valla sadece ısırılırken keyifli zatenahhh o kuzey verceksin onu bana nasıl bakıcam bilmiyorum ama nasıl ısırılır biliyorum
moon um nasılsın?
melissa hoşgeldin,okudum kese için 31 de gitcekmişsin bencede daha erken gözükür
sabredebilirsen bekle
kocaman maşallah canımhamilelik serüvenime burada sizlerle başlamıştım. kürler, yumurtlama testleri, ve sizden öğrendğim bi çok şeyden sonra tamda dotorların sizin doğal yolla çocuğunuz olmaz demesi üzerine ben sürpriz bi şekilde hamile kaldım. çok güzel bir hamilelik döneminden sonra 15 ekim de sezeryan için gün aldık ama benim kızım planları bozup 14 ekim sabahı bize merhaba dedi. 3180 gr 48 cm boyunda bi kızım oldu. adını yağmur koyduk. 8 yıl önce düşünmüştük bu ismi ve ben eşime bu kız yağmurla gelicek diyodum ve o gün deli gibi yağmur yağdı bu şehre...
etli yiyemezsin de etsiz ye bişey olmaz ben çok yedimkıslar cig kofte zararlımı en acılısından. ya benim hödük doktorum elime hiç liste vermedi yemem ve uzak durmam gerekenleri onu bırakın sigara içiyonmu bile demedi ya la.
hadi bakalım oldu da bitti bile demek kiKızlar huzuru aradım eşi açtı henüz çıkmamış 15 dk ya çıkar dedi ama tel çekmiyordu ses kesik kesik geldi tam konuşamadım
doguruyomu huzurcuk hadi bakalım allah yardımcısı olsun insallah.
Evet 15 dk ya çıkar dediğine göre bitmiştir hafif ayılmasını beklyorlardır.Ama tel çekmiyordu ses kesik kesik geldi bebeğin durumu nasıl dedim eşi birşey dedi ama orayı anlayamadım çekmiyordu telefonu inşallah ikiside iyidir.valla sadece ısırılırken keyifli zaten
onun dışında keyifli pek bi tarafı kalmadı
büyüdükçe düzelecek iyi olacak derken benim oğlum büyüdükçe kötülüyor
kocaman maşallah canım
ne güzel de yazmışsın
rabbim yuvanızı hep yağmur bereketiyle korusun, yağmurunuza da uzun ömürler nasip etsin
etli yiyemezsin de etsiz ye bişey olmaz ben çok yedim
hadi bakalım oldu da bitti bile demek ki
hamilelik serüvenime burada sizlerle başlamıştım. kürler, yumurtlama testleri, ve sizden öğrendğim bi çok şeyden sonra tamda dotorların sizin doğal yolla çocuğunuz olmaz demesi üzerine ben sürpriz bi şekilde hamile kaldım. çok güzel bir hamilelik döneminden sonra 15 ekim de sezeryan için gün aldık ama benim kızım planları bozup 14 ekim sabahı bize merhaba dedi. 3180 gr 48 cm boyunda bi kızım oldu. adını yağmur koyduk. 8 yıl önce düşünmüştük bu ismi ve ben eşime bu kız yağmurla gelicek diyodum ve o gün deli gibi yağmur yağdı bu şehre...
kıslar cig kofte zararlımı en acılısından. ya benim hödük doktorum elime hiç liste vermedi yemem ve uzak durmam gerekenleri onu bırakın sigara içiyonmu bile demedi ya la.
hamilelik serüvenime burada sizlerle başlamıştım. kürler, yumurtlama testleri, ve sizden öğrendğim bi çok şeyden sonra tamda dotorların sizin doğal yolla çocuğunuz olmaz demesi üzerine ben sürpriz bi şekilde hamile kaldım. çok güzel bir hamilelik döneminden sonra 15 ekim de sezeryan için gün aldık ama benim kızım planları bozup 14 ekim sabahı bize merhaba dedi. 3180 gr 48 cm boyunda bi kızım oldu. adını yağmur koyduk. 8 yıl önce düşünmüştük bu ismi ve ben eşime bu kız yağmurla gelicek diyodum ve o gün deli gibi yağmur yağdı bu şehre...
canım hoşgeldinizzzz çok duygulandım okurken sizin mucizeniz gelmiş allah sana ve ailene sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip eylesin,isminide çok beyendim birde foto isterizzzzzzzzzzz
cnm ben toksoplazma geçirmemiştim ve kesinlikle yasaktı sen netten listeye bak midye çiğ köfte çok aklıma gelmiyor
ama sigaraya gelince kesinlikle olmaz bana ve eşime gebe kalmadan önce sormuştu
bırakmak için en güzel dönem bu motivasyonla bırakırsın sen
cok zormus canım ya 5 içiyorum vallahi onda bile cok zorlanıyorum ben bir bucuk paket içiyodum bisure 5 içiyim vucut alıssın sonra 3 ve tamamen bitirmeyi hedefliyorum.
Melisam bana dr. daha keseyi görmeden birçok şey saydı aklımda kalanlar.
Maydanoz, çiğköfte sucuk, salam, sosis, içeriği belli olmayan gıdalar, çay, kahve, kola,aburcunur yasak dedi.
Bolbol taze sebze meyve ve balık yememi söyledi.günde 2.5 lt su tüketmelisin dedi.Aklımad akalanalr bunlar.Ben sabahları açık bir fincan çay içiyorum birde arada kola kaçamağı yapıyorum.diğer yasaklara uyuyorum.
canım işine karışmakistemem ama ilk zamanlar bebeğin organlarının en hızlı geliştiği zaman
o nedenle içtiğin 1 sigara bile bebeğine ciddi hasarlar verebilir
zor olduğuna eminim ama sen bu bebeği de çok zor elde ettin
iyi düşün ve bırakmak için elinden geleni yap bence
Çok duygulandım huzurla mutlulukla büyütürsünüz inşallah meleğinizihamilelik serüvenime burada sizlerle başlamıştım. kürler, yumurtlama testleri, ve sizden öğrendğim bi çok şeyden sonra tamda dotorların sizin doğal yolla çocuğunuz olmaz demesi üzerine ben sürpriz bi şekilde hamile kaldım. çok güzel bir hamilelik döneminden sonra 15 ekim de sezeryan için gün aldık ama benim kızım planları bozup 14 ekim sabahı bize merhaba dedi. 3180 gr 48 cm boyunda bi kızım oldu. adını yağmur koyduk. 8 yıl önce düşünmüştük bu ismi ve ben eşime bu kız yağmurla gelicek diyodum ve o gün deli gibi yağmur yağdı bu şehre...
içime oturdu canım eşim hallederdi hep bugün ben görüştümkızz alttaki gacılar yazsanıza
peri ben sana bişey sorcam sigortayla ilgili benimde kasımda yenilemesi varda
bizde ilk evlendiğimizde bebek için yaptırmıştık nasıl olsa 1 yıl bekleme
süresi var o dolsun dedik sonra benim burun ameliyatımı karşıladı
işte geçen yaz bıraktık korunmayı ama gelmedi inatçı
bu sene ne yapcaz bilmiyorum ben düşürmek istiyorum artık çok para gidiyo
aslında çok indirim yapıyo bizim sigortacı ama işte bebik gelmeyince o sigortaya dahi sinir oluyodum
kesen bikaç güne görünür zatenlen benim kese gösükmedi daha baslamısmıdır organlar olusmaya tamam canım iyice sorlayım kendimi ya bi midem bulansdA HİÇ BULANTIDA YOKKİ TİKSİNSEM SU SİGARA VE CAYDAN::44::44:
bilmiyorumki canım görünürdebişey yok derdi ne ben de bilmiyorumMoon anneden destek süper bişey ama sen yalnızda halledersin
Hilalcim hadi tatile devam bizde Kıbrısta klimaylaısınıyorduk elektrik dünya kadar geliyordu yanında ısıtıcıda açıyorduk ve Kıbrıs çok soğuk olmaz dedikleri halde donuyorduk :26:
Ferdacım diş filan mı çıkartıyor bi zoumu var acaba kıyamam yaa
Huzur da meleğini sağlıcakla büyütsün inşallah şuanda kavuşmuştur gözleri
Lovely bebeklerin kısmetle geldiklerine hep inanmışımdır inşallah ev gönlünzce olur fiyatta
içime oturdu canım eşim hallederdi hep bugün ben görüştüm
bizde dr.muyene yok tahllleri %80 karşılıyor yatışta %100 karşılıyor acıbadem sigorta 3. yenileme 1200 çok para ama eşim inat etti yaptı
fakat dr. muayenesine filan gidince yada karşılamadığı bişey olunca güzel indrim yapıyorlar yine
bacilar naber
saat 6 ya gelirken bi uyandim 3 saat olacak nerdeyse uyuyamiyorum. karnim da acikti, kalkicam heralde:44:
Ayyy çok sevindim bende aradım ama tel çekmiyordu huzurumun tam anlayamadım üzüldüm meralkta ediyordum çok sevindim inşlalah hzurumda iyidir onun bende bambaşka bir yeri varHuzur dogurdu kızı cıkmıs kocası huzuru beklıyomus
Hilalim keşke eşyalarım kolili olmasa ben sana gönderidim aldım ama hiç kullanmadım herşeyi duruyordu ama eşyalrım kolide ev tutulurda açılırsa koliler gönderirim.kızlar salak ben ne yaptım biliyomusunuz
sabah pilates dvd si aldım yanıma burda vakit zor geçiyor yaparım dedim
ama gel görki ne minderi,ne lastikleri,ne topu hiçbişeyi almamışım
öyle takıp film gibi izlerim artık
hım kolayı dün uzun süredir ilk defa içtim oda iyi gidiyo ya. iki fincan kahve içiyorum ben bıraz daha sutlu latte tarzı
cayı götürüyorum vallahı sabah öglen akssam tiyrakiyim ben ya ama koyu içiyodum biraz actım. sosırs sucuk onemli degil uzak dururum ama caysız omur düşünemiyorum kıs ben.
Canım nolur içme sigaraa eşimin kuzenide içti bir kaç tane hamileliğin ilk aylarında ve bebeği doğduğunda kafasında kist vardı dr. sigaradan demiş nolur yapma bunu bebeişine sonra çok pişman olursun.len benim kese gösükmedi daha baslamısmıdır organlar olusmaya tamam canım iyice sorlayım kendimi ya bi midem bulansdA HİÇ BULANTIDA YOKKİ TİKSİNSEM SU SİGARA VE CAYDAN::44::44:
Moon anneden destek süper bişey ama sen yalnızda halledersin
Hilalcim hadi tatile devam bizde Kıbrısta klimaylaısınıyorduk elektrik dünya kadar geliyordu yanında ısıtıcıda açıyorduk ve Kıbrıs çok soğuk olmaz dedikleri halde donuyorduk :26:
Ferdacım diş filan mı çıkartıyor bi zoumu var acaba kıyamam yaa
Huzur da meleğini sağlıcakla büyütsün inşallah şuanda kavuşmuştur gözleri
Lovely bebeklerin kısmetle geldiklerine hep inanmışımdır inşallah ev gönlünzce olur fiyatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?