Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Oglumun sabah kahvaltısı once benı emdı yarım saat sonra 60 cc mama yedı ardından 1 c kasıgı kadar beyaz peynır 1 dılım patates kızartması yedı

maşallah allah iştahını artırsın
demek ki alerjisi fln yokmuş
ayrıca tüm yasakları delmişsin
ağır gelmiyo mu dün de yumurta vermişsin

maşallah allah iştahını artırsın
demek ki alerjisi fln yokmuş
ayrıca tüm yasakları delmişsin
ağır gelmiyo mu dün de yumurta vermişsin

sıkıyosa verme ortalıgı yıkıyo dun aksam tavuk cıgerı verdım yuzu beneklı bugun tavuga alerjısı olabılır mı kı :26:

huzurcum allah güzel bir doğum nasip etsin inşallah...

utopya ve gamzecim size helal olsun heeeeee ben alıştım annemle büyütmeye bebişi akşamları o nöbetçi ben sadece emziriyorum yatıyorum geri iş ona bakıyor gündüz ben bakıyorum. size maşallah tek başınıza büyüttünüz bebişleri ,zor günleri geçirdiniz .annem bayramdan sonra gidicek bakalım nasıl bakıcam tek başıma çok yardımın kötü taraflarıda var .

sıkıyosa verme ortalıgı yıkıyo dun aksam tavuk cıgerı verdım yuzu beneklı bugun tavuga alerjısı olabılır mı kı :26:
canım bence ağır gelmiştir yaa verme ciğer falan çok küçük daha
tavuk pek alerjik bişey değil

valla canım şimdi çok zorlanıyorum ben
oğlum aşırı huysuz oldu
gündüz gece hiç uyumuyor uyutmaya çalışınca ağlıyor ama uykusuzluktan da ağlıyor
uyanık olduğu zamanlarda da sürekli onla ilgileneyim oynayım istiyor
odadan bile çıkarmıyor
yemek de yemiyor emmiyor da doğru dürüst
napıcam bilmiyorum
dün kriz geçirdim zaten sinirden stresten
2 haftadır gece gündüz uyumuyorum ben de doğru dürüst

allah sana da yardım etsin canım
tek başına bakmak cidden çok zor

canım bence ağır gelmiştir yaa verme ciğer falan çok küçük daha
tavuk pek alerjik bişey değil

valla canım şimdi çok zorlanıyorum ben
oğlum aşırı huysuz oldu
gündüz gece hiç uyumuyor uyutmaya çalışınca ağlıyor ama uykusuzluktan da ağlıyor
uyanık olduğu zamanlarda da sürekli onla ilgileneyim oynayım istiyor
odadan bile çıkarmıyor
yemek de yemiyor emmiyor da doğru dürüst
napıcam bilmiyorum
dün kriz geçirdim zaten sinirden stresten
2 haftadır gece gündüz uyumuyorum ben de doğru dürüst

allah sana da yardım etsin canım
tek başına bakmak cidden çok zor

ayrıca gamze alerji olabilir ama yumurtaya karşı
hem yumurta şimdi verilmez daha küçük hem de çok fazla yedirmişsin
6 aydan sonra falan yavaş yavaş veriliyor, 1 yaşında falan yiyorlar senin yedirdiğin kadarını

allah kolaylık versin cnm bebeklerin bir günü bir gününü tutmuyor . şimdiki bebeklerde yerinde duramama olayı var bizimkinide elleri kolları kıpır kıpır hiç durmuyor. ilerleyen günlerde ne olur bilmem hem çok bilmiş oluyorlar. sinir stres olmasa iyi ama ağlayınca insan ister istemez panik yapıyor acaba diş falan mı çıkarıcak :26:niye yemiyor acaba dr ne diyor .

selamlar biz yazlıga geldik köylü pazarından alışveriş yaptık taze taze
bahçeyle ugraştım çok iyi geldi ama bi tane böcek gördüm ve içeri kaçtım

huzur doğurdumu hbr varmı?melissa,ferda,prenses,ozim,moon,gamze
demin kaynatılmış ben geldim hayde gelinnnn

Kızalr gamze taşınırken ayağını sürüdü sanırım bende uzun zamandır ev arıyordum ve şimdi yeni bina süper bir ev buldum anneme yakın İnşallah akşam konuşucaz anlaşabilirsek tutucaz

bişey demiyor canım doktor oyala bişey yap et emzir diyor
nasıl olacaksa
2 saati geçti ve emmiyor acıkmıyor bu çocuk yaa sinir ediyor beni

çok iyi olmuş canım afiyet olsun
ben buralardayım dA kuzey fırsat vermiyorki yazayım

Kızalr gamze taşınırken ayağını sürüdü sanırım bende uzun zamandır ev arıyordum ve şimdi yeni bina süper bir ev buldum anneme yakın İnşallah akşam konuşucaz anlaşabilirsek tutucaz

çok sevindim canım hayırlı olsun

ohhh hayırlısı olur inş.
bizimde taşınmamız lazım ısınmada problem yaşıyoruz sadece klima var ama yetmiyo
yeter diye kakaladılar biziama inan hiç arayasım yok netten bakıyorum
ama gidip bakmıyorum,bende yeni bina istiyorum eski binada hep bişey çıkıyor

inşallah düzelir en kısa zamanda rahatlarsınız cnm.

selam kıslar temziligi bitirdim geldim.

a.s. hoşgeldin taze gebiş yorma kendini .

hilalcim hoşgeldin bize de yolla taze sebze meyve:)))))

Sağol ferdam henüz tutmadık ama evi gördüm çok beğendim ve telefonda anlaştık buluşup ödemeyi yapıp anahtarı teslim almak kaldı.

Sağol hilalim sende bulursun inşallah
bende uzun zamandır arıyordum
bizimde eski evimizde ısınma problemi vardı
ev bulamayınca evdede yemek pişiremeyince annemlere geldik
yaklaşık 2 aydır annemlerde kalıyoruz
şimdi bu ev anneme çok yakın benim için çok iyi olacak.
Yeni bina tutacağım evde ilk ben oturucam herşeyi yeni
İnşallah bir aksilik çııkmazda olur

ahhh o kuzey verceksin onu bana nasıl bakıcam bilmiyorum ama nasıl ısırılır biliyorum

moon um nasılsın?
melissa hoşgeldin,okudum kese için 31 de gitcekmişsin bencede daha erken gözükür
sabredebilirsen bekle

inşallah düzelir en kısa zamanda rahatlarsınız cnm.

a.s. hoşgeldin taze gebiş yorma kendini .

hilalcim hoşgeldin bize de yolla taze sebze meyve:)))))

hosbulduk gülüm e tamam yormayım o vakit evi ya ........... götürecek yada her gün bi kadın tutmam gerekecek. canımcım sana mesaj attım bi cevap bıde bebişinin remmöini istiyorum gı göremedim ya la ben.

hamilelik serüvenime burada sizlerle başlamıştım. kürler, yumurtlama testleri, ve sizden öğrendğim bi çok şeyden sonra tamda dotorların sizin doğal yolla çocuğunuz olmaz demesi üzerine ben sürpriz bi şekilde hamile kaldım. çok güzel bir hamilelik döneminden sonra 15 ekim de sezeryan için gün aldık ama benim kızım planları bozup 14 ekim sabahı bize merhaba dedi. 3180 gr 48 cm boyunda bi kızım oldu. adını yağmur koyduk. 8 yıl önce düşünmüştük bu ismi ve ben eşime bu kız yağmurla gelicek diyodum ve o gün deli gibi yağmur yağdı bu şehre...

kıslar cig kofte zararlımı en acılısından. ya benim hödük doktorum elime hiç liste vermedi yemem ve uzak durmam gerekenleri onu bırakın sigara içiyonmu bile demedi ya la.

Kızlar huzuru aradım eşi açtı henüz çıkmamış 15 dk ya çıkar dedi ama tel çekmiyordu ses kesik kesik geldi tam konuşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…