4 saat suni sancı verdiler acılma olmadı suni sancıyla elleriyle yırta yırta ebeler 4 cm oldu beni sezeryana alın kimse elini sürmesin dedim mahvettiler bni hemen doktorumu aradım ve sezeryana alındım allahıma şükürler olsun
4 saat suni sancı verdiler acılma olmadı suni sancıyla elleriyle yırta yırta ebeler 4 cm oldu beni sezeryana alın kimse elini sürmesin dedim mahvettiler bni hemen doktorumu aradım ve sezeryana alındım allahıma şükürler olsun
canım sancı ve ebe konusuna hıc gırme korkmasın kımse ben 12 saat cektım sancı ve ebelerı anca 4 cm oldu oglum kaka yapmasa sabaha kadar beklıcez demıstı dr
Rumuzz mahşlalah suphanallah kızına çok tatlı
Nasılda uyuyorr
canım gerçekten çok güzel maşallah prenses gibi uyuyorultrasonda çirkin kesin halasına benziyo diyodum ama kızım benim ufaltılmışımallahım nazarlardan saklasın evlatlarımızı
ultrasonda çirkin kesin halasına benziyo diyodum ama kızım benim ufaltılmışımallahım nazarlardan saklasın evlatlarımızı
kaçıyorum kızlar bebişime nazar duası okumayı unutmyın teyzeleri
kızlar ben çıkıyorum hepiniziöpüyorum
çarşıda işlerim var akşama ne yemek pişiricem derdi var
ya burda bittim ben bittim elimden gelse pırt diye birkaçtane arka arkaya doğurucamkızlar yükleye bildim inşallah
teyzeleri buda benim minik kızım yağmur :)
Ozlemısımmmmmmmmm hosgeldınnnnnnn canımmmm
canım sancı ve ebe konusuna hıc gırme korkmasın kımse ben 12 saat cektım sancı ve ebelerı anca 4 cm oldu oglum kaka yapmasa sabaha kadar beklıcez demıstı dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?