Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Selamlar saygılar hurmetler cok yorıldum kıslar ya brlim kopuyo
2 saat alışverısteydım geldım cay içtım biraz oncedr pazı sardım ama mahvoldum ya ulan can bogazfan gelmoyo bogazdan can gıdıyo)

Selamlar saygılar hurmetler cok yorıldum kıslar ya brlim kopuyo
2 saat alışverısteydım geldım cay içtım biraz oncedr pazı sardım ama mahvoldum ya ulan can bogazfan gelmoyo bogazdan can gıdıyo)

Pazı mı sardın ? Hay maşallahhh .. Hiç böyle becerilerim olmadı ya şu hayatta :) Afiyet olsun ..

bebek istiyoruuuuummmmmm

umarim en kisa zamanda hamile kalirsin
karismak haddime degil ama sana demek istedigim, daha yeni evlisin ve evliliginin tadini cikar bence
bebek bir sure sonra takintiya donusebiliyor
benim 7.ayimda geldi bebegim ama o 7 ay neler cektim anlatamam her ay kafayi yiyordm
ama dusununce ben evlendim ve tam 2 sene cocuk dusunmedik
ve cok iyi bir kararmis bu onu dusunuyorum, cunku esimle doya doya yasadik iliskimizi mutlu gunler gecirdik
sen de daha yeni evliyken akisina biraksan cok daha rahat olur gibi geliyor bana

Estağfurullah canım burda birbirimize yardım etmek ve fikir alışverişinde bulunmak için varız. Evliliğimin tadını çıkarıyorum ama bi yandan da aklım bebekte işte. En kısa zamanda gelip beni sevindirir inşallah. Evde gebelik testi var, kullanmama ramak kala bakıyorum regl olmuşum, bi üzüntü stres tabi. Tüm moral bozukluğumu da kocişimden çıkarıyorum. Zavallaım sesini de çıkarmıyo..

Nennnnn benım oglum kan kusturuyo bana yanında yemek yemek ımkansız 5 dılım patates ceyrek dılım ekmek ıcı yedı yemegın suyuna bandırılmıs vermedık mı mahalle duyuyo sesını morarıyo aglamaktan

kız maaşallah oğlunun iştahı iyi desene
anacım ferda oğlum yemiyor diye dert yanıyor..sende yemek istiyor diye..
topiğin tek erkekleriyiz diye nedir bu naz anlamadım ki

kız maaşallah oğlunun iştahı iyi desene
anacım ferda oğlum yemiyor diye dert yanıyor..sende yemek istiyor diye..
topiğin tek erkekleriyiz diye nedir bu naz anlamadım ki

kız daha 4. Ayı yenı doldurdu bızım evde yemekler zehır gıbı acı oluo nou bıle yıyıyo bu cocuk mıdesı delınecek ya

oğlum çığlık çığlığa uyandı uykudan..rüyasında bile doğmamış çocuğu kıskanıyor

slm canlarr gttk bugun yne üçlü test için kan verdm bebşe baktı dr
iç organları falan belli oluo mesanesi , midesi
190 gram olmş
boyu da 17 cm
ben de tatlı sert yedm azarmı
çocuk 190 klo sen almşn dort klo olcak iş mi dedi
yeme kız fazla dedi
annem de bi fırca yedi cinsyetni sordu die hepsi evlat degl mi die hey allam
neyse kız dedi bu dr da bi sürprz yok yanii
bugun yne ciciler aldm
ve akşam yemegnde daha az yedm
azcık yern dibine grer gibi oldm da bugun ondan
bu arada çatlaklar için krem de onerdi aldm ben de
yag asitlernden ve meyve astlernden olşuomş
biocodexin bi kremi
gunde iki kez kullancam fiyatı 69 dan 55 e düşmştü aldm ben de ...

Kızlar az once yuregım agzıma geldı ruzgarı yuzustu koydum oynuyodu bı cıglık koptu bı baktım emzıgı tersten komple agzına sokmus sadece sılıkon meme kısmı dısarda kalmıs cok agladı acıdı sanırım

ya ne kadar anlık demi neyse ii demi şimdi korkmştm garibim de ondan aglamştr allah beternden korusun gamzem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…