Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Canım huzurum ne üzüntüsü kıssss şimdi en mutlu günün senin bebişine kavuşacaksın hasret bitiyor

Ben hamile kaldım ama içimdeki delicesine bebek hasreti hala geçmedi hayırlısıyla zaman çabucak geçsin kucağıma alıp hasret gidericem bebeişime sımsıkı sarılıp ağlıycam
daha tasınmadık eskı evımızdeyız canım 2 gun once cektım alıntıdan sılsene fotoyu

Bende yeni ev sandım bu ne hız dicektim.

Huzur valla cnm cok heyecanlı dualarımız seninle allah yardımcın olsun hemencik alıverirsin inş.
Valla annelerin hatrı ödenmez cok zor cokkk

Gamze rumuzyok la telefondamı görüştün kaçta girmiş doğuma sonrasında görüştünmü nasılmış ve bebeiş fotosu ne zaman gelecek

ne bileyim ya
karnımdan çıkınca sanki benden alacaklar gibi hissediyorum bazen
onunla oynuyorduk resmen
uyanınca uyanıyordu kuzum
tekmeliyordu hep yanımdaydı

o gun geldı cattı evet saglıkla hayırla ısallaaaaahhh aklım sende olcak yarınnnnnn

ne bileyim ya
karnımdan çıkınca sanki benden alacaklar gibi hissediyorum bazen
onunla oynuyorduk resmen
uyanınca uyanıyordu kuzum
tekmeliyordu hep yanımdaydı

Bu değişik duygular normaldir diye düşünüyorum
ama sen rahat ol bebeişini senden kimse alamaz
asıl bundan sonra ne güzel günleriniz olacak
şimdi sadece hissediyorsun onu ve buna rağmen bu kadar bağlısın ona
düşünse yarın hissetmekten çok daha öte ona dokunacaksın sarılacaksın mis kokusunu içine çekeceksin göreceksin onu asıl bundan sonra senin ayrılmaz bir parçan Allah evladınla ve eşinle huzurlu mutlu sağlıklı bir ömür nasip etsin

ben bugün ancak gelebildim..
ne var ne yok diye sorsam...............

rumuz doğurmuş,huzur yarın doğuracak allahın izniyle???:26:

Huzurum arıcam tabıııııııııı hazırolda beklesın kocan doguran gebe sapıgıyım ben 40 kere ararım

lovelym rumuzyok msj attı konuscak halım yok dedı aramadım o yuzden bende

teşekkür ederim pisim
evriyi de kutlarım kız anası olacak he

Oglumun gozde carıyesı haremgılııııııı sana foto ekleyıp kaldırım mı o arada araklarsın

Hamileliğimin her anında dedim
şimdi de diyorum
Allah isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…