ayy inşşş net şeklde der meganm yaaa yarın sorcam iice bakalm
kız çok karşıolar ya
ben de ;Ecesu koycaktm
su olmasnmş ece olsnmş bizim de oyle olcak buyuk ihtmal
bana da ece daha sade ve hoş gelıo şimdi
tam iktrdar kuruolar üstmüze ...
suesue baby shower resimleri çok güzelmiş bayıldım
kızlar nişan gelmesini burdan sizden duymuştum illaki kanlı sümüksü akıntımı olması lazım karnımı bebiş cok geriyo bel agrım geceden beri cok var ve seffaf yogun sümüksü akıntım oldu normalden farklı bu nişan gelmesi olabilirmi acaba
bende çok az kan oldu bir iki damla şefaf akıntıdan geldi bendede çok yoğun şekilde dr gitmeni tavsiye ederim cnm
Hemen dra gıt dogumun baslamıs bence canım hatta sana ozelden tlf nomuda atım benı bılgılendır
kan hiç yok sadece sümüksü şeffaf akıntı normal akıntıdan farklı bel agrım var birde bebek karnımı geriyo karın agrım falan yok ortalıgı telaşa vermek istemiyorum ama bi yandanda korkuyorum
cnm bendedi ilk o geldi birkaç dakka sonra kan geldi ama öyle şırıl şırıl değil bir iki damla fark bile etmemiş olabilirsin :))) bebiş gelsin sağlık sıhatle inşallah.
ben konuya tamamen fransızım...ama büyük ihtimalle doğuruyor olabilirsin.....kızlar nişan gelmesini burdan sizden duymuştum illaki kanlı sümüksü akıntımı olması lazım karnımı bebiş cok geriyo bel agrım geceden beri cok var ve seffaf yogun sümüksü akıntım oldu normalden farklı bu nişan gelmesi olabilirmi acaba
Ruzgarı eklemıstım ama sıldım
amiiiiiiiiiiin inşallah.......kızlar hala evdeyiz agrım falan yok duş aldım son rutüşleri tamamladım annem geldi sabah 11:15 de randevum var bebeğim hareket ediyor çantalarımız hazır ablamları haberdar ettim herkes saçını basını yapsın diebeklemeye devam inşallah acılmam olur suni sancısız dogururum
amiiiiiiiiiiin inşallah.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?