Oglumun sabah kahvaltısı once benı emdı yarım saat sonra 60 cc mama yedı ardından 1 c kasıgı kadar beyaz peynır 1 dılım patates kızartması yedı
maşallah allah iştahını artırsın
demek ki alerjisi fln yokmuş
ayrıca tüm yasakları delmişsin
ağır gelmiyo mu dün de yumurta vermişsin
canım bence ağır gelmiştir yaa verme ciğer falan çok küçük dahasıkıyosa verme ortalıgı yıkıyo dun aksam tavuk cıgerı verdım yuzu beneklı bugun tavuga alerjısı olabılır mı kı :26:
huzurcum allah güzel bir doğum nasip etsin inşallah...
utopya ve gamzecim size helal olsun heeeeee ben alıştım annemle büyütmeye bebişi akşamları o nöbetçi ben sadece emziriyorum yatıyorum geri iş ona bakıyor gündüz ben bakıyorum. size maşallah tek başınıza büyüttünüz bebişleri ,zor günleri geçirdiniz .annem bayramdan sonra gidicek bakalım nasıl bakıcam tek başıma çok yardımın kötü taraflarıda var .
canım bence ağır gelmiştir yaa verme ciğer falan çok küçük dahasıkıyosa verme ortalıgı yıkıyo dun aksam tavuk cıgerı verdım yuzu beneklı bugun tavuga alerjısı olabılır mı kı :26:
huzurcum allah güzel bir doğum nasip etsin inşallah...
utopya ve gamzecim size helal olsun heeeeee ben alıştım annemle büyütmeye bebişi akşamları o nöbetçi ben sadece emziriyorum yatıyorum geri iş ona bakıyor gündüz ben bakıyorum. size maşallah tek başınıza büyüttünüz bebişleri ,zor günleri geçirdiniz .annem bayramdan sonra gidicek bakalım nasıl bakıcam tek başıma çok yardımın kötü taraflarıda var .
canım bence ağır gelmiştir yaa verme ciğer falan çok küçük daha
tavuk pek alerjik bişey değil
valla canım şimdi çok zorlanıyorum ben
oğlum aşırı huysuz oldu
gündüz gece hiç uyumuyor uyutmaya çalışınca ağlıyor ama uykusuzluktan da ağlıyor
uyanık olduğu zamanlarda da sürekli onla ilgileneyim oynayım istiyor
odadan bile çıkarmıyor
yemek de yemiyor emmiyor da doğru dürüst
napıcam bilmiyorum
dün kriz geçirdim zaten sinirden stresten
2 haftadır gece gündüz uyumuyorum ben de doğru dürüst
allah sana da yardım etsin canım
tek başına bakmak cidden çok zor
bişey demiyor canım doktor oyala bişey yap et emzir diyorallah kolaylık versin cnm bebeklerin bir günü bir gününü tutmuyor . şimdiki bebeklerde yerinde duramama olayı var bizimkinide elleri kolları kıpır kıpır hiç durmuyor. ilerleyen günlerde ne olur bilmem hem çok bilmiş oluyorlar. sinir stres olmasa iyi ama ağlayınca insan ister istemez panik yapıyor acaba diş falan mı çıkarıcak :26:niye yemiyor acaba dr ne diyor .
çok iyi olmuş canım afiyet olsunselamlar biz yazlıga geldik köylü pazarından alışveriş yaptık taze taze
bahçeyle ugraştım çok iyi geldi ama bi tane böcek gördüm ve içeri kaçtım
huzur doğurdumu hbr varmı?melissa,ferda,prenses,ozim,moon,gamze
demin kaynatılmış ben geldim hayde gelinnnn
Kızalr gamze taşınırken ayağını sürüdü sanırım bende uzun zamandır ev arıyordum ve şimdi yeni bina süper bir ev buldum anneme yakınİnşallah akşam konuşucaz anlaşabilirsek tutucaz
Kızalr gamze taşınırken ayağını sürüdü sanırım bende uzun zamandır ev arıyordum ve şimdi yeni bina süper bir ev buldum anneme yakınİnşallah akşam konuşucaz anlaşabilirsek tutucaz
inşallah düzelir en kısa zamanda rahatlarsınız cnm.bişey demiyor canım doktor oyala bişey yap et emzir diyor
nasıl olacaksa
2 saati geçti ve emmiyor acıkmıyor bu çocuk yaa sinir ediyor beni
çok iyi olmuş canım afiyet olsun
ben buralardayım dA kuzey fırsat vermiyorki yazayım
çok sevindim canım hayırlı olsun
selam kıslar temziligi bitirdim geldim.
Sağol ferdam henüz tutmadık ama evi gördüm çok beğendim ve telefonda anlaştık buluşup ödemeyi yapıp anahtarı teslim almak kaldı.bişey demiyor canım doktor oyala bişey yap et emzir diyor
nasıl olacaksa
2 saati geçti ve emmiyor acıkmıyor bu çocuk yaa sinir ediyor beni
çok iyi olmuş canım afiyet olsun
ben buralardayım dA kuzey fırsat vermiyorki yazayım
çok sevindim canım hayırlı olsun
ohhh hayırlısı olur inş.
bizimde taşınmamız lazım ısınmada problem yaşıyoruz sadece klima var ama yetmiyo
yeter diye kakaladılar biziama inan hiç arayasım yok netten bakıyorum
ama gidip bakmıyorum,bende yeni bina istiyorum eski binada hep bişey çıkıyor
inşallah düzelir en kısa zamanda rahatlarsınız cnm.
a.s. hoşgeldin taze gebiş yorma kendini .
hilalcim hoşgeldin bize de yolla taze sebze meyve:)))))
Kızlar huzuru aradım eşi açtı henüz çıkmamış 15 dk ya çıkar dedi ama tel çekmiyordu ses kesik kesik geldi tam konuşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?