Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sagolun kızlar sanırım yogurtlu yapıcam yada sade zeytinyaglı

meganım valla senin iştahın sonlara dogru bir acılcak pir açılcak bak gör

benimde gelinim güzel olur inşallah canımmm
duygunun kızı gelinim olacak şimdiden söylüyorum ki senin oğluşun olursa gelinime sulanma

bence kendini zorla canım biraz benimde miğdem çok kötü bende faydalı ne yesem kusuyorum süt yumurta yoğurt sebze hepsini yiyince çıkarıyorum ama dr da yemeye devam etmemi söylüyor sonuçta bir şekilde hepsinden vitamin alıyoruz biz
ben kusduğum halde yemeye devam ettim hepsini ve 6 kilo aldım

hoşbuldum canım
oğluşum olacak canım bugün kesinleşti
Bir sürü pransesin içine bir prens geliyor heeAllah hayırlısyla sağlıcakla gelmesini nasip etsin.
Sagolun kızlar sanırım yogurtlu yapıcam yada sade zeytinyaglı

meganım valla senin iştahın sonlara dogru bir acılcak pir açılcak bak gör
İnşallah geçenlerde bir gün iştahım açılmıştı çok yedim o gün hep öyle gidecek sandım ama bir günlükmüş yine kapandı iştahım

amin canım hepize nasip etsin inşallahhhhhh
şu miğde bulantılarını bi atlatalım canım o zaman açılır merak etme

inşallah güzel bi gelinin olur ee bu topikten bi kız aldığına görede güzel olur desene Duygunun kızı kaçtı elden topik kertmesi olmuşlar

Kızlarrrrrrr gamze demişti dimi
ztar,sue,megan,umut için
sizler için 3 kız 1 erkek hissediyorum demişti
kendisini ermiş ilan ediyorum

gamze bnm dogacak cocugum ne olcak acaba?

Bende zorluyorum çorbaya ekmek dorayıp zorla mideme birşey gitsin diye yemeye çalışıyorum ama öğüre öğüre onu bile zor yiyorum.İşin kötüsü ben kusamıyorum ve kuru kuru öğürdükçe hem karnım hem göğüslerim çok acıyor korkuyorum.

Et tavuk yumurta pişerken ölüyorum mutfağın kapısını kapatıyorum oturma odasınıda kapatıyorum kendimi odaya koku gidene kadar mümkün değil nefes bile alamıyorum.

Meyveyi hiç zorlanmadan yiyorum Birde tek faydalı yediğim yoğurda reçel karıştırarak yemek.

Kızlar Allah hayırlara çıkartsın dün akşam bi rüya gördüm hayal meyal hatırlıyorum
araba kullanıyorum dar sokaktan geçicem birisi arabanın kapısını açık bırakmış bebeğine biberonla süt içiriyor tam kapıyı kapatın araba sığmıyor dicem bebeği görüyorum demiyorum zar zor geçiyorum gidiyorum nereye baksam bebekler filan görüyorum birde bi ses kadın sesi üzülme seninde bebeğin olucak diyor sanki görümcemin sesine benzettim kibar bi sesti bu aralar böylyim geçende görmüştüm böyle bir rüya vah bilinçaltım vah

Canım olacak tabi inşlalah hayırlısıyla gelecek senin bebişinde.Rüyan hayırlara vesile olsun.

Kızlarrrrrrr gamze demişti dimi
ztar,sue,megan,umut için
sizler için 3 kız 1 erkek hissediyorum demişti
kendisini ermiş ilan ediyorum

gamze bnm dogacak cocugum ne olcak acaba?
vallahi gamzenin hisleri çok kuvvetliymiş ben kaçırmışım o yazısını demek

çok iyi anlıyorum canım seni emin ol bende sabahları kusarken tıkanıyorum nefes alamıyorum korkuyorum bebişe birşey olacak diye
inşallah geçer en yakın zamanda bunlar ama geçmesede bebişlerin canı sağ olsun biz çok bekledik bugünleri

hayırlara çısın inşallah canım en yakın zamanda gelsin bebeğin inşallah
Bende bir buçuk kilo almışım

bu durumda ben rekora koşuyorum aranızda en çok kiloyu ben alıcam sanırım ben gamzenin yolundan gidiyorummmm

Evet çok şükür geçmesede eskiye göre daha iyi doğana kadar böylede devam etse dayanırım.

selam kızlar
yine okuyup yazamadığım günlerden birindeyim
bebiş resimleri çok güzel içim açıldı kocaman maşallahh

umutege bunca kızın içinde senin şehzade kıymetli olacak hee
bizim zamanda erkek bolluğu vardı kızlar kraliçe gibiydi

hepinizde bulantı var hala
ama geçecek emin olun
o zaman iştah bir açılacak pir açılacak

ben de hızla kilo veriyorum
53 ile hamile kalmıştım 72-73 arası doğuma gittim ve şimdi 57,7 geldim
doğumdan sonra hızla gidiyor cidden kilolar
göbeğim falan da kalmadı ama hala biraz yumuşak göbek orası sinir bozucu

eşim de bugün şehir dışında
geceye doğru gelecek
oğlumla başbaşayız
canım yemek falan yapmak istemiyor tek olunca
zaten yiyesim de yok bişey

ve kızlar evimi b.k götürüyor
birileri gelsin şu kuzeyle oynasın da ben de evi temizleyim valla ne güzel olur
uyurken makina açamıyorum uyanıp korkuyor
uyanıkken de beni hep yanında istiyor
ev işi yalan oldu
çöp ev olacaz az kaldı

Bende bir buçuk kilo almışım
o mercimek kendini kurtarır canım sen kilo almasan bile o senin vücudundaki depolardan beslenir oh yarasın ona

Canım olacak tabi inşlalah hayırlısıyla gelecek senin bebişinde.Rüyan hayırlara vesile olsun.
canım inşallah ama aklımdaki isimler Hilal Rosess Meg Ozim ben Emine şimdi aklıma gelmeyenler başlayalım artık bizde bi kıramadık şeytanın bacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…