Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşallah
hastaneden çıkana kadar 300 gr verdi o yüzden hem meme hem mama veriyorum:44:
Canım hoşgeldin.üfürüm birçok bebekte oluyor yanlış bilmiyorsam o açıklık sonradan kapanıyor inşlalah ciddi bişey yoktur.Kiloda alır annesi inşallah.
Bak her bebekte olbiliyormuş ciddi birşey değil demekki geçmiş olsun inşlalah en kısa sürede düzene girer.

Tesadüf biz de aynı kavgayı ettik ama bizimki baya dallanıp budaklandı.Şimdi kocam 4 pazardır çalışıyor ben de gözünün içine bakıyorum bi pazar evde kalsa da ben de biraz uyusam diye neyse hep cumartesi akşamı söylerdim pazar çalışma diye geç oldu söyledim bi kere diyip dururdu.Ben de bu hafta pazartesiden başladım gştme demeye hep de tamam dedi hiç yok demedi.En son dün ben bi sürü plan yapmışım kafamda kahvaltı menüsü var sipariş bile verdim hepsini aldı yok demedi.Gece baktım telefonu uzakta (geneldea larmı kurduğunda uzağa koyar ki gidip alana kadar uykusu açılsın) sordum niye orda alışkanlık dedi.Sabah bi kalktım adam yok işe gitmiş Oturup ağladım gittiğinine mi yanayım uykusuz kalacam yine ona mı yanayım yoksa hayallerim yıkıldı hep aptal yerine kondum bi sürü şey..........
arada ayar çekilecek adamlara anlaşıldı :2:

Ne ayarı adam gelmiş bana trip yapıyo senin yüzünden gizli gizli çkıyorum artık evden, yok hayat pahalı sen çalışmamı istemiyorsun bıdı bıdı....Hala ona ihtiyacım olduğundan bi pazar dinlenmesini istediğimi anlamıyor offffffffff

Kocam bayramdan sonrakı hafta ıs bası yapıcak ev ısınıde bayramdan sonraya bıraktı anasıgıllerle son bı bayram kutlucak sanırım
ruzgar kuduruk ıyıce kudurdu yemek yemeye basladı
hee bıde huzur17 dogurdu

Bende istiyorum zaten uykusuz gecelerim,ne bilim bu anlattıkların bana pamuk pamuk geliyo heralde isteyipte bi türlü olmadıgı için
allah isteyen herkese tattırsın anneligi

Canım Allah inşlalah o pamuk pamuk duyguları en kısa zamnda yaşatsın sana.Hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.

Anladım canım doğru kanama yapabilir.Evet ben adeten 5 gün önce kan testi yaptırdım hemen rapor alıp aynı gün iğneye başladım.Sanada öyle yapmanı tavsiye ederim, adet gecikmesini bekleme çalışma yaptığın ay adetten 2-3 gün önce kan testine başla derim

...Kocam bayramdan sonrakı hafta ıs bası yapıcak ev ısınıde bayramdan sonraya bıraktı anasıgıllerle son bı bayram kutlucak sanırım
ruzgar kuduruk ıyıce kudurdu yemek yemeye basladı
hee bıde huzur17 dogurdu

Sorma eliscim ya benimki tam bir işkolik aynen 4 hafta sonudur calısıyor cumartesileri güya yarım gün ama hiç yarım gün gelmedi,üstümne bide pzarları ben kendim tabiki yanımda olsun birlikte vakit geçirelim istiyorum ama asıl o hiç dinlenmiyor hasta olcak valla korkuyorum,notlar yapıştırmıştım her tarafa buzdolabında diyoki senle kahvaltı yapamadıgım için özür dilerim e be adam ben sen kahvaltı yapamadıgın için üzgünüm,bide digi de bütün kanalları açtırmıştım cnm sıkılıyo diye.
Ama ben kocamı istiyorum filmleri degilllllll

Hadi hayırlı olsun canım az kaldı sabret o kadar bekledin ne de olsa.Kız huzur daha geçenlerde hamile kalmamış mıydı allam ya zaman sudan hızlı akıyor valla

Hadi hayırlı olsun canım az kaldı sabret o kadar bekledin ne de olsa.Kız huzur daha geçenlerde hamile kalmamış mıydı allam ya zaman sudan hızlı akıyor valla

heeee sabreden dervıs sabretmekten gebermıs

dualarm sennle cnmm bnm kapanır o delik de Rabbim nazarlardan korusun guzel kızını Allahıma emanet ...

herkese iyi geceler
özlemcim düzelir inşallah, üzülme tatlım sütün kesilir herşey düzelir kuzum bozma moralini kızın çok çirkin bu arada :)))))))))) 41 kere maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…