cnm

bende çok az kan oldu bir iki damla şefaf akıntıdan geldi bendede çok yoğun şekilde dr gitmeni tavsiye ederim cnm

kan hiç yok sadece sümüksü şeffaf akıntı normal akıntıdan farklı bel agrım var birde bebek karnımı geriyo karın agrım falan yok ortalıgı telaşa vermek istemiyorum ama bi yandanda korkuyorum

Hemen dra gıt dogumun baslamıs bence canım hatta sana ozelden tlf nomuda atım benı bılgılendır

kan hiç yok sadece sümüksü şeffaf akıntı normal akıntıdan farklı bel agrım var birde bebek karnımı geriyo karın agrım falan yok ortalıgı telaşa vermek istemiyorum ama bi yandanda korkuyorum

cnm bendedi ilk o geldi birkaç dakka sonra kan geldi ama öyle şırıl şırıl değil bir iki damla fark bile etmemiş olabilirsin :))) bebiş gelsin sağlık sıhatle inşallah.

ben konuya tamamen fransızım...ama büyük ihtimalle doğuruyor olabilirsin.....

Kızlar merhaba
Bugun giremedim esimin ailesi geldi
Yarin da bizimkiler gelecek
Sanırım Didem kv ile güne başlamıştı
Biz de başladık bakalım
Ya bu 3-4 ay kv ya da aileleriyle kalabilenler
Bu isin sırrı nedir
Bayginlik geldi de bana

Gamzeeee sen sana yazdıklarımı gormuyon hic

kızlar hala evdeyiz agrım falan yok duş aldım son rutüşleri tamamladım annem geldi sabah 11:15 de randevum var bebeğim hareket ediyor çantalarımız hazır ablamları haberdar ettim herkes saçını basını yapsın die beklemeye devam inşallah acılmam olur suni sancısız dogururum

amiiiiiiiiiiin inşallah.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…