Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım sancı ve ebe konusuna hıc gırme korkmasın kımse ben 12 saat cektım sancı ve ebelerı anca 4 cm oldu oglum kaka yapmasa sabaha kadar beklıcez demıstı dr

Zaten en kötüsüde o kadar ağrıyı sancıyı çektikten sonra sezeryana alınmak keşke baştan bilseydin bunların olacağını hiç ağrı sancı çekmeden direk sezeryana alınırdın sezeryan sonrası dikiş yerinde çok ağrın oldumu.

canım sancı ve ebe konusuna hıc gırme korkmasın kımse ben 12 saat cektım sancı ve ebelerı anca 4 cm oldu oglum kaka yapmasa sabaha kadar beklıcez demıstı dr

Ben bunları okuyunca zaten direk sezeryana giresim var her türlü sancı çekilecekse bari diyorum sezeryan yerinin acısı daha az kalır bunca acının yanında

ultrasonda çirkin kesin halasına benziyo diyodum ama kızım benim ufaltılmışım allahım nazarlardan saklasın evlatlarımızı

Ne çirkıini kızzz çok tatlı mahşllah fındık gibi buynu vary yüzüde çok kibar tam kız suratı var.Büyüsün güzelliği dahada belli olacak Nasılda huzurlu uyuyor mahşallah.

Yeni doğmuş bebeişler uyurken çok huzurlu görünüyor ama uyandıklarında birde ağlarken yüzlerini kırıştırmaları yokmu bitiyorum o halalerine sanki isyan ediyor beni rahat huzurlu yerimden niye çıkarrtınız dr gibi hissediyorum.

kızlar ben çıkıyorum hepiniziöpüyorum
çarşıda işlerim var akşama ne yemek pişiricem derdi var

Ksel cnm bu şahane valla bana hepsi prenses cok ama cok güzeller biblo gibi maşallah ona,allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip eylesin

kızlar yükleye bildim inşallah
ya burda bittim ben bittim elimden gelse pırt diye birkaçtane arka arkaya doğurucam
sanki kolaydııı
kocamn dir maşallah fiyorum yavrulara rabbim bahtını güzel yazsın inşallahh
teyzeleri buda benim minik kızım yağmur :)

senin o minik kızını yerimmmmm
çokk kokoş görünyoo
ALLAH bahtını güzel ersin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…