Duygu bak ben bu bebişi çok seviyorum şunun suratına baksana nasılda sinir olmuş rahatımı bozdunuz der gibi ama çok tatlı kimin bebeişiyse Allah ailesine bağışlasın.
Eki Görüntüle 535798
ayy evt yaaa nie suya tutuonz beni dio resmençok şeker ya maşallahh
nbr bacilar
benim en istahli donemlerim basladi yaaa..
cok yeyince fena rahatsiz oluyorum ama toksam bile yiyebiliyorum.
ne oldu bana ya
Duygu bak ben bu bebişi çok seviyorum şunun suratına baksana nasılda sinir olmuş rahatımı bozdunuz der gibi ama çok tatlı kimin bebeişiyse Allah ailesine bağışlasın.
Eki Görüntüle 535798
Kedi gibi dimi bitiyorum bu bebişe
Ayy mahşlalh ne güzel ztarım bebişinde aynı hızla büyüsün inşlalah.
Bende birkaç hafta sonra böyle olurum inşallah.
Çok yiyince rahatsız olduğunda soda iyi geliyor.
meganim valla benim de ara ara midem bozuluyor hala.. ama foktorumun dedigine gore duzensiz yememden kaynaklaniyor. her 3 saatte bir yemem lazimmis. ara ogun falan bilmem ne..
mesela dioki sabah 6da basla 9-12-3-6-9-12 sonra uyu ve bu ayni devam etsin.. ama uyuyosun falan olmuo oyle yani..
neyse insaallah yediklerimiz bebemize yarasin.. buyusun kuzucuk.. cok ozledim ya.. kucagima almak, opmek , koklamak istiyorum zilliyi.. Rabbim nasip etsin insaallah hepimizee..
ii geceler kızlarr yataym artık optmmmmmmmmmm
Selam kızlar,
doktorum salı günü kontrolümden sonra cumaya kadar doğurmazsan cuma sabahı sezeryanla alalım bebişi dedi. suyumda azalma var ve bebiş büyümeye devam ediyor.
kızlar benim hala sancım mancım yok,bu durumda ne kdar normal doğum geçtiyse de şu ana kadar gönlümden sanırım bu saatten sonra maalesef olmayacak.
kısmetse yarın sabah 08.30'da spinal anestezi ile sezeryan olacağım, dualarınız bizden eksik etmeyin kızlar... en yakın zamanda aranıza dönmek dileği ile hepinizi çok öpüyorum.
allah'a emanet olun, darısı bebişlerini bekleyen arkadaşlarımızın başına, bebk sahibi olmak isteyenlerin de dualarını rabbim en ksa zamanda kabul eder inşallah
Meganım CANIM ev bulmuşsun çok sevındım ınş bebısınle mutlu huzurlu oturursunuz oh mis yeni bina olması çok îyi inanmıxaksın ama bende 1 senenın sonunda ev buldum ve Bayram sonu taşınıyorum çok şükür ev büyük kuzuma odada olucak ınş oda yerı. Hazır diye çıkar gelir ınş
Selam kızlar,
doktorum salı günü kontrolümden sonra cumaya kadar doğurmazsan cuma sabahı sezeryanla alalım bebişi dedi. suyumda azalma var ve bebiş büyümeye devam ediyor.
kızlar benim hala sancım mancım yok,bu durumda ne kdar normal doğum geçtiyse de şu ana kadar gönlümden sanırım bu saatten sonra maalesef olmayacak.
kısmetse yarın sabah 08.30'da spinal anestezi ile sezeryan olacağım, dualarınız bizden eksik etmeyin kızlar... en yakın zamanda aranıza dönmek dileği ile hepinizi çok öpüyorum.
allah'a emanet olun, darısı bebişlerini bekleyen arkadaşlarımızın başına, bebk sahibi olmak isteyenlerin de dualarını rabbim en ksa zamanda kabul eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?