kızlar
dün gece azıcık geçmişi okudum çook güldüğüm anlar oldu
ferdanın gebelik testi muhabbeti
eminenin müşterileri dövme isteği
sabahın 6 sından beri gıdım gıdım uyuyo miniğim
bi kahvaltı yaptırtmadı
Gunaydın bız yoldayız ızmıre gıdıyoruz ogluma sıyah ayakkabı alıcam smokının altına
zorluyorum canim en azindan bir ara gecer gibi olunca yukluyorum ne yersem ki bebege yarasin diyemiğde bulantırın geçince açılmaya başlar canım
ben üç gündür sadece sabahları çıkartıyorum sadece ama miğde bulantılrım gün içinde devam ediyor yine
inşallah seninki bizler kadar uzun sürmez
ama kendini zorlayıp birşeyler yemeye çalış
kıslar siz kacar kiloyla hamile kaldınız. benim kilom cok ya ne yapcaksam kara kara düşünmeye basladım 67 yim . ve yiyom vallahı ole mide bulantısı falan yok yanı.
Gunaydın bız yoldayız ızmıre gıdıyoruz ogluma sıyah ayakkabı alıcam smokının altına
zorluyorum canim en azindan bir ara gecer gibi olunca yukluyorum ne yersem ki bebege yarasin diye
ben sadece bir kere cikarttim ama o da baya kotuydu onn haricinda ozellikle geceleri uyutmayan bulanti
acikcasi ben de kilolu hamile kaldim ama 3 ay bitti hic kilo almadim
hatta 1 kg verdim sanirim bazen 1 kg dusuk cikiyor
ama sanmiyorum ilerleyen zamanlarda istahim acilirsa alirim hizla
gerci kilo almamamda diger bir etken tatlidan nefret ediyorum, gormeye tahammulum yokzaten tatli yemeyince diger yediklerimi yakiyorum her zaman
ben de ilk haftalar cok iyiydim senin gibi aman masallah sanabulantin baslamasin benim 8. 9. haftalarda basladi tam basladi
yok canım ya pazartesi salı gibi gidiyim diyorum yada doktorun dedigi gibi beklesemmi bayram sonunu acep diyorum. o sanırsam kalp atısıda duyulur diye biraz geç gel dedi sanırım. sen nasılsın canım
kıslar siz kacar kiloyla hamile kaldınız. benim kilom cok ya ne yapcaksam kara kara düşünmeye basladım 67 yim . ve yiyom vallahı ole mide bulantısı falan yok yanı.
ama baslasında su sigaradan tiksiniyim ya caydan da burnumda tutuyo cigara bi tatlı geliyoki sorma kıs
babaannesını ozlemıstır o gelsın uyur
offf o kotuymuss ya
ama buyuk ihtimal kokar yakinda yanindan gecenin sigarasina bile katlanamazsin
esim balkonda iciyor geliyor, inanilmaz kokuyor bana
ama bulantim neden yok falan deme hic
ben cok dedim buldum sonra
bende kan testinden 3 hafta sonra gitmiştim ama yinede sadece keseyi görmüştüm canım bence kalp atışı duyulmaz seninde istersen keseyi görmeye git hem bayramınız daha da keyifli olurhemde hamilelik takvimi yap da görelim ne kadarlık olmuş miniğin
biz iyiyiz çok şükür canım
ben 61 le hamiş kaldım şimdi 67 oldumama hiç umrumda değil oğluşum iyi olsun başka birşey istemiyorum
duymuyorum kiii duymuyorum kiii
yok bugün gelmiyo
ama aradı geliim mi diye
oy yerim ben oglusunu kıs cok almıssın ama ya biraz frenle kendini cok kiloyla doguma girmekte zor olur.
dogru diyosun gidiyim ben o zaman salı giderim pazartesi kargo gelcek evde tutar beni ama erken gelirse pazarteside olabiler. moonun doktoruna gitmeyi düşünüyorum insallah begenirim.
Aynıyım bende iştah hiç yokGunaydin Kizlar
Benim bu istah ne aman acilacak acaba ?
Yiyemiyorum yiyemiyorum yine
peynir ekmegin ucundan birazcik o kadar
lovely seni takip ediyorum ama senin de daha yok sanirim
iyi hafta sonları güzel hatunlar
selam lovelm nasılsın canımGamze oğlun yine çok tatlı Mahşallah sübhanallah
Emineeem ben burdayım ama başka kimse yok herkes gezmeye gitmiş galibaa
sanada kedicikk meleğini öp yerimeiyi hafta sonları güzel hatunlar
Kızlar selamm hepinize iyi hafta sonları
Rüzgar sen aşksın yaa
benim ateş çok güzel düştü adeti bekliyorum
Ztar ımında dediği bebeğime 1 ay daha yaklaştım inşallah
Melisa yok hemen bi mesaj atıyım inşallah görür elime hediye hakiki bi bal geçti yukarıdan bi mesaj olarak algılıyorum bal tarçın çörekotunu deniyim diyorum taze anne mesajıma hemen cevap verebilirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?