Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Buarada Meg konu sahibi olarak once sana ve diğer arkadaslara da sunmak istiyorum bu sayfasını yoksa Mart 2013 anneleri sayfasindamiydi tam hatırlamıyorum ama ordaki arkadaslar aynı sehirde olanlar tabi bulusup sohbet ediyorlar bizde herkesin müsait olduğu bir zaman da bulusup sohbet etsek mı?ne dersiniz organize olabilirmiyiz.

Son düzenleme:
Kizlar gunaydinnn evimden
Bugun evimi temizliyim azicik gelicem
Gamzem kolay gelsinn
Rosess hamile mi haber var mi
Benimde bata var 5 gun tam zamaninda geldik gunler gecmez bana

Kizlar gunaydinnn evimden
Bugun evimi temizliyim azicik gelicem
Gamzem kolay gelsinn
Rosess hamile mi haber var mi
Benimde bata var 5 gun tam zamaninda geldik gunler gecmez bana

günaydın cnm
benim canım çok sıkkın olmadı yine kan sonucum 3.4 lerde çıktı malesef yine olmadı

Son düzenleme:
rosecımm blıorm çok sıkıcı bi durum ama var bi zamanı elbet herşeyin hayırlısı o zaman tez vaktte gelsn inşş

öyle canım ama çok üzüldüm yaaa ve benim hala kasıklarım çok acıyo böyle hamlamış gibi bi ağırlık hissediyorum kasıklarımda bu neyin nesi

Merhaba,

2 yıllık evliyim ve bu ay artık korunmadık çocuk düşünüyoruz.
27 eylülde adet oldum ve 5 ekimde çalışmalar başladı
Erkenmi bilmiyorum ama dün akşam eczaneden test aldım yaptım sonuc negatif.
Eşimde hemen olmayacakmı çocuğumuz felan filan demeye başladı.
İlk denememiz ben yine adet dönemime kadar bekleyeceğim ama olmazsa şayet dr felan görünmemiz gerekiyormu yani hemen olmasını beklemeliymiyim

suesue bende bugun doktora g,deceğim ama benim ki daha belli olmaz değil mi
cnm belli olmaz cunku bana bi ay once büyük ihtmal kız dedi eşim sorunca sor bi istersen ne diecek bakalm

öyle canım ama çok üzüldüm yaaa ve benim hala kasıklarım çok acıyo böyle hamlamış gibi bi ağırlık hissediyorum kasıklarımda bu neyin nesi
üzülünuo cnm çok haklsn kaç gun geckti adetn inş geç döllenmdr cnm blıosn kırmızı gelmden umut kesmek yok

Son düzenleme:
son 1 saat gece hiç uyuyamadım sancım vardı halada devam ediyor bebiş asagı baskı yapıyor bel agrım cok var bebek cok bastırıyo karnımı kasıyo benim için dua edin inşallah hayırlı haberlerle gelirim

canm herşeyin hayırlısını diliyorum Allahtan

Son düzenleme:
Rosses canim uzuldum suan ne desem bos seni cok iyi anliyorum insanin butun umutlari basina yikiliyor
Ama hayirlisi insallah artik gelsin melegin
Bende 5 gun sonra gelip aglicam hep ayni sey benim icinde hicbisey degismiyor malesef

Bişey diyecek yokmu:2:

büyükaksu senin cinsiyet belli oldumu

Evet canım %90 kiz dedi başka bir Dr gittik cmts gunu,bizim Dr un asistanı tarihleri karıştırdığı icin kendi Dr gidemedik . Daha oncede erkeğe benziyor demişlerdi sanırım bız kendimizi istemeden oglusumuz olcak gibi alıştırmışiz biraz sok olmadık desem yalan olur.hayirlisi Rabbimin gücüne gitmesin cok zor bulduk bu civcivi bız .istememek degil tabide ilk onu duyunca biraz alırmışız prensesimizede alisiriz:)sali gunu kendi Dr kontrolumuz var.3lu test haftasi ya bakalım ne diyecek.oyle iste canım bizim sonuc:))şimdi isim arıyoruz.hic bir fikrimizde yok bakalım:)

Bişey diyecek yokmu:2:

Canım kac yaşındasin bilmiyorum ama hemen oyle ilk denemede olacak diye ne duşun bede bekle.yasin 28 ve üzeri ise 3aydan sonra gidip kontrollerini yaptırmanı ondan sonra beklemeni hersey normal ise 8 falan bekleyip sonra tedavi yöntemlerine geçmeni tavsiye ederim ama tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın ins.ana dediğim gibi cok erken 1ay.stres yapmadan çalısmaya devam birdee hemen adetin falan geçmeden test falan alma tup bebekle hamile kalan biri olarak tavsiye ederim.

bende kız bebişleri çok seviyorumm şükür kız oldu hayırlı bi evlad olsun sağlıklı olsun en önemlisi bu
isim seçmek çook zor ya
biz en sonunda elif hanzade koyduk biraz ağır ama

Allah yardımcın olsun canım ins hersey yolunda gider dualarimiz seninle .

bende kız bebişleri çok seviyorumm şükür kız oldu hayırlı bi evlad olsun sağlıklı olsun en önemlisi bu
isim seçmek çook zor ya
biz en sonunda elif hanzade koyduk biraz ağır ama

Oyle doğru diyorsun hayırlısı olsun.ismiyle yasasın saglikla cok hoş asil geliyor kulağa:)eşimde Elif olsun diyor ana henüz birsey yok özüm diyorum ben de ama o dalga geçiyor üzüm gibi o ne oyle diyorbu arada senin doğdu sanırım kac aylık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…