Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ah canım ya
tamam yarın sabah yaparsın artık ve de inşallah dediğin gibi stres ve telaştan gecikmişsindir..

yarın negtif testimi göğsümü gere gere paylaşmak istiyorum
allahım bu günleri de görecek miydim
o çift çizgiyi görmek için 500 takla atmış adamdım ben

Kocam cıg kofte yapıyo bende cıgercı kedısı gıbı yalana yalana basında beklıyorum aylardır suren hasret son bulucak bırazdan cıg koftemlen kavuscazzzz

gamzem afiyet olsn cnm, bnm annemlern de bayramdan sonra taşnma işi inşş havalar sogumasn ama sanrm bayramdan sonra da ii dvm etcekmş ...
ferdam geckme mevsmsel olablr bence kalbini ferah tut yoktur bişey ...
hilalim bazen tam bogmalk oluo demi bu adamlar

bugn annemlerle köye akrablarmza gttk
çok guzel bi gundu tertemz bi hava yemyeşl her yer
yazık yagmızı ekmegmizi peynirimizi koydular
taze taze patlıcan biber börlce de topladk
bi dnlenmş hissedıorm kendimi huzurlu huzurlu ii geldi köy havası

Duygum yarasın köyü havası bebeişinede sanada.
Bizde dün eşimle görümcemin bebişinin doğum gününe gittik bugünde bakırköye gittik uzun zamandır dışarı çıkmıyorduk değişiklik oldu

ayyyy çok romantikkk:) affet gitsin,nede olsa kociş kız. kendimizi gördüm sizde.

selam kizlar nasilsiniz aman bir gun ayri kaldim ozledim yahu

size bir kac birsey sormam lazim benim ya..

duphalaci gunluk hangi dozda kullanmak gerekir bir.

ikincisi de kizlar ben anormal derecede kilo almaya basladim.. yani sagliksal acidan bir problem yoksa onu da takmicam kafaya da normal mi bu onu merak ettim :44:

simdiye kadar 5 kilo aldim ama her hafta bir kilodan fazla kilo aliyorum. onu birakin haftayi bile bulmadan kilo artisim oluyor. mesela dunden bugune 700 gr artis var, dun wc ye de cikamadim gerci..

ne diyorsunuz normal mi..? normalse hic dert etmicem saglik olsun osnucta gerisi onemli degil.. yemek de yiyorum bu aralar zaten hele ki hazir onume gelsin hic affetmiyorum

ben de öyle kilo almıştım

selam kızlar nasılsınız
ben anca geldm bugün bebeğim 9 günlük
çirkin bi kızım var teyzeleri kel bi de
loğusalığım ağlayarak geçiyo allaha şükürler olsun bu günleri de gördüm ama bebeğimin kalbinde üfürüm varmış 4.mmlik de bi açıklık... 2. ayındatekrar kontrol edilicek çok korkuyorum ne olur dualarınızı esirgemeyin

hepinizi seviyorum

selam canım hoşgeldin ben senden önce damladım buralara benim bebeğimde öyle saclıki derisi neredeyse hiç gözükmüyor inşallah bebeğinde bişey cıkmaz allahım evlatlarımızı hastalıklardan tüm kötülüklerden korusun

canım hıc uzme kendını bebeklerde olabılen bısey bu kendılıgınden kapanıyo zaten logusalıkta hassassız o yuzden bu kadar uzulmen ama sutunu kesersın boyle yaparsan bak kuzeydede cıktı ferda yazar zaten sana

doğurdun mu kız sen
aminn canım benim kızımın da kafasının arkasında saç var öünde yok çok komik

özlem cnm allah şifa versin,ben gecenlerde cocuk doktoru söylerken duydum başlarda böyle üfürüm cıkabilir normal sonra 6 aya kadar dedi sanırım kendiliginden gecer dedi.

Bizde tv aldık sonunda her seferinde almaya gidiyoduk yok şu özellik var bu var su var aklımızı karıştırıyorlardı bizde hiçbişey alamayıp dönüyorduk,bu sefer aldık yrn gelcek bide sehpa hediyesi var ama bizde onu koycak yer yok tv ünitesi var çünkü,heralde kapalı kalcak sehpa

inşallah
hastaneden çıkana kadar 300 gr verdi o yüzden hem meme hem mama veriyorum:44:

inşallah
hastaneden çıkana kadar 300 gr verdi o yüzden hem meme hem mama veriyorum:44:

mamada vıcdan yapma hıc karnı doyuyo ya sorun yok hıc takılma azda olsa emsın o alacagını alır zaten ısallah kocaman kız olur bu gunlerde cektıgın cefanın vefası olur sana

mamada vıcdan yapma hıc karnı doyuyo ya sorun yok hıc takılma azda olsa emsın o alacagını alır zaten ısallah kocaman kız olur bu gunlerde cektıgın cefanın vefası olur sana

vicdanı mamada yapmıyorum da sigara zıkkkımlandım ondan mı oldu bebeğimin kalbi diyorum çok canım acıyo çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…