Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar ben gittim biton iş hallettim 1sayfa anca ilerlemiş
evi sildim,çamasır yıkadım astım,ıspanak yıkadım biraz kavurdum ama ne yapıcagımı bilmiyorum akşama köfte var onun yanına ıspanagı ne yapabilirim ?

canım ıspanakla ne yapılır dusunuyorum corba mı yapsan kofte pılav corba olur ıcıne patates falanda koy sebze corbası ıste

enfes bi börek olur çok severim ıspanaklı yanınada ayran köftede var birde çorba yap akşamada yakın olsan bizde sana gelirdik

Gamze kimdi o bana beni tanımadın mı demiş,ya ben balıgım hafızam ortada

burası cok sıcak corba olmaz,beyaz un yok yazlıkta,ekmek makinası için olan köy onu var ,besamelli yapcaktım un bulamadım evde yaaa

Ispanağı kaynar su döküp üzerine sıkıp sonrada tavada soğanla kavurabilirsin yanında yoğurtla çok güzel oluyor.

Ksel maşallah tablo gibi ohh koklayasım geldi
bana bakın çaşıya indim hoş zaten çarşıda oturuyorum işlerimi hallettim geldim beni mi beklediniz niye bişey yazmadınız
bu arada yopiği kız bebeler ele geçirdi
bu arada hep doğurdum yazılıyor arada hamileyimde yazılsa ya

Prensesim gel buyur börek acardım ama un yok :)akşama ızgara yapcaz dünde yaptık cok güzel oluyo kırmızı biberde közledim,birde limonatamız var
kız biri beni durdursun neler yazıyorum canı cekcek birinin

Prensesim gel buyur börek acardım ama un yok :)akşama ızgara yapcaz dünde yaptık cok güzel oluyo kırmızı biberde közledim,birde limonatamız var

afiyet olsun canım
benim hiç canım çekmedi için rahat olabilir
bana da dr mangalde pişmiş kırmızı et ye dedi keşke bizimde bahçeli evimiz olsada sürekli yapabilsekdışardakilere hiç güvenemiyorum ya çiğse eti kalitesizse diye

yufkadan kız unla börek nasıl olur ben herşeyin kolayına kaçarımda
ozaman kavurduğun ıspanağı sarımsaklı yoğurtla karıştır üzerinede kırmızı bber kızdırıp gezdir annem yapardı canım çektiii
bencede yazmayalım hamişlerimize kıyamayız

bebeleriniz çok tatlı maşallah allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinnnn
darısı bizlerin başınaaaa
senin öyle güzel kızın olmucak ama yakışıklı bi oğlun olucak az kaldı

Bnada dedi dr. ama ben doğurana kadar yiyemicem sanırım yumurta yemeye başlamıştım sabahları bir iki hafta yedim ondanda tiksindim et süt yumurta tavuk vs hepsinden tiksiniyorum.Sadece sebze meyve ve hamur işleri yiyebiliyorum bunada şükür.

Umut cnm dışarda bende kırmızı et pek yemem güvenemem ama fırında da güzel oluyor ,bnm zaten cok aram yok ben balık fln daha cok seviyorum ama işte mangalda başka,son güneşli günlerin tadını cıkartıyoruz hatta bugün yürüyüse cıktım 2kişi denize giriyordu ama ben üşütürüm diye korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…