Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

88 prenses 22

oglunun ısmının anlamı cok guzelmıs adıyla yasasın

Yolladım

hadı ben kacar ruzgarın yat zıbar vaktı bızde kocayyla bır kadın bır erkek ızlıcez

selam kızlar ne güzel kalabalık bi gece:13:özlemcim kızına geçmiş olsun diyorum kafanada takıp üzme kendini kızlar gerekli açıklamayı yapmış zaten..bu arada bende spinal anestezi ile doğurucam hayırlısyla elissssss kızzzz senin o minik kurbanı yerim bennnnztrarım takma kafana kilo falan bak doğuranların hepsi maşşallah verdilermaster kuzummm bence iyi çocuk druna git sen gerçekten reflüyse bebiş ona göre önlem alırsın...ayy kızlar beni iyce heyecan bastıııııııı günler geçmek bilmiyor sankiii çok dua edin bizeee

Ohhh bebiş aşagı bebiş yukarı
fransız kaldım gene hıh gidiyorum bende
yrn kontrol randevum var benimde bendeki tek action bu:)

Ben senin çirkin bebişlerini çok özledimm:84::84::84::84:

tatlım yarın sana resim söz yollarım şimdi birkaç tanesini denedim format uygun değil dedi yükleyemedim yarına ikisininde koyarız teyzesi :)

Evt lovelyim bakalım gecmiş mi ?size lyi muahbbetler ben kaçtımmmmm
İnşallah geçmiştir.Sağol hilalim

tatlım yarın sana resim söz yollarım şimdi birkaç tanesini denedim format uygun değil dedi yükleyemedim yarına ikisininde koyarız teyzesi :)

Tamam yarın beklicimmTeyzesi onları yesin iki bebenidee

Hoşgeldin canımm

hoşbuldkk cnmmmm nberr

kızlar ya huzurdan hber var mı çıkmşlardır hastaneden dur bakaym ben onn cvplarına olmadı yarın msj atarm
bebşini mrk edıormm benn
moonummm evt evt sabrszlkla beklıorm tatlı bebşnn resmleriniiii

Evt lovelyim bakalım gecmiş mi ?size lyi muahbbetler ben kaçtımmmmm

Bende çok merak ediyorum huzurumu ama çıkmışlardır heralde arama imkanımda yok şuan haber alırsan banada haber verirsen sevinirim.

bi mailime bakaym dedm medical üçlü test sonucmu yollamş
sevndm gece gece
noral tüp defekti de trisonmy de risksiz bölgede
helal olsun medicale de ...
ne guzel yollamş bak aramama gerek ble kalmadı
dger hast.de son kez bi dahaki aya gderm
yapar dopleri sonra tek dra dvm doguma kadar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…