Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

nbr bacilar

benim en istahli donemlerim basladi yaaa..

cok yeyince fena rahatsiz oluyorum ama toksam bile yiyebiliyorum.

ne oldu bana ya

nbr bacilar

benim en istahli donemlerim basladi yaaa..

cok yeyince fena rahatsiz oluyorum ama toksam bile yiyebiliyorum.

ne oldu bana ya

Ayy mahşlalh ne güzel ztarım bebişinde aynı hızla büyüsün inşlalah.
Bende birkaç hafta sonra böyle olurum inşallah.
Çok yiyince rahatsız olduğunda soda iyi geliyor.

Ayy mahşlalh ne güzel ztarım bebişinde aynı hızla büyüsün inşlalah.
Bende birkaç hafta sonra böyle olurum inşallah.
Çok yiyince rahatsız olduğunda soda iyi geliyor.

meganim valla benim de ara ara midem bozuluyor hala.. ama foktorumun dedigine gore duzensiz yememden kaynaklaniyor. her 3 saatte bir yemem lazimmis. ara ogun falan bilmem ne..

mesela dioki sabah 6da basla 9-12-3-6-9-12 sonra uyu ve bu ayni devam etsin.. ama uyuyosun falan olmuo oyle yani..

neyse insaallah yediklerimiz bebemize yarasin.. buyusun kuzucuk.. cok ozledim ya.. kucagima almak, opmek , koklamak istiyorum zilliyi.. Rabbim nasip etsin insaallah hepimizee..

Çok doğru aslında bende aç kalırsam uzun süre daha çok bulanıyor bunu takip edip 2-3 saati geçirmeden bişiler yemek lazım.
İnşlalah zaman ilerliyor o günlerde gelicek

Kızlar bebişin hareketlerini biz birkaç haftaya hissedicez peki ya eşlerimiz ne zaman hissedebilir onların hareketler net olarak hiswetmesi kaçıncı haftada mümkün olur

Binada kavga çıktı çok canım sıkıldı
Adamın biri gelmiş bağırıyor ağlıyor çocuklarımı verin diye kötü oldum

Meganım CANIM ev bulmuşsun çok sevındım ınş bebısınle mutlu huzurlu oturursunuz oh mis yeni bina olması çok îyi inanmıxaksın ama bende 1 senenın sonunda ev buldum ve Bayram sonu taşınıyorum çok şükür ev büyük kuzuma odada olucak ınş oda yerı. Hazır diye çıkar gelir ınş

Selam kızlar,
doktorum salı günü kontrolümden sonra cumaya kadar doğurmazsan cuma sabahı sezeryanla alalım bebişi dedi. suyumda azalma var ve bebiş büyümeye devam ediyor.
kızlar benim hala sancım mancım yok,bu durumda ne kdar normal doğum geçtiyse de şu ana kadar gönlümden sanırım bu saatten sonra maalesef olmayacak.

kısmetse yarın sabah 08.30'da spinal anestezi ile sezeryan olacağım, dualarınız bizden eksik etmeyin kızlar... en yakın zamanda aranıza dönmek dileği ile hepinizi çok öpüyorum.
allah'a emanet olun, darısı bebişlerini bekleyen arkadaşlarımızın başına, bebk sahibi olmak isteyenlerin de dualarını rabbim en ksa zamanda kabul eder inşallah

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım ınş kolay bu dogum olur ve sağlıkla alırsın kuzunu kucağına dualarında unutma bızlerıde ve hasretını çeken bütün arkadaslarımı hayırlı ve mutlu bısekılde ıkı kişi bekliyoruz seni Allah'a emanet olun

Rabbim kolaylikle evladini kucaklayabilmeni nasip etsin canim..

Sirasi gelen bir sekilde veriyor arkadan gelenlere bayragi..

Darisi hayirla, saglikla bizlerin basina olsun insaallah..

Biz bu topikte ne gunler gecirdik ya. inanamiyorum..bende yolu yariladim Allahin izniyle..

Neyse duygusala bagladim..

Canim guzel haberleini ve fotolari bekliyoruz

Sağol canım evi bulduk ama henüz netleştirmedik inşlalah olur.Senin bebeişinde gelecek annesi odasını hazırla sen bayaramdan sonraki aşılamada gelecek inşllah.Aşılamaının bayramdan sonraya kalmasındada varmış bir hayır demekki evini rahat rahat yerleştirir sonrada aşılaman olunca dinlenirsin.

Allah yardımcın olsun yarın kavuşuyorsun demekk ne güzel inşlalah kolay bir doğum olurr

huzur ve rumuz doğurdu dimi
hoşgelmiş bebeklerimiz

lotusum,sende kolaycacık doğuracaksın allahın izniyle canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…