Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

babaannesını ozlemıstır o gelsın uyur

zorluyorum canim en azindan bir ara gecer gibi olunca yukluyorum ne yersem ki bebege yarasin diye
ben sadece bir kere cikarttim ama o da baya kotuydu onn haricinda ozellikle geceleri uyutmayan bulanti

kıslar siz kacar kiloyla hamile kaldınız. benim kilom cok ya ne yapcaksam kara kara düşünmeye basladım 67 yim . ve yiyom vallahı ole mide bulantısı falan yok yanı.

acikcasi ben de kilolu hamile kaldim ama 3 ay bitti hic kilo almadim
hatta 1 kg verdim sanirim bazen 1 kg dusuk cikiyor
ama sanmiyorum ilerleyen zamanlarda istahim acilirsa alirim hizla
gerci kilo almamamda diger bir etken tatlidan nefret ediyorum, gormeye tahammulum yok zaten tatli yemeyince diger yediklerimi yakiyorum her zaman
ben de ilk haftalar cok iyiydim senin gibi aman masallah sana bulantin baslamasin benim 8. 9. haftalarda basladi tam basladi

ama baslasında su sigaradan tiksiniyim ya caydan da burnumda tutuyo cigara bi tatlı geliyoki sorma kıs

yok canım ya pazartesi salı gibi gidiyim diyorum yada doktorun dedigi gibi beklesemmi bayram sonunu acep diyorum. o sanırsam kalp atısıda duyulur diye biraz geç gel dedi sanırım. sen nasılsın canım

kıslar siz kacar kiloyla hamile kaldınız. benim kilom cok ya ne yapcaksam kara kara düşünmeye basladım 67 yim . ve yiyom vallahı ole mide bulantısı falan yok yanı.

bende kan testinden 3 hafta sonra gitmiştim ama yinede sadece keseyi görmüştüm canım bence kalp atışı duyulmaz seninde istersen keseyi görmeye git hem bayramınız daha da keyifli olurhemde hamilelik takvimi yap da görelim ne kadarlık olmuş miniğin
biz iyiyiz çok şükür canım
ben 61 le hamiş kaldım şimdi 67 oldumama hiç umrumda değil oğluşum iyi olsun başka birşey istemiyorum

ama baslasında su sigaradan tiksiniyim ya caydan da burnumda tutuyo cigara bi tatlı geliyoki sorma kıs

offf o kotuymuss ya
ama buyuk ihtimal kokar yakinda yanindan gecenin sigarasina bile katlanamazsin
esim balkonda iciyor geliyor, inanilmaz kokuyor bana
ama bulantim neden yok falan deme hic
ben cok dedim buldum sonra

offf o kotuymuss ya
ama buyuk ihtimal kokar yakinda yanindan gecenin sigarasina bile katlanamazsin
esim balkonda iciyor geliyor, inanilmaz kokuyor bana
ama bulantim neden yok falan deme hic
ben cok dedim buldum sonra

ay insallah bi tiksinsem sundan cok garip bişi ya bencilce yaptıgım biliyorum ama cok kafama vurunca iki üç fırt içiyorum bişde gecen ay cok üzülmüştüm 10 gün gecikmesine ragmen yine yloktu bebiş ondan beri 1.5 pakete cıkarmıstım cogaltınca iyice bırakmak cok zormus.

oy yerim ben oglusunu kıs cok almıssın ama ya biraz frenle kendini cok kiloyla doguma girmekte zor olur.

dogru diyosun gidiyim ben o zaman salı giderim pazartesi kargo gelcek evde tutar beni ama erken gelirse pazarteside olabiler. moonun doktoruna gitmeyi düşünüyorum insallah begenirim.

doktorum normol dedi ama biliyorum canım çok olduğunu ama ne yapım o faydalı bu faydalı diye herşeyi yiyorum kansızlık olduğu için birde daha çok vitaminli faydalı şeyler yiyorum sezeryan olacak doğum nasıl olsa o yüzden çok dert etmiyorumyeterki oğlum sağlıklı olsun
sende sigarayı bırak artık ama 18 ay sonra buldun kıymetini bil lütfen çok kızıyorum ben sigara için hamilelere bebeğin sağlığı daha önemli olmalı bence

Gunaydin Kizlar

Benim bu istah ne aman acilacak acaba ?

Yiyemiyorum yiyemiyorum yine
peynir ekmegin ucundan birazcik o kadar
lovely seni takip ediyorum ama senin de daha yok sanirim
Aynıyım bende iştah hiç yok
birgün açılmıştı ama o reklammış hala aynı devam ediyorum
sırf midem boş kalıp bulanmasın diye zoraki birşeyler tıkıştırıyorum.
Şimdi yeni kalktık annem kahvaltıyı hazırlıyor
ben direk bilgisayarın başına geçtim
şimdi kızacak bana
Onu bekliyorum sonrada tıpış tıpış mutfağa gidicem.
Benim bulantı gün içinde olmuyor
ama et süt yumurta ve sulu yemek yemeye çalışırsam anında başlıyor
kendimi zorlamayıp canımın istediğini yersem bulantım yok.
Sadece akşam annem yemek yaparken kokulardan bulanıyor ama kusma yok.
İnşallah kurt gibi açlık hissedip saldırırız yemeklere o günlerde gelicek

Ben 58 kilo ile hamile kaldım.Sonra 56 ya kadar indim.şimdi son olarak 59 kiloyum.
Yani 1 kilo almış oluyorum.

Olmasın mide bulantısı ye ne güzel işte bulantı iştahsızlık berbat bişey kilo almak önemli değil verirsin ben üzülüyorum bebeğim gelişemeyecek diye insan kendini kötü hissediyor.Sen ye bolbol ama bebişine yarayacak şeyler ye bulantın yokken.

Melisam dr. agitsem kese görünürmü demişsin.Şuan kaç haftalıksın bilmiyorum ama bende şöyle oldu.

Adetim 3 gün gecikmişti idrarda test yaptım 3 tane pozitif kopkoyu çıkmıştı.
Hemen hastaneye gitim brtahcg 1300 lerde çıktı
Ultrasondan baktı dr. kese görünmedi.
Sonra bir hafta sonra tekrar gittim bu defa kese göründü kalp atışı duyulmadı
Tekrar bir hafta sonra gitim ve bebeişin kalbini duyduk çok şükür.
Acele etme korkma sırası ile hepsi olcak inşlalah bebeişin Allaha emanet

Kahvaltımı yapıp geliyorum yoksa ananem beni dövecek

Son düzenleme:
Yinemi kimse yokkk
Başlıcam cumartesi sendromuna
Anada sizi diğer topiklerden aldatmaya gidiyom hakettiniz bunu

Gamze oğlun yine çok tatlı Mahşallah sübhanallah

Emineeem ben burdayım ama başka kimse yok herkes gezmeye gitmiş galibaa

iyi hafta sonları güzel hatunlar

Kızlar selamm hepinize iyi hafta sonları
Rüzgar sen aşksın yaa
benim ateş çok güzel düştü adeti bekliyorum
Ztar ımında dediği bebeğime 1 ay daha yaklaştım inşallah
Melisa yok hemen bi mesaj atıyım inşallah görür elime hediye hakiki bi bal geçti yukarıdan bi mesaj olarak algılıyorum bal tarçın çörekotunu deniyim diyorum taze anne mesajıma hemen cevap verebilirse

Son düzenleme:
Gamze oğlun yine çok tatlı Mahşallah sübhanallah

Emineeem ben burdayım ama başka kimse yok herkes gezmeye gitmiş galibaa
selam lovelm nasılsın canım
evet kimse yok o yüzden cumartesi sıkıcı geçiyo malesef
iyi hafta sonları güzel hatunlar
sanada kedicikk meleğini öp yerime

prensesim bende denemek istiyorum bal tarçını ama hep erteliyorum işte:26:
inşallah sanada faydası olurda meleğin çok bekletmez seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…