özlem cnm allah şifa versin,ben gecenlerde cocuk doktoru söylerken duydum başlarda böyle üfürüm cıkabilir normal sonra 6 aya kadar dedi sanırım kendiliginden gecer dedi.
Bizde tv aldık sonunda her seferinde almaya gidiyoduk yok şu özellik var bu var su var aklımızı karıştırıyorlardı bizde hiçbişey alamayıp dönüyorduk,bu sefer aldık yrn gelcek bide sehpa hediyesi var ama bizde onu koycak yer yok tv ünitesi var çünkü,heralde kapalı kalcak sehpa
inşallah
hastaneden çıkana kadar 300 gr verdi o yüzden hem meme hem mama veriyorum:44:
doğurdun mu kız sen
aminn canım benim kızımın da kafasının arkasında saç var öünde yok çok komik
Özlem'cim Rabbim hayırlı evlatlardan kılsın Yavrunu.
Canım resim furyası oluşturdu senin çirkin kızın topikte herkese mesajla gittiSevimli anası gibi güzel olur oo
Yandı babası.
Canım o üfürükte korkucak hiçbişey yok inşallah kendinden kapanıyr hiç üzme kendini dr bile önemsemiyor kapanacagı için..
Sen bütün anların tadını çıkar üzme kendini aileni ve bebişinii.
Çooook geçmiş olsun taklım..
canım benim sağolasın inşallah dediğin gibi olur...
bu arada kızım çok çirkin
vicdanı mamada yapmıyorum da sigara zıkkkımlandım ondan mı oldu bebeğimin kalbi diyorum çok canım acıyo çokkk
tosun olmasını beklemiyorum ama iyi olsun yeter... korkuyorum elimde değilözlem bir de kalpte delik olan bebeklerçok kilo alamıyorlar genelde
kilo kaybını veya az kilo almasını kafana takma
kalpte kirli ve temiz kan birbirine karıştığından enerjilerinin çoğunu oraya harcıyorlar
Asıl çirkin bebeklerden korkmak lazım afeti devran oluyor onlar sonradan.
Kime benziyor bebiş şimdilik yani sanamı?eşinemi?halasınammı?(kız halaya oğlan dayıya derler ya)
özlemcim kızınla bir ömür mutluluk dilerim canım
üfürüm beni de tedirgin etti ama kuzeyde de var aynı boyutta 4 mm asd, ben sigara falan içmedim gebeliğimde
çoğu bebekte görüldüğü söylendi
6. ayda biz de tekrar eko çektiricez
ben de kapanmış olmasını umuyorum
inşallah kapanır canım ikisininki de
rumuzyok sarılık için sık sık emzir sen
kusma sebebi büyük ihtimalle reflüdür
doktora göstermeni tavsiye ederim
reflü için bişeyler yapılabiliyor sanırsam
selam kızlar nasılsınız
ben anca geldm bugün bebeğim 9 günlük
çirkin bi kızım var teyzeleri kel bi de
loğusalığım ağlayarak geçiyo allaha şükürler olsun bu günleri de gördüm ama bebeğimin kalbinde üfürüm varmış 4.mmlik de bi açıklık... 2. ayındatekrar kontrol edilicek çok korkuyorum ne olur dualarınızı esirgemeyin
hepinizi seviyorum
gösterdim canım reflü falan demedi bebekler ne kadar emdiğinin farkında değildir dedi zaten daha günlük haftalık bile değil ilaç veremem dedi bnde emzirdikden sonra dik tutuyorum biraz gazını cıkarıp öyle yatırıyorum ama gazınıda çok zor cıkartıyor gaz damlası falan 1 haftadan sonra heralde inşlallah düzene girer gaını cıkarmazsa yatırırsam bi süre sonra kusarak cıkarıyo gazını
sağolun kızlar içimi rahatlattınız...
cahillik başa bela olunca herşeyden korkuyo insan..
mesela günde kaç kere kaka yapması lazım bilmiyorum ishal oldu diye korkuyorum..
burnu tıkalı korkuyorum...
herşeyden korkuyorum:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?