Selamlar saygılar hurmetler cok yorıldum kıslar ya brlim kopuyo
2 saat alışverısteydım geldım cay içtım biraz oncedr pazı sardım ama mahvoldum ya ulan can bogazfan gelmoyo bogazdan can gıdıyo)
ben umutsuz vaka..sancı mancı hak getire dr 29 ekim dedi ama kasımın ortasını bulurum bu gidişleben sıramı vereyim sana sen doğur bacım
kızlar sizdede yazılar küçükmü çıkıyor yoksa bendemi bi terslik var:44:
Pazı mı sardın ? Hay maşallahhh .. Hiç böyle becerilerim olmadı ya şu hayatta :) Afiyet olsun ..
bebek istiyoruuuuummmmmm
umarim en kisa zamanda hamile kalirsin
karismak haddime degil ama sana demek istedigim, daha yeni evlisin ve evliliginin tadini cikar bence
bebek bir sure sonra takintiya donusebiliyor
benim 7.ayimda geldi bebegim ama o 7 ay neler cektim anlatamam her ay kafayi yiyordm
ama dusununce ben evlendim ve tam 2 sene cocuk dusunmedik
ve cok iyi bir kararmis bu onu dusunuyorum, cunku esimle doya doya yasadik iliskimizi mutlu gunler gecirdik
sen de daha yeni evliyken akisina biraksan cok daha rahat olur gibi geliyor bana
rüzzzgarrrrr
ayyy ben çok yorgunum kızlarrrrr çoookkkk
kız maaşallah oğlunun iştahı iyi deseneNennnnn benım oglum kan kusturuyo bana yanında yemek yemek ımkansız 5 dılım patates ceyrek dılım ekmek ıcı yedı yemegın suyuna bandırılmıs vermedık mı mahalle duyuyo sesını morarıyo aglamaktan
kız maaşallah oğlunun iştahı iyi desene
anacım ferda oğlum yemiyor diye dert yanıyor..sende yemek istiyor diye..
topiğin tek erkekleriyiz diye nedir bu naz anlamadım ki
oğlum çığlık çığlığa uyandı uykudan..rüyasında bile doğmamış çocuğu kıskanıyor
oğlum çığlık çığlığa uyandı uykudan..rüyasında bile doğmamış çocuğu kıskanıyor
Kızlar az once yuregım agzıma geldı ruzgarı yuzustu koydum oynuyodu bı cıglık koptu bı baktım emzıgı tersten komple agzına sokmus sadece sılıkon meme kısmı dısarda kalmıs cok agladı acıdı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?