Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benımde yemek odasının tv sehpası kapalı kaldı ama ben 6 aylık hamıle halımle koca sehpayı aldım mutfak dolabı yaptım

bebişim çok kusuyo anlamadım gitti sarılık baslangıcıda varmış sanırım her bebekde olabiliyormuş fışkırta fışkırta kusuyo hastaneye götürdüm tahlillerimiz temiz ama kusma devam ediyor kusuncada tekrar emmek için aglıyo sütümü yetiremiyorum (

inşallah
hastaneden çıkana kadar 300 gr verdi o yüzden hem meme hem mama veriyorum:44:

Özlem'cim Rabbim hayırlı evlatlardan kılsın Yavrunu.
Canım resim furyası oluşturdu senin çirkin kızın topikte herkese mesajla gitti Sevimli anası gibi güzel olur oo
Yandı babası.
Canım o üfürükte korkucak hiçbişey yok inşallah kendinden kapanıyr hiç üzme kendini dr bile önemsemiyor kapanacagı için..
Sen bütün anların tadını çıkar üzme kendini aileni ve bebişinii.
Çooook geçmiş olsun taklım..

canım benim sağolasın inşallah dediğin gibi olur...
bu arada kızım çok çirkin

özlemcim kızınla bir ömür mutluluk dilerim canım
üfürüm beni de tedirgin etti ama kuzeyde de var aynı boyutta 4 mm asd, ben sigara falan içmedim gebeliğimde
çoğu bebekte görüldüğü söylendi
6. ayda biz de tekrar eko çektiricez
ben de kapanmış olmasını umuyorum
inşallah kapanır canım ikisininki de

rumuzyok sarılık için sık sık emzir sen
kusma sebebi büyük ihtimalle reflüdür
doktora göstermeni tavsiye ederim
reflü için bişeyler yapılabiliyor sanırsam

özlem bir de kalpte delik olan bebeklerçok kilo alamıyorlar genelde
kilo kaybını veya az kilo almasını kafana takma
kalpte kirli ve temiz kan birbirine karıştığından enerjilerinin çoğunu oraya harcıyorlar

canım benim sağolasın inşallah dediğin gibi olur...
bu arada kızım çok çirkin

Asıl çirkin bebeklerden korkmak lazım afeti devran oluyor onlar sonradan.
Kime benziyor bebiş şimdilik yani sanamı?eşinemi?halasınammı?(kız halaya oğlan dayıya derler ya)

vicdanı mamada yapmıyorum da sigara zıkkkımlandım ondan mı oldu bebeğimin kalbi diyorum çok canım acıyo çokkk

bende zıftlendım o zıkkımı sukur bısıy yok kuzum sen kendını uzme ferda kullanmıyo ama kuzeydede var o sana gelınce dr ne demıs fılanda yazar rahatlatır senı mutlaka

tosun olmasını beklemiyorum ama iyi olsun yeter... korkuyorum elimde değil
Asıl çirkin bebeklerden korkmak lazım afeti devran oluyor onlar sonradan.
Kime benziyor bebiş şimdilik yani sanamı?eşinemi?halasınammı?(kız halaya oğlan dayıya derler ya)

babasının kopyası... biraz teyzesinide andırıyo

gösterdim canım reflü falan demedi bebekler ne kadar emdiğinin farkında değildir dedi zaten daha günlük haftalık bile değil ilaç veremem dedi bnde emzirdikden sonra dik tutuyorum biraz gazını cıkarıp öyle yatırıyorum ama gazınıda çok zor cıkartıyor gaz damlası falan 1 haftadan sonra heralde inşlallah düzene girer gaını cıkarmazsa yatırırsam bi süre sonra kusarak cıkarıyo gazını

Öncelikle gozun aydın ozlemcıgom kel ha bebısın yetım ben onu bayılırım kel bebeklere oyuncak bebek gıbı sy ne guzel.canım uguruk olayına gelince her bebekte denıyo nerdeyse onun için dert edıpte sutunu kesme uzulup hepsınınki kapanıyo senın tatlı bebısınınde kapanacak hayırlısıyla üzme kendını minnoş emı gulum.

sağolun kızlar içimi rahatlattınız...
cahillik başa bela olunca herşeyden korkuyo insan..
mesela günde kaç kere kaka yapması lazım bilmiyorum ishal oldu diye korkuyorum..
burnu tıkalı korkuyorum...
herşeyden korkuyorum:18:

gazını cıkartmadan yatırma 1 saatte gecse sıvazla sırtını cıksın oyle yatır bıde ıncecık bı yastık koy kafasının altına reflu o cocuk ne demek yedıgını bılmez pehh ben o drun ......

korkma 10 kerede yapar kakasını ıshalın kıvamı bellı zaten cıvık yapması yeterlı yesıl olursa cok yedıgınden hem yesıl hemde kopuk kopuk suluysa ıshal olur
burnunuda otrı bebeyle ac hıc korkma hupp dıye ıcıne cek bıttı

Demin upuzun mesj yazdım 15 harften az diyo cıkmadı mesajım:)

melissa slm ne yaptın dr işini

ooo herkesler burdayken yakalamısım
ozlemım hayırlı olsun bende bayadır gıremıyodum benımde cırkın bı oglum var kızını yıne de alırım merak etme
bız uykusuz gecelr gecırıyoruz ya hıc uyku duzenımız yok saat bası uyanıyo oglusum
cok cabuk kıyafet degıstırıyorz ya kusuyo ya da işiyo
fotograf eklemeye calısıyorm ama makınenın cozunurlugu yuksekmıs kabul etmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…