nbr bacilar
benim en istahli donemlerim basladi yaaa..
cok yeyince fena rahatsiz oluyorum ama toksam bile yiyebiliyorum.
ne oldu bana ya
evet canım yaaa cok guzel dostluklar oldu burda senınkıde 6 ayı devırmıs masalllaaahhh
artık ıhmal etme bızı hep gelllll
gamzeeeeeeee
maşallah sizeeeee,,
benim anlatacak okadar çoookk şeyim varkiiii
terminatör geldi geçenlerde toplu halde özür mözür neysee
şimdi hergün geliyo :111:
akşam gidiyo aklımı kaybedicem yaaaaa
deliriyo torununa
beni de uyutuyo sen dinlen diyo ama yemek yapmıyo
bebeişimi 2 kez kucağıma alabiliyorum
dünde kalıyım mı dedinasıl yaptımbilmiyorum ama hayır diyebildim
sürekli siz bunu bize verin sabahları getiririz diyooo
olldu gözlerim dolldu
şimdi gelmek üzeredirrrr aklıma mukayyet ol Rabbimmmmm
anammmm ilk sayfaya baktım dolu doğuran var
ilk fırsatta geçmişi okumalıyımmm
tebriklerrrrrr
Kizlar gunaydin cok uzgun ve mutsuzum bu aksam esimle yemege cikicaktik belki bi umit dedim test yaptim tabi negatif hayatimin en caresiz gunlerini yasiyorum ben biktim bu hayattan bi insanin hayatinda hic mi bosey gonlunce olmaz ben niye yasiyorum yaa
canım inşallah artık hep buralardayımmmm
ve
kocamannnnn
günaydınlarrrrrrr
sen yeterki iste,bana hep senin ikizin olcak diyolar onla kerteriz meg tam gelme vaktin bence biz olmayan cocukları kertmeye başladık :)
Efendimiz (a.s.m), kötü anlama gelen bazı isimleri değiştirdiği gibi, sahibini şımartma ihtimali olan bazı güzel isimleri de değiştirmiştir. Berra da bunlardan biridir.
Berra; yüksek ahlaka sahip, her yönüyle arı-duru, tertemiz anlamına gelir. Bu anlamıyla sahibini hep iyi bir insan olarak hatırlattığı için, nefis muhasebesi yapmaktan alıkoyma ihtimali vardır. Az da olsa, dinî imtihan açısından bir risk taşıdığı için “sedd-i zerayi” kuralı gereğince değiştirilmiştir.
Hz. Peygamber (asv), "iyi insan, kusursuz kimse, günahsız" anlamına gelen "Berre" ismini Zeyneb'e çevirmiştir. Bu ismi taşıyanın zihninde, kendini beğenme gibi bir mana teşekkül edebilir. Bu da isimlenenin karakterini olumsuz yönde etkilemek demektir. Zira bu isim hakkında Hz. Peygamber (asv), "Allah sizin iyi olanlarınızı en iyi bilendir" buyurarak bu adı değiştirirken, "Kendinizi temize çekmeyin!"1 sözüyle de, güzel bir ismi başka güzel bir isimle değiştirmenin gerekçesini belirtmiştir. Bunun anlamı, "Berre adını takıp da bununla iyi olduk sanmayın! Allah kimin iyi olduğunu herkesten daha iyi bilir!" demektir2.
Zeynepmeynep yazmıstır canım benı tanımadın mı dıye eskılerden benım dusuk yaptıgım zamanlarda ılk gırdıgımde oda vardı pancem mıssaltın fılan hepsı aynı zamanda hamıle olanlar :)
Gunaydın kızlarrrrrrrrrr
oglum 4. Ayı bıtırdı
daha çok aylarınız olsun inşallahhhhhh.....
ısallah canım ya o kadar guzel kı adım adım buyudugunu gormek rabbım herkese nasıp etsın
bende ılk lıstede 17. Sıradaydım sonra dusuk yaptım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?