Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sen böyle yazarken altta çıkıyor ya o simgeler ordan tıkla tıkladığım anda gönderirken çıkar rekli yazmak için yazıyı yazaarken yukardaki simgelerden büyük A harfini tıkla istediğin rengi seçip yaz oda göderdikten sonra grünücek
ne kadar zamandır olmuyor gerçekten çok üzücü bir durum daha bugün hayal kırıklı yaşadım seni çok iyi anlayabiliyorum bence mutlaka dr.a gidin ihmal etmeyin sonrada sabretmekten başka çare yok Allah ım bizede evlat sevgisini tattırsın inşallah

ben hiçsimge yada a harfi gibi bişe göremedim. altta simgeler çıkıyor ama böle gülücük falan değil, kalp çıkıyor kahve çıkıyor falan. anlayamadım yani. 4 aylık evliyim henüz ama yaşlılar işte,ilk geceden hamile kaldın mı başüstündesin. yaşlı kadın diye çok üstünde durmuyorum sonuçta benim kararım ve benim çocuğumun ne zaman olacağına anneanne karar verecek değil amaiçten içe de bozulmuyorum desem yalan olur..

sen şimdi gri bi çerçeve içinde yazıyorsun ya o o çerçevenin üst tarafında A harfi var çerçevenin dışında altındada simgeler var
en başta bunlar var hatta tıklıyorsun o kadar bende güzel anlatamıyorum galiba :26:
kendini üzdüğüne değmez keşke şuan 4 aylık evli olsaydım
acele etme gelir inşallah hemen 2 ay daha bekle olmazsa dr.a görünürsün ama olur inşallah

şimdi çıkmam lazım kocam gelemeden hazırlanıyım hepinizi öptüm kızlar

ya benim ayarlarımda da bir sorun olabilir. evet gri çerçeve içinde yazıyorum ama A harfi falan yok yani :)

neyse canım çok sağol görüşürüz :-*

merhaba kızlar ıkı gündür giremiyorum herkes iyidir umarım.

ben türkıyede kalmak ıstıyorum esimde tamam demişdi ama şimdi vazgectı ordakı evde esyalarımızı toplamıs cok üzülmüş özlemiş sonra gelin diyor bende eşimi özledım ama orayada gitmek istemıyorum arada kaldım.

evet ozledık kabızlıktanmıdır bılmem ama hamıleyken benımde oluyodu ben hemoroıdım oldugu ıcın ondandır dedım hep :26:
Benimde var sanırım ndan demekki.
Çok sağol ztarım annemde yanımda ama ne sorsam bilmemki bende olmuyordu diyorKadın nereden hatırlasın 26 yıl öncesini.Yani benimde tek bilgi kaynağım burası.Benim hiç kasılmam olmuyordu kaıklardan bugün hapşırmayla başladı ve arada sağdan yada soldan ince ince kasılmalar oluyor sanırım bundan sonra olacak alışmam lazım.25. de gidip bebeği ultrasonda görsem içim rahatlıcak.
Lovely geçen gün bi kabızlık çektim halada tam atlatamadım bana hiçolmazdıda Allah yardımcın olsun heleki hamilelikte

Aslında benim kabızlık sorunum bir yılı aşkın süredir vardı gebelikte daha beter oldu.Gebelik öncesindede panik atağım olduğu için ve düzenli beslenmediğim için hep kabızlığım vardı.

canim ne istiyorsan, kendini nasil mutlu hissedeceksen oyle yap..

zerre kadar dusunme.. esinde almanya da degil mi.. cok ozlerse o gelsin.. sen kendini nerde mutlu hissedeceksen orda kal..

[video=youtube;4WOJHhu82Ao]http://www.youtube.com/watch?v=4WOJHhu82Ao&feature=fvwrel[/video]

Kızlar Cüneyt Arkına gidip sorucam biz 5 yıldır yapamadık siz 4 saniyede nasıl becerdiniz diyee::60 :

Kocam sıkıcı bir film açtı benimde cnm sıkılıyor.yarın akşam misafire yemege gitcez her tarafımı sinek ısırmış gece,ucube gibi oldum

Kocam sıkıcı bir film açtı benimde cnm sıkılıyor.yarın akşam misafire yemege gitcez her tarafımı sinek ısırmış gece,ucube gibi oldum

mucksssssssss hilalime

biz de az önce geldik anamlardan

Gunaydin Kizlar

Benim bu istah ne aman acilacak acaba ?

Yiyemiyorum yiyemiyorum yine
peynir ekmegin ucundan birazcik o kadar
lovely seni takip ediyorum ama senin de daha yok sanirim

Gunaydin Kizlar

miğde bulantırın geçince açılmaya başlar canım
ben üç gündür sadece sabahları çıkartıyorum sadece ama miğde bulantılrım gün içinde devam ediyor yine
inşallah seninki bizler kadar uzun sürmez
ama kendini zorlayıp birşeyler yemeye çalış

Son düzenleme:
Gunaydin Kizlar

kıslar siz kacar kiloyla hamile kaldınız. benim kilom cok ya ne yapcaksam kara kara düşünmeye basladım 67 yim . ve yiyom vallahı ole mide bulantısı falan yok yanı.

kızlar

dün gece azıcık geçmişi okudum çook güldüğüm anlar oldu
ferdanın gebelik testi muhabbeti
eminenin müşterileri dövme isteği

sabahın 6 sından beri gıdım gıdım uyuyo miniğim
bi kahvaltı yaptırtmadı

Gunaydın bız yoldayız ızmıre gıdıyoruz ogluma sıyah ayakkabı alıcam smokının altına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…