Kızlar bende cıkıyorum bahçeyle ugrasıyorum cok keyifli organik patlıcan topladım:)
Ksel mahşlalah subhanallah çok tatlı kızınnn
Hele cicilerine bayıldım çiçekli çiçekli pek bi yakışmış
canım benimmmmmmmmmmmmmmm
bende özledim yaaaa
valla 40 yıllık dostlarım olmuşsunuz meğer siz
Kızlar ben gittim biton iş hallettim 1sayfa anca ilerlemiş
evi sildim,çamasır yıkadım astım,ıspanak yıkadım biraz kavurdum ama ne yapıcagımı bilmiyorum akşama köfte var onun yanına ıspanagı ne yapabilirim ?
enfes bi börek olur çok severim ıspanaklı yanınada ayran köftede var birde çorba yap akşamada yakın olsan bizde sana gelirdikKızlar ben gittim biton iş hallettim 1sayfa anca ilerlemiş
evi sildim,çamasır yıkadım astım,ıspanak yıkadım biraz kavurdum ama ne yapıcagımı bilmiyorum akşama köfte var onun yanına ıspanagı ne yapabilirim ?
Gamze kimdi o bana beni tanımadın mı demiş,ya ben balıgım hafızam ortada
burası cok sıcak corba olmaz,beyaz un yok yazlıkta,ekmek makinası için olan köy onu var ,besamelli yapcaktım un bulamadım evde yaaa
Prensesim gel buyur börek acardım ama un yok :)akşama ızgara yapcaz dünde yaptık cok güzel oluyo kırmızı biberde közledim,birde limonatamız var
kız biri beni durdursun neler yazıyorum canı cekcek birinin
yufkadan kız unla börek nasıl olur ben herşeyin kolayına kaçarımdaPrensesim gel buyur börek acardım ama un yok :)akşama ızgara yapcaz dünde yaptık cok güzel oluyo kırmızı biberde közledim,birde limonatamız var
senin öyle güzel kızın olmucak ama yakışıklı bi oğlun olucak az kaldıbebeleriniz çok tatlı maşallahallah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinnnn
darısı bizlerin başınaaaa
Prensesim gel buyur börek acardım ama un yok :)akşama ızgara yapcaz dünde yaptık cok güzel oluyo kırmızı biberde közledim,birde limonatamız var
afiyet olsun canım
benim hiç canım çekmedi için rahat olabilir
bana da dr mangalde pişmiş kırmızı et ye dedi keşke bizimde bahçeli evimiz olsada sürekli yapabilsekdışardakilere hiç güvenemiyorum ya çiğse eti kalitesizse diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?