Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Nennn kntrum yok cvp yazamadım sana termınatordemısın hala ne gelısmeler var egıttın mı yoksa o mu senı egıttı dogu nasıl anlat anlat

sıpamla ilgilenmeye gidiyorum hepinizi çok seviyorum... kendi adıma doğum yapacak arkadaşlara sesleniyorum...
spinal anestezi ile doğurdum... 9 gündür en ufak bi sızı bile hissetmedim 1 dk yatmadım... doğurmadım sanıyorum bazen...
tavsiye ediyorum

Geçmişe dalmayayım, gördüğüm sayfadan başlayayım

Özlem ve rumuzyok kızlar bebişlşerinizi sağlıkla büyütün birlikte uzun ömürler dilerim size.Özlemcim kalple ilgili pek bir fikrim yok ama kızlar zaten gerekeni söylemiş inşallah geçer canım.Doktor bizden de üfürüm testi istedi de hala gidecez hiç niyetim yok valla.
Rumuzyokcum benim bebede de reflü vardı emzirmeye korkuyordum o derece kusuyordu.Doktor gaviscon toz verdi beslenmeden önce sulandırıp içirdim birkaç kez ama sonraları meşakatli olmaya başladı hele geceleri sııntı oluyordu bıraktım ben de.Ama bizimki bu aralar iyi atık fazla kusmuyor ama kusunca da miktarı fazla oluyor.Büyüdü artık daha çok yediği için çıkardığı da fazla oluyor.

rumuzyok gaz ilaçları hiçbir işe yaramıyor
boşuna zahmet edip deneme bile bence
ben de çıkaramazdım kuzeyin gazını
açıkçası uzun uzun da uğraşmazdım
kimi bebek gazını çıkarırken kusuyor
ama fışkırtarak kusuyorsa bana reflü gibi geldi ama
reflü yastıkları var internette bi bak istersen, iyi geliyor diye okumuştum

eliscim hoşgeldin tatlım
özledim seni
doğu nasıl sen nasılsın

Nennn kntrum yok cvp yazamadım sana termınatordemısın hala ne gelısmeler var egıttın mı yoksa o mu senı egıttı dogu nasıl anlat anlat

Anladım canım burdan yaz bari ne var ne yok kocan ne etti iş falan?Evi taşıdın mı?

Hoşbulduk canım iyiyim doğu da iyi anlaşıyoruz artık.Ama dünden beri 5 dk emiyor en fazla 12 dk emdi ne oluyor bilmiyorum.bu seferki ataktan bahtımıza el hereketli çıktı.Ellerini keşfediyor, ağzına götürüyor artık ama önce gözüne burnuna vurup sonra ağzını denk getiriyor

Kızlar derya nerde en son bebişinin ensesinde bi beze vardı tahlil yapacaktı haberi olan var mı?

Yetenek sızsınızde bı adam var gulmekten altıma ısedımmmmmm ben

Ya kızlar böyle melekler le aynı evde olmak nasıl bişey ya bana hayali bile müthiş geliyo aglayasım geldi gene nasıl bi mucize yaaa rabbim neler veriyo

her birine masallah

Ya kızlar böyle melekler le aynı evde olmak nasıl bişey ya bana hayali bile müthiş geliyo aglayasım geldi gene nasıl bi mucize yaaa rabbim neler veriyo

her birine masallah

İşte uykusuz,aç, yorgun,pis ve gergin bir duygu.Tedirginliklerden,korkudan,panikten hiç bahsetmiyorum

Herkes nereye gitti ya tek kaldım resmen gelin hadi, doğu uyuyorken konuşalım yavvvvvv

Bende istiyorum zaten uykusuz gecelerim,ne bilim bu anlattıkların bana pamuk pamuk geliyo heralde isteyipte bi türlü olmadıgı için
allah isteyen herkese tattırsın anneligi

Bende istiyorum zaten uykusuz gecelerim,ne bilim bu anlattıkların bana pamuk pamuk geliyo heralde isteyipte bi türlü olmadıgı için
allah isteyen herkese tattırsın anneligi

Yaşayacaksın merak etme, iğneleri aksatma yeter.Coraspine de şimdiden başlamanı tavsiye ederim canım

Cnm ben o aşamaya geliyim sana sorcaklarım var,korunmayı bırakcagım zmn başlıycam corasprine erken başlamıyorum bagırsaktan dolayı kanama yapabilir bende,bide sen gebeligini ögrenir ögrenmez başladın dimi igneye?

Bizde yasıycaz foto paylaşcaz sizinkilere kardeş gelcek inanıyorum

ozim ses ver kuzum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…