selam kızlar nasılsınız
ben anca geldm bugün bebeğim 9 günlük
çirkin bi kızım var teyzeleri kel bi de
loğusalığım ağlayarak geçiyo allaha şükürler olsun bu günleri de gördüm ama bebeğimin kalbinde üfürüm varmış 4.mmlik de bi açıklık... 2. ayındatekrar kontrol edilicek çok korkuyorum ne olur dualarınızı esirgemeyin
hepinizi seviyorum
Canım hoşgeldin.üfürüm birçok bebekte oluyor yanlış bilmiyorsam o açıklık sonradan kapanıyor inşlalah ciddi bişey yoktur.Kiloda alır annesi inşallah.inşallah
hastaneden çıkana kadar 300 gr verdi o yüzden hem meme hem mama veriyorum:44:
Bak her bebekte olbiliyormuş ciddi birşey değil demekki geçmiş olsun inşlalah en kısa sürede düzene girer.bebişim çok kusuyo anlamadım gitti sarılık baslangıcıda varmış sanırım her bebekde olabiliyormuş fışkırta fışkırta kusuyo hastaneye götürdüm tahlillerimiz temiz ama kusma devam ediyor kusuncada tekrar emmek için aglıyo sütümü yetiremiyorum(
Selam
dün gece esimle kavga ettik cok kızıyorum artık 4 pazardır calısıyo bu bayramda da çalışcak ben hep yalnız kalıyorum sabahın köründe giderkende kalkmadım gıcıklıgına,yeni kalktım sayılır bi baktım her yere küçük notlar yapıştırmış cok tatlı özür dilemiş manyakkkkk
arada ayar çekilecek adamlara anlaşıldı :2:
Bende istiyorum zaten uykusuz gecelerim,ne bilim bu anlattıkların bana pamuk pamuk geliyo heralde isteyipte bi türlü olmadıgı için
allah isteyen herkese tattırsın anneligi
Cnm ben o aşamaya geliyim sana sorcaklarım var,korunmayı bırakcagım zmn başlıycam corasprine erken başlamıyorum bagırsaktan dolayı kanama yapabilir bende,bide sen gebeligini ögrenir ögrenmez başladın dimi igneye?
Bizde yasıycaz foto paylaşcaz sizinkilere kardeş gelcek inanıyorum
ozim ses ver kuzum
...Kocam bayramdan sonrakı hafta ıs bası yapıcak ev ısınıde bayramdan sonraya bıraktı anasıgıllerle son bı bayram kutlucak sanırım
ruzgar kuduruk ıyıce kudurdu yemek yemeye basladı
hee bıde huzur17 dogurdu
Hadi hayırlı olsun canım az kaldı sabret o kadar bekledin ne de olsa.Kız huzur daha geçenlerde hamile kalmamış mıydı allam ya zaman sudan hızlı akıyor valla
selam kızlar
nasılsınız?
selam kızlar nasılsınız
ben anca geldm bugün bebeğim 9 günlük
çirkin bi kızım var teyzeleri kel bi de
loğusalığım ağlayarak geçiyo allaha şükürler olsun bu günleri de gördüm ama bebeğimin kalbinde üfürüm varmış 4.mmlik de bi açıklık... 2. ayındatekrar kontrol edilicek çok korkuyorum ne olur dualarınızı esirgemeyin
hepinizi seviyorum
selam kızlar
nasılsınız?
hosgeldın canım sen nasılsın kız musab oglunun adı mı
İyiyiz canım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?