Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Selam hnmlar
pericim cok üzüldüm yazdıklarına,umudumuzu yitirmeyelim nolur

zeynep hatırladım şimdi ne kadar uzun zmn olmuş,bende 2 kere gebe kaldım ama olmadı hala burdayım isteyen kısmında

emine ben yiyipte almayanlardanım gel vur bana sinirin geçsin

Teyzelerı tesekkur edıyo oglum gecen bayram spor gıyındık bu bayram boyle

günaydın kızlar
hepiniz için iyi bir gün olsun inşallah

gamzecim güle güle giyinsin rüzgar
biz de bu bayram papyon gömlek ve salopet tulum giyicez
onları kirletirse bikaç alternatif daha çıkardım 3 bayramlık kombin yaptım
şimdilerde ek gıda tattırmaya başlayınca her beslenmeden sonra üst değiştiriyoruz
sanırım benim daha fazla kıyafet almam gerekiyor
çünkü ağzından püskürtüp heryeri mahvediyor
gamze ayrıca bugün başka doktora gittim
bıngıldağına baksın diye
doktor bi sorun olmadığını açık olduğunu söyledi (rutin gittiğimiz iki doktordan biri)
sen de başka birine daha göster bence
d vitaminine devam dedi

canım benim yaaaa
dedğim gibi gelecekleri zamanı çok iyi biliyorlar, Rabbim onlara o kadar çok ihtiyacımız olduğunda veriyor...
İnşallah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin canım...

moral verme mesajından sonra gel gelelim şu vurma işine

Hilalcim yitirdim umut filan hiçbişey kalmadı bende bittim bıktım içimdeki yazsam şuraya inanamazsın

Gamze olmuyor işte öyle dedim ama şuan arasam o günkinden daha kötü haldeyim
Rüzgarın bayramlığı çok güzel tam erkek Allah onu sana bağışlasın

Kızlar mesajımı belki gören olmadı belkide gördünüz ama artık benim saçma soruarımdan bıktınız.Ama bende böyleyim işte en ufak şeyde korkuyorum ağlamaya başlıyorum.Çevremde danışıp akıl alıcak kimsem yok mecbur her aklıma takılanı sizlere danışıyorum.Bir çoğunuzdan uzun evlilik yılım 8 yılımız bitecek ve ben daha yeni anne olabilicem bunca yılın hasreti var
Saçmada olsa okuyanlardan bir iki cümlede olsa teselli edecek bir söz beklerdim

percim msjını okudum
ne desem boş olduğunu biliyorum
hiçbir telkin şu an seni yatıştırmaz
içindeki acıyı tahmin edebiliyorum
ama siz rabbimden bir evlat isterken onu bu kadar özlerken rabbimin ellerinizi boş çevireceğini zannetmiyorum
vardır bir zamanı
tevekkül zor oluyor bazen biliyorum ama hayırlısı demek lazım bazen de
en kısa zamanda yavrunuza kavuşacağınıza inanıyorum ben
çok hakediyor burdaki herkes
rabbim kimsenin dualarını geri çevirmesin

aşkım keşke seni teselli edebilicek bi halde olsam
bu dünya başıma yıkılmış omuzlarım çökmüş gözlerim şişmiş şimdi aklına getir bugünleri şükret bence 8 yıl dile kolay artık gitmez o biyere annesi gelir kollarına inşallah

ben okumadım ne sormuştun? geçmişe baktım da göz atıyorum sadece hepsini okumuyorum
sor sen cvplarız tabi bildiğimiz bişwyse
ve buna da hamilelik hassasiyeti deniyor
kızma canım görmemiştir kimse ya da bilmiyolardır
bidaha sor sen

sabahtan beri şuraya yazdığım çok şeyden pişman olucağımı biliyorum ama şuan hayat o kadar anlamsız ki gözümde

sabahtan beri şuraya yazdığım çok şeyden pişman olucağımı biliyorum ama şuan hayat o kadar anlamsız ki gözümde

bisüre insan kendini çok çaresiz hissediyor ama sonra yine sil baştan yine umutla yeniden başlıyor
ayrıca testin negatif çıkması çok da fazla bişey ifade etmiyor bence
kaç gün var adete

Canım seni o kadar iyi anlıyorumki.Bende yaşadım aynı şeyleri ömrümde ağlamadığım kadar ağladım günlerce yataktan çıkmadığım günler oldu ne denir nasıl teslli edilir bilmiyorum ama umudunu yitirme gelecek bak benim 8 yılın sonunda kendiliğinden geldi demekki bir zamanı varmış.Herşeyi denemeden umudunu yitirme çareler tükenmiş değil

Ferda kimseye kızmıyorum kızamam zaten ama üzülüyorum belki okuyana göre basit önemsizde olsa bana göre o an kendimi kötü hissettirecek birşeyki paylaşmışım.Ben diğer topikleri bile gezip herkesin derdine derman olacak bir çift söz yazmaya çalışıyorum o yüzden kendimi yanlız hissettim.neyse şuan iyiyim çok şükür.

Sagol zeynebim allahtan hayırlısı diyorum bende
lovely cnm benim annem 2kat merdivenden düşmüş hemde karnı burnundayken karnı mosmor olmuş ama kardeşime hiç bişey olmamış,rabbim koruyor onları merak etme

perim bu hissettikleri o kadar iyi anlıyorum üstüne birde yitirdiklerim var ama umut her zmn olmalı her zmn istiycez,belki en umutsuz anımızda kabul olcak duamız gelcek meleklerimiz

sorun neydi sormıcak mısın?
üzülme de canım mutlaka gözden kaçmıştır

canımm benim rabbine inan güven o senin için en güzelini biliyor
o vereceği en güzel zamanı biliyor belki şuan hamile olsan sorunlar yaşıcaksın
ozaman dahamı mutlu olacaksın daha yaşımız kaçki benide çok üzüyorsun böyle yaparak
inan ki... lütfenn lütfenn vede lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…