Hoşgeldin moonum sanada iyi hafta sonlarıı
selam lovelm nasılsın canım
evet kimse yok o yüzden cumartesi sıkıcı geçiyo malesef
sanada kedicikk meleğini öp yerime
prensesim bende denemek istiyorum bal tarçını ama hep erteliyorum işte:26:
inşallah sanada faydası olurda meleğin çok bekletmez seni
banada 29 ekime gün verdi dr um..hadi bakalım hangimiz erken davranacağız.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..selam kızlar herkese mutlu haftasonları
31 ekim olan tarihimiz erkene alındı,
Kaan paşamız Allah nasip kısmet ederse 29 ekimde kucağımızda
banada 29 ekime gün verdi dr um..hadi bakalım hangimiz erken davranacağız.rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
yaaaaaaaaaaa 29 ekimde ben doğurucam sadeceeeee bana ne bana neee
nulen koccamaan topikte yokluğumu bir tek sen farketmişin şu kızlar bi gelsin topa tutacağım hepsini...kızlar bugün bulumm gelmedi doğurdumu yoksaaaa:18::18::18::18::18::18::18:
önce gökgürültülü sağanak yağışlı sonra güneşliBulumm nasılsın şekerlemeemmm:125:
nulen koccamaan topikte yokluğumu bir tek sen farketmişin şu kızlar bi gelsin topa tutacağım hepsini...
eminem bu arada hala doğurmadım
ben umutsuz vaka..sancı mancı hak getire dr 29 ekim dedi ama kasımın ortasını bulurum bu gidişleyaaaaaaaaaaa 29 ekimde ben doğurucam sadeceeeee bana ne bana neee
önce gökgürültülü sağanak yağışlı sonra güneşli
sabahtan beri dr da dolanıyoruz ...iki ayrı hastane iki ayrı doktor bi dolu gözyaşı
senin yokluğun belli olmazmı be canım arkadaşım
kızlar gelsin asıl ben topa tutucam onlar sabahtan beri kimse gelmedi
ben yokken bayağı eğlence bulmuşsunuz bakıyorumda...ferda ya sana megana öldüm gülmekten
sabah bir dra muayeneye gittim bebekte gelişim geriliği var falan dedi ..kilosu düşük zayıf ....vs bi sürü olumsuz şey söyledi...hayırdır neden ağladınki :26:
lovely tek atışta hedefi 12 den vurmuş..ferda ile kocasının muhabbetine koptum hele..işin komik yanı bende b u sefer tek atışta tutturdum..eşimle çok pis kavgalıydık o ay arada nasıl olduysa oldu bişeylerkız ne kaynatmışız öyle hatırlamıyorum iyimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?