Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar bu bebiş çok tatlıııı mahşlalah subhanallah
: nazar:
[video=youtube;NAQEtYxQp3I]http://www.youtube.com/watch?v=NAQEtYxQp3I[/video]

[video=youtube;I0Uwaqaos9w]http://www.youtube.com/watch?v=I0Uwaqaos9w&feature=relmfu[/video]

Son düzenleme:
Megan ben resim göremiyorum kimin resmiydi yoksa rumuz yok arkadasımızın bebegimi,hayırlı ugurlu olsun allah saglık sıhhat versin onlara

kızlar bugün kipada gördüm bebiş şeylerinde cok indirim vardı,benden söylemesi

Yok canım rumuzun bebeişi değil bebek videoları ekledim yotube tan çok tatlı bir bebişti paylaşmak istedim çok ta akıllı mahşallah.Bende takipteyim kipayı güzel hemde indirimli ürünler oluyor.
4 yenidoğan pijama bir hırka ikide takım aldım.

Ketenhelvam ben burdayım nbr cnm
seni bulmusken bişeyler sorayım
sen gebe kalmadan önce corasprin kullandın mı ,gebe kaldıgını ögrenir ögrenmezmi igneye basladın?bide igne için rapor cıkardın mı?

Merhabalar kızlar,Nasılsınız?

Varsa yeni hamile arkadaşları tebrik ediyorum: ))

Doğum yapanları kutluyorumm..

Giremeyince çok şey kaçırmış oluyorumda genel mesaj vermiş olayım bari

Pericim işine karışmak gibi olmasında beklemenin bir faydası yok inanki 3,5 dört yıl bekleyen biri olarak bizde de esim hep yaptıralım dedi bekleme taraftarı oldum ama pişmanım bir olumsuz aşılamadan sonra ilk tup denemede oldu cok şükür ve her ay beklediğimiz o hüsran dolu yıllara üzüldüm. Ana kısmet iste.hic bir problem yoktu bizde onun icin ben tup istemedim Allah vermiyor kısmet etmiyor bize diye ama esim belkide tup bebekle gelmekte bizim civcivin kısmeti diyip beni ikna etti ve suan 17 haftalık hamileyim.onun icin bu kadar cok istiyorsan bir dene derim nacizane:)

Gamzemmm mahşlalah subhanallah çok iyi geldi uzun bir aradan sonra çok tatlı olmuş büyümüş geldi bana bayadır eklememiştin.Annemde çok beğendi tam ısırmalık olmuş diyor mahşallah mahşallah mahşallah

Son düzenleme:
Ya kızlar ben bu pınar süt reklamında da duygusala baglıyorum ilk izledigimde agladım,simdi her cıksında şapsal oluyorum

canımmmmmmmmm
bakakaldım fotoya valla
gamze sen ekle sonra kaldır fotoyu
nazar değmesin manığa

çok garip bir ruh halindeyim
üzüntü var sevinç var heyecan var her şey var
inanamıyorum bu anın geldiğine

hilal gülbebek duygum lovely iyi dilekleriniz için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…