günaydınlarrr canım
bende yiyorum yiyorum kilo almıyorum diyenlere vurasım var
hehehehe
günaydın zeynepim
gel kız beraber vuralımmm
yiyip yiyp kilo almıyolarmışş hııııhhhhhhhhhh tuzlayımda kokmasınlar
Selam hnmlar
pericim cok üzüldüm yazdıklarına,umudumuzu yitirmeyelim nolur
zeynep hatırladım şimdi ne kadar uzun zmn olmuş,bende 2 kere gebe kaldım ama olmadı hala burdayım isteyen kısmında
emine ben yiyipte almayanlardanım gel vur bana sinirin geçsin
Hilalcim yitirdim umut filan hiçbişey kalmadı bende bittim bıktım içimdeki yazsam şuraya inanamazsınSelam hnmlar
pericim cok üzüldüm yazdıklarına,umudumuzu yitirmeyelim nolur
zeynep hatırladım şimdi ne kadar uzun zmn olmuş,bende 2 kere gebe kaldım ama olmadı hala burdayım isteyen kısmında
emine ben yiyipte almayanlardanım gel vur bana sinirin geçsin
aşkım keşke seni teselli edebilicek bi halde olsamKızlar mesajımı belki gören olmadı belkide gördünüz ama artık benim saçma soruarımdan bıktınız.Ama bende böyleyim işte en ufak şeyde korkuyorum ağlamaya başlıyorum.Çevremde danışıp akıl alıcak kimsem yok mecbur her aklıma takılanı sizlere danışıyorum.Bir çoğunuzdan uzun evlilik yılım 8 yılımız bitecek ve ben daha yeni anne olabilicem bunca yılın hasreti var
Saçmada olsa okuyanlardan bir iki cümlede olsa teselli edecek bir söz beklerdim
Kızlar mesajımı belki gören olmadı belkide gördünüz ama artık benim saçma soruarımdan bıktınız.Ama bende böyleyim işte en ufak şeyde korkuyorum ağlamaya başlıyorum.Çevremde danışıp akıl alıcak kimsem yok mecbur her aklıma takılanı sizlere danışıyorum.Bir çoğunuzdan uzun evlilik yılım 8 yılımız bitecek ve ben daha yeni anne olabilicem bunca yılın hasreti var
Saçmada olsa okuyanlardan bir iki cümlede olsa teselli edecek bir söz beklerdim
sabahtan beri şuraya yazdığım çok şeyden pişman olucağımı biliyorum ama şuan hayat o kadar anlamsız ki gözümdepercim msjını okudum
ne desem boş olduğunu biliyorum
hiçbir telkin şu an seni yatıştırmaz
içindeki acıyı tahmin edebiliyorum
ama siz rabbimden bir evlat isterken onu bu kadar özlerken rabbimin ellerinizi boş çevireceğini zannetmiyorum
vardır bir zamanı
tevekkül zor oluyor bazen biliyorum ama hayırlısı demek lazım bazen de
en kısa zamanda yavrunuza kavuşacağınıza inanıyorum ben
çok hakediyor burdaki herkes
rabbim kimsenin dualarını geri çevirmesin
sabahtan beri şuraya yazdığım çok şeyden pişman olucağımı biliyorum ama şuan hayat o kadar anlamsız ki gözümde
aşkım keşke seni teselli edebilicek bi halde olsam
bu dünya başıma yıkılmış omuzlarım çökmüş gözlerim şişmiş şimdi aklına getir bugünleri şükret bence 8 yıl dile kolay artık gitmez o biyere annesi gelir kollarına inşallah
ben okumadım ne sormuştun? geçmişe baktım da göz atıyorum sadece hepsini okumuyorum
sor sen cvplarız tabi bildiğimiz bişwyse
ve buna da hamilelik hassasiyeti deniyor
kızma canım görmemiştir kimse ya da bilmiyolardır
bidaha sor sen
Ferda kimseye kızmıyorum kızamam zaten ama üzülüyorum belki okuyana göre basit önemsizde olsa bana göre o an kendimi kötü hissettirecek birşeyki paylaşmışım.Ben diğer topikleri bile gezip herkesin derdine derman olacak bir çift söz yazmaya çalışıyorum o yüzden kendimi yanlız hissettim.neyse şuan iyiyim çok şükür.
Kizlar gunaydin cok uzgun ve mutsuzum bu aksam esimle yemege cikicaktik belki bi umit dedim test yaptim tabi negatif hayatimin en caresiz gunlerini yasiyorum ben biktim bu hayattan bi insanin hayatinda hic mi bosey gonlunce olmaz ben niye yasiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?