Ya biz demirbaş gibi olduk gece gelenleri misafir ediyoruz:)
sorma ya meganm bugun yne mide fena oklda zor durdm bugun mentollü şekerlerle maden sularıyla
evde butun yedklerm çıktı tabi
ben de üstüne bi daha yedm
ii şimdi çok şükür
Evt cnm cektircem aklımda kalmasın sonra pişman olmak istemem zaten şöyle bişey oldu ben kontrole gittim ya cigdem hnma hafif mantar var dedi ilaç verdi bende içtim sonra dank etti okudum gebelerde kesinlikle,gebe kalması muhtemel kadınlarda kesinlikle kullanılmamalıdır,maternal tokside neden olur diyor bu durumda bu ayda ztn bırakamam e beklemişken de cekilsin hsg
dün ikeadan aldgmz ciciler
Eki Görüntüle 534481 Eki Görüntüle 534480
dün eklerm demştm ekleym meganm
bi de kipadan şu üçlü badilerden aldım boyle acık pembe ve beyaz renkli
0 0 aldm
en küçgnden boy boy alrm artık
çok guzel yerleri
ama galba kipada da indrmleri takp etmek lazm
cunku badiler dısında kıyafetler pahalı geldi bu sefer braz bana
bi de braz araştrdm mothercare i herkes çok ovuo ama
orası baya bi kazım ya
üçlü badiler 30 cıvarı en az
indrmleri oluomş orann da
onu takp edıolarmş alanlar ...
Evt cnm cektircem aklımda kalmasın sonra pişman olmak istemem zaten şöyle bişey oldu ben kontrole gittim ya cigdem hnma hafif mantar var dedi ilaç verdi bende içtim sonra dank etti okudum gebelerde kesinlikle,gebe kalması muhtemel kadınlarda kesinlikle kullanılmamalıdır,maternal tokside neden olur diyor bu durumda bu ayda ztn bırakamam e beklemişken de cekilsin hsg
:26::26::26:ne zaman geçecekler bakalm :26::26::26:Benimde tam olarak geçmedi bulantılarım.Genelde akşam 17:30 19 arası yemek yemem hatta yemek pişerken dayanmam zor oluyor durduk yerde öğürme geliyor.
Bugün sokakta kusuyordum az daha rezil oldum avm de çöp kutususun önünde öğüren biri düşünsene
üçlüsü vardı bnm gttgm kipada 14tü sanrmÇok güzeller güle güle giysin cicilerini.Evet kipada indirimli olanlar uygun diğerleri pahalı.Ama çıtçıtlı atletler uygun 5 li paketler 22 tlydi.
üçlü 30 tl olan badiler tulum şeklinde yani bacakları koları uzun tulum tanesi 10 tl ye geliyor onlarda uygun geldi bana.
Ben aldığım kıyafetlerin askılarınıda alıyorum onları süslicem kurdeleyle aklında olsun sende yaparsın belki:26::26::26:ne zaman geçecekler bakalm :26::26::26:
üçlüsü vardı bnm gttgm kipada 14tü sanrm
yne gderm kipaya
o badilerden tulumlardan almak lazm evet
hee bi de çocuk askısı aldım ikeada boyle küçük renkli çok şekerler 8 tane var içinde
Tamam canım öptümKızlar ben kaçtım kocişle ilgileneyim azcık;
off ya kociş yat da yat die tutturo bebiş uyuyacakmş
yarın erken kalkcam ama uykm yok ki uyumşm şimdi gelmıo
neyse kızmasn şimdi optm kızlar ya yarın daha erken gelp daha çok kalrm ,ii gecelerrrrrrrrr
dün ikeadan aldgmz ciciler
yakızlar bennn çoookk pis boğaz oldumm
iştahım inanılmaz açıldı hiç doymuyorum:44:
bu gidişle benim sonum pek iyi olmıcak
ne yapsamda iştahımı kessem:44:
normalde zaten yemek yemeyi çok severim hep o burcumdan dolayı
ama şimdi iyice arttı çok acıkıyorum ben yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?