yakızlar bennn çoookk pis boğaz oldumm
iştahım inanılmaz açıldı hiç doymuyorum:44:
bu gidişle benim sonum pek iyi olmıcak
ne yapsamda iştahımı kessem:44:
normalde zaten yemek yemeyi çok severim hep o burcumdan dolayı
ama şimdi iyice arttı çok acıkıyorum ben yaaaa
ya yaa yiyorum kısamıyorum yemekten elimde değil ama ya bu gelen kiloları ne ara vericem bunlarıafiyet olsun canım can boğazdan gelir diye boşuna dememişler ye ya boşver
bende az önce baktım sana nerelerde dolaşıyorsun yine diye ama yakalayamıdım seni
gunaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kıs eminem boga mısın sen ben oleyimde pis bogaz olarak
Günaydınnn Melisaaa ayağını sürü kız bizde arkandan gelelimgunaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evett bğayımm
ne olurdu sanki bir oğlak bir koç olabilseydimm eyyiydii
Günaydınnn Melisaaa ayağını sürü kız bizde arkandan gelelim
tebrik ederim canım sağlıkla al kucağına inşallah
yok len tamam pis bogazlık var ama bizim burcumuz bi ayrı asillik akıyo len ben memnunum vallahi.
dur hekle daha kesem gözükmedi ya benim doktor 31 ınde geldedi ya ben 23 u gibi bayramdan once baska bi doktorsa gideyim diyorum. o zaman adegerinm 1000 olmazmı len sen bilirsin. 15 ind e 486 ıdi bi hesapla bakıyım.
bu arada ben kocla anlasamam cok inat ya oglakta esim boganın en anlastıgı burc oglak
melisacın hayırlı olsun bebısın rabbım saglıkla ucagına almayı nasıp etsın senın degerın ıkı gun once 486 ise bugun 1000 olmustur ıkı gunde ıkıye falan rahat katlıyo ben ılk ogrendıgımde 485 dı ıkı gun sonra bın kusurdu doktor benı bı hafta sonra gel kesene bakalım dedıgınde benım degerım 16000 olmustu sen bayramdan once gıt ıcın rahat etmezse gosterır bayramdan sonra kalp atısı ıcın gıderseın nasıpse
sirkelisuyuda çörekotunuda denemeyi düşünüyorum cnım ama marketten aldığım balla olur mu gerçek bal mı alıyımsaolk canım cım şinsallah seninkide hemen gelir geldi gibi oldu ya benimki kese gözükmedi korkuttu sipa dıs gebelik olabilir diye ama sanırsam düzenli artıyo kan degerim bakalım 1000 in gecmesini bekliyoruz.
bak bi ay uzaklastım bebişi koydum geldim. o kadar klçomenler catlatmaları hiç kullanmasaydım iyiydi 10 kilo bana fazlası oldu cünkü.
darusu senin basına canımcım ben ballı cörekotu tarcın yıdim ole bi topik var ona bak istersen adet bitiminde kaynar suya sirke dokup bugusuna oturdum iltihap varsa temislesin diye. bide her gün incir yedim yumurtlama gününe kaasdar. sende dene canımcım bunları denemekten zarar gelmez. sirkeli su annemin aklıydı ve aylar oncesinden demisti bi buharına otur ardından yakı yapıstırt beline diye yaptım onşları . bu sirkecok iyiymiş ya bi akıntı getirtti benden once az az sonra avucum doldu kıs demekki içi akıntı doluydu benim spermler ilerlemiyodu temizlenince oldu sanırsam. sende dene bi denem.
kolay gelsin orma kendini sakınkıslar opüldünüz ben bi temizlik yapayım kac gündür elimi deymiyorum ya. gezmekten
Ozim sıra bize geliyor az kaldı bak Melisa sürücek ayağınımelisacın hayırlı olsun bebısın rabbım saglıkla ucagına almayı nasıp etsın senın degerın ıkı gun once 486 ise bugun 1000 olmustur ıkı gunde ıkıye falan rahat katlıyo ben ılk ogrendıgımde 485 dı ıkı gun sonra bın kusurdu doktor benı bı hafta sonra gel kesene bakalım dedıgınde benım degerım 16000 olmustu sen bayramdan once gıt ıcın rahat etmezse gosterır bayramdan sonra kalp atısı ıcın gıderseın nasıpse
bosver melısam takılma deger guzeldıde ne oldu nasıp degılmıs artıs varsa onemlı olan o ama dedıgım gıbı cok fazla dusunme takılmamaya calıs doktorlar aslında en guzelını soyluyoda bız dayanamıyoruz gıt kan ver kese gor kalp atısı bekle bırsuru meraklanıp telase yapıyoruz mesela benım yengem gunu gecmıs on gun test yaptı hamıle doktora 15 gun sonra gıttı kese kalp atısı o mıs 6haftalık dedı geldı ah bızde sabretsek sen tadını cıkar duaet mınıgıne o rabbımın sna bı mucızesı sakın unutma allahım bızlerede nasıp etsın ınssenin ilk deger ne güzelmiş kıs benim 64 dü hehe. saolasın canımcım allah isteyen herkese versin insallah beklemek cok zor.evet evet ben 23 u gibi gideyim o zaman bayramdan sonrada dedigin dgibi kalp atısı insallah. saol arkıdeşim. bwenwe bi evi süpürüyüm kıslar gelirim bi kac saate.
sirkelisuyuda çörekotunuda denemeyi düşünüyorum cnım ama marketten aldığım balla olur mu gerçek bal mı alıyım
bence bayramdan önce hatta arefenden birgün önce git keseyi görürsün hiç korkma içini ferah tut herşey güzel olucak inşallah
kolay gelsin orma kendini sakın
Ozim sıra bize geliyor az kaldı bak Melisa sürücek ayağını
bizde yapalım sirkeli suyla çörekotunu
balın içine çörekotu tarçın koyup karıştırıyorsun her sabah bir kaşık yiyorsun zaten yumurta geliştirmek içinmiş ama tam ölçüleri ve çekme işini bende bilmiyorum eğer öğrenebilirsen banada yazbosver melısam takılma deger guzeldıde ne oldu nasıp degılmıs artıs varsa onemlı olan o ama dedıgım gıbı cok fazla dusunme takılmamaya calıs doktorlar aslında en guzelını soyluyoda bız dayanamıyoruz gıt kan ver kese gor kalp atısı bekle bırsuru meraklanıp telase yapıyoruz mesela benım yengem gunu gecmıs on gun test yaptı hamıle doktora 15 gun sonra gıttı kese kalp atısı o mıs 6haftalık dedı geldı ah bızde sabretsek sen tadını cıkar duaet mınıgıne o rabbımın sna bı mucızesı sakın unutma allahım bızlerede nasıp etsın ıns
gelsın dımı prensesım bızed sıra yavvv valla kız denesek mı kı ben bu gun ıtıbarı ıle kırmızılandım sevınıyorum geldıgıne unku bılıyorum ıkı sene oldu benım tedavısız yok olmuyo yumurtlamıyosun dıyo doktor yanı pko varmıs kucuk kalıyomus ovucan kızarıyodu bende yumutluyom sanıyodum salak gıbı aman denerız canım ne olcek ama bu ara cok yogunum tasınıyorum da ısım cok bunların hepsnı yapcak zaman bıde sonrasında kocayı denk getırmek lasımmmbu ay olmadı obur ay yapıyım ama sırkelı suyu yapıp yakı mı yapıstırcakmısız ballı corek otunuda nasıl yapıcaz yanı corek otunu nerde cekcez bılemedım
doğurmuş galiba evetkızlarrr rumuzyok doğum yaptımı:44:
yok len tamam pis bogazlık var ama bizim burcumuz bi ayrı asillik akıyo len ben memnunum vallahi.
dur hekle daha kesem gözükmedi ya benim doktor 31 ınde geldedi ya ben 23 u gibi bayramdan once baska bi doktorsa gideyim diyorum. o zaman adegerinm 1000 olmazmı len sen bilirsin. 15 ind e 486 ıdi bi hesapla bakıyım.
bu arada ben kocla anlasamam cok inat ya oglakta esim boganın en anlastıgı burc oglak
balın içine çörekotu tarçın koyup karıştırıyorsun her sabah bir kaşık yiyorsun zaten yumurta geliştirmek içinmiş ama tam ölçüleri ve çekme işini bende bilmiyorum eğer öğrenebilirsen banada yaz
2litre kadar kaynar suya 1 bardak sirke koyuyorsun buharına oturoyorsun adet bitimide 2 gün yapmış galiba Melisa bunuda bukadar biliyorum
yakıyıda adet bitiminde beline yapıştır ertesi gün eşinle ilişkiye gir sonra abdest al çıkart bunu yapmıştım ben belin sıcacık oluyor
deneyelim ama tam öğrenmek lazım ben yarım yamalak biliyorum inşallah gelicek meleklerimiz
doğurmuş galiba evet
sende sıra ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?