- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
sen böyle yazarken altta çıkıyor ya o simgeler ordan tıkla tıkladığım anda gönderirken çıkar rekli yazmak için yazıyı yazaarken yukardaki simgelerden büyük A harfini tıkla istediğin rengi seçip yaz oda göderdikten sonra grünücekoff aynen bende korkuyorum, her ay olmazsa korkusu. eşimin ailesine gidiyoruz, anneannesi başlıyo bebek yok mu falan hepten bozuluyorum. eşimin ailesi makul insanlar erken diye düşünüyorlar ama yaşlılar böle işte. kimi ilk geceden hamile kalıyo sende nie olmadı diyo bana.. sinirlerim hepten bozuluyor. bide konuyla alakasız ama cvpları böle renkli olarak yada sonunda simgeli nasıl yazıyorsunuz ? ben daha yeni üyeyim bilemiyorum da
sen böyle yazarken altta çıkıyor ya o simgeler ordan tıkla tıkladığım anda gönderirken çıkar rekli yazmak için yazıyı yazaarken yukardaki simgelerden büyük A harfini tıkla istediğin rengi seçip yaz oda göderdikten sonra grünücek
ne kadar zamandır olmuyor gerçekten çok üzücü bir durum daha bugün hayal kırıklı yaşadım seni çok iyi anlayabiliyorum bence mutlaka dr.a gidin ihmal etmeyin sonrada sabretmekten başka çare yok Allah ım bizede evlat sevgisini tattırsın inşallah
sen şimdi gri bi çerçeve içinde yazıyorsun ya o o çerçevenin üst tarafında A harfi var çerçevenin dışında altındada simgeler varben hiçsimge yada a harfi gibi bişe göremedim. altta simgeler çıkıyor ama böle gülücük falan değil, kalp çıkıyor kahve çıkıyor falan. anlayamadım yani. 4 aylık evliyim henüz ama yaşlılar işte,ilk geceden hamile kaldın mı başüstündesin. yaşlı kadın diye çok üstünde durmuyorum sonuçta benim kararım ve benim çocuğumun ne zaman olacağına anneanne karar verecek değil amaiçten içe de bozulmuyorum desem yalan olur..
Benimde var sanırım ndan demekki.evet ozledıkkabızlıktanmıdır bılmem ama hamıleyken benımde oluyodu ben hemoroıdım oldugu ıcın ondandır dedım hep :26:
Çok sağol ztarım annemde yanımda ama ne sorsam bilmemki bende olmuyordu diyoryahu canim cok datlusun yaaa
seni o kadar iyi anliyorum ki..
arkadaslarin gozunden kaciyor, ya da herkes gecmisi okumuyor coluklu cocuklu tabii.. yine senin annen yaninda ben her bi seyi annemi arayip sormuyorum dolayisiyla buraya yaziyorum ve cevap bekliyorum.. alamadigim zaman bende cok bozuluyorum ne yalan soyleyim .. ama bu bizim hassasligimizdan kaynaklaniyor tabisi.. neyse..
makatindaki ciz ciz agri kabizlikta zorlanmandan oturu olabilir.. benimki sanci bile veriyordu birak cizi falan..
ikincisi de o hapsirirkenki aci sey bende de oluyor arada.. kasigina bicak saplanmis gibi oluyor biliyorum. bisey olmaz Allahin izniyle.. O korusun yavrularimizi..
bir arada hapsirirken o aciyi hissetmeyince korkuyordum neden olmuyor diye :))
boyle isler iste..
Lovely geçen gün bi kabızlık çektim halada tam atlatamadım bana hiçolmazdıda Allah yardımcın olsun heleki hamilelikte
merhaba kızlar ıkı gündür giremiyorum herkes iyidir umarım.
ben türkıyede kalmak ıstıyorum esimde tamam demişdi ama şimdi vazgectı ordakı evde esyalarımızı toplamıs cok üzülmüş özlemiş sonra gelin diyor bende eşimi özledım ama orayada gitmek istemıyorum arada kaldım.
Kocam sıkıcı bir film açtı benimde cnm sıkılıyor.yarın akşam misafire yemege gitcez her tarafımı sinek ısırmış gece,ucube gibi oldum
Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gunaydin Kizlar
Benim bu istah ne aman acilacak acaba ?
Yiyemiyorum yiyemiyorum yine
peynir ekmegin ucundan birazcik o kadar
lovely seni takip ediyorum ama senin de daha yok sanirim
günaydın canım gittin mi bebeğini görmeye
Gunaydin Kizlar
Benim bu istah ne aman acilacak acaba ?
Yiyemiyorum yiyemiyorum yine
peynir ekmegin ucundan birazcik o kadar
lovely seni takip ediyorum ama senin de daha yok sanirim
miğde bulantırın geçince açılmaya başlar canım
ben üç gündür sadece sabahları çıkartıyorum sadece ama miğde bulantılrım gün içinde devam ediyor yine
inşallah seninki bizler kadar uzun sürmez
ama kendini zorlayıp birşeyler yemeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?