Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar benım kan sekerım heo dusuyodu ama sımdı cok beter bısıy oldum ben sabah ac uyanıyorum hemen bısıyler yemem gerek yoksa sınır kupuyum butun gunde boyle acıktımmı sınırden delırıyorum kocaya catıyorum ne halt edıcem ben az once kahvaltı hazırladım 3 koca dılım cavdar ekmegı yedım bısıy degıl kg alıcam tam hıpoglısemı oldum artık galıba

kızlar selam,

cuma sabahı saat 08.48'de spinal sezeryan ile cennet kokulumuz biricik kızımız İdil'imize kavuştuk darısı doğumunu bekleyen arkadaşlarımın başına. allah kolay doğumlar nasip eder inşallah. bebek arzulayan arkadaşlarıma da bu duygu en kısa zmanda kısmet olur inşallah.
hepinizi öpüyoruz kızımla

Lotusumm,Allah sağlıklı uzun ömür versin bebişine inşallah canım arkadaşım..
Tebrikler

bır omur saglık ve huzurla yasayın rabbım acısını gostermesın

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canımmmmmMaşallah ikinizede çok şükür atlattınnnsüt kokuluuu meleği öpüyorum kocamannnn

lotuscum allah kızına uzun ve sağlıklı ömürler versin..rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Hoşgeldin idil bebekk
Sabah açar açmaz çok güzel bir haberr

Kızlar biz o beğendiğim evi tutuyoruz heyecandan uyuyamadım

Herkese günaydınnnnnnnnnn

Bu arada bu saatte kalkıncada çok aç oluyormuşum ilk defa farkettim ee 12 ye kadar yatarsam tabi iştah olmaz.Şuan kurt gibi acıktım.

Lotuscum maşallah idil bebege de sana da ömürlü olsun şansı bahtı hep acık olsn inşşşşşş

meganm çokk sevndm yeni eve gelcek desene guzel kızınız hayırlı olsun cnm güle güle oturun inşş
bayramdan sonra taşnma telaşı var desene aynen bizde de cnm annem taşncak ondan aynı telaş bende de olcak

Sen anneni yakınına getirdin bende anneme yakın ev buldum bebişleri büyütürken bize çok yardımcı olacaklar.Evet bayramdan sonra taşınmayı düşünüyoruz bizde.Gerçi şuan evi tutsakta sadece yatmaya gidicez çünkü ben hala yemek yapamıyorumYinede çok seviniyorum bebeişim evine doğacak diye.

ya sorma meganm gerçekten çok olcak yardmları ...
bi de insann anneye nazı gecıo karşsa etse de ona gore denegeyi daha rahat kurar insan ....
boşver meganm bak keyfne ben de çok duzenli yapamıorm idare edıorz bi şeklde ...
genşti demi buldgnz ev bebişe oda olcak mı bu evde ...

kızlar bşey sorcam
ben dün aldm üçlü testimi maile yollamşlar
bakılan iki şey var ikisi de risksiz bolgede dıo
dru bi daha aramama gerek var mı
naslsa yazıo sonç :44:

Aslında o konu sıkıntılı biraz ev çok güzel ama bebişin odası olamayacak.
Önceki oturduğumuz ev çok büyüktü ama ısınmıyordu
Bizde kolay ısınan hemde bize uygun bir ev olsun istedik.
Bebişe oda olması için 150 tl kira farkı olacaktı
oda bebek doğunca bizi zorlardı mecburen böyle olacak.

gunaydin kizlar
merhaba lovely

naberrr? ben de o sekilde yuruyorum biliyor musun nedense ilk gunden oyle bir psikolojiye girdim simdi zor duzeliyorum

benim de bu iki gundur karnimin alti agriyor
herhlde bebek buyudugu icin oluyordur degil mi
baya asagilar agriyor ama arada geciyor neyseki
ve mide bulantisi hat safada ne yersem cikiyor afedersiniz
istahli olmak istiyorummmmm burda yemek konusu gelince canim ceksin istiyorum tik yok

kızlar bşey sorcam

İstersen ara bekler belki çünkü testi kendimiz bakıp yorumlayıp dr. ada sen kimsin demiş gibi oluyoruz böyle yapınca
Bende anladığım tahlillerde hiç göstermek sormak istemiyorum ama yanlış anlar diye gösteriyorum.

kızlar bşey sorcam

kendin de anlamissindir degerler risksiz bolgedeyse cok iyi
ama aklina takilir belki arayip doktorunu desen iyi olur
ben de ikili test sonucunu kendim anlamistim ama yine de aradim soyledim doktoruma

Hoşgeldin canım
Bende tam burayada yazacaktım
Evet bende öyle yürüyorum
özellikle evin içinde elim karnımın altında ve kambur yürüyorum
farkına varmıyorum
ama öyle daha rahat hissediyorum
eşim uyarınca farkediyorum
korkuyorum öyle kambur kalıcam diye
ama dik yürüyüncede karnım ağrıyor sanki ne yapmalı bilmiyorumki:44:

Bu ara alt karın kısmında bendede ağrılar kasılmalar oluyor rahim genişlediği için olsa gerek benim kontrolüm 3 gün sonra dr. agitiğimde sorucam

Bulantılar benimde devam ediyor ama benim kusmam yok.
Benimde iştahım açılmadı ama ben bazı şeyleri hiç zorlanmadan yiyebiliyorum.
mesela hamur işleri kuru olduğu için rahat yiyorum meyve yiyorum
Birde reçelli yoğurt yiyorum.
Ama salçalı sulu yemek yiyemiyorum.

Son düzenleme:
Every bora beye sormuştumya buna nasıl bir çözüm bulabilirm diye endişelerinizi gidererek demiş.
Yani kambur yürümeyi biz karnımız gerildiği için bebeğe birşey olacak diye düşünerek öyle yürüyoruz istem dışı sanırım.
Ama dik yürümenin karnımız ağrısada bebeğe bir zarar vermeyeceğini kabullenip dikkat ederek yürümemiz lazım

Bnm de boyle gaz sıkşması oluo cnm inanılmaz tam kasklarmda boyle akşam zor uyudm bugun yok çok şükür evt bebiş büydgü için oluo agrılar bulantı bende de aynı ya bu kızlar daha çok mu bulantı yapıo ne :44:
hiç önemli degl cnm zaten başta yanına alcan ben de oyle ben odasını hazır etcm ama en az yaza kadar yanmda yatırırım kuzumu blmıorm belki de daha fazla bu park yataklarn küçük beşk halleri var ondan alcam bi de yanma o da baya bi idare eder inş yanmda onu ...
ya bnm telde dra bşey sormaya karşı alerjim var işte ondan kendi ara dedi de zaten ararım olmadı zaten hemen çıkmıo tele sekreter not gelıo sonra geri donuolar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…