kızlar selam,
cuma sabahı saat 08.48'de spinal sezeryan ile cennet kokulumuz biricik kızımız İdil'imize kavuştukdarısı doğumunu bekleyen arkadaşlarımın başına. allah kolay doğumlar nasip eder inşallah. bebek arzulayan arkadaşlarıma da bu duygu en kısa zmanda kısmet olur inşallah.
hepinizi öpüyoruz kızımla
kızlar selam,
cuma sabahı saat 08.48'de spinal sezeryan ile cennet kokulumuz biricik kızımız İdil'imize kavuştukdarısı doğumunu bekleyen arkadaşlarımın başına. allah kolay doğumlar nasip eder inşallah. bebek arzulayan arkadaşlarıma da bu duygu en kısa zmanda kısmet olur inşallah.
kızlar selam,
kızlar selam,
Lotuscum maşallah idil bebege de sana daömürlü olsun şansı bahtı hep acık olsn inşşşşşş
meganm çokk sevndm yeni eve gelcek desene guzel kızınızhayırlı olsun cnm güle güle oturun inşş
bayramdan sonra taşnma telaşı var desene aynen bizde de cnmannem taşncak ondan aynı telaş bende de olcak
Sen anneni yakınına getirdin bende anneme yakın ev buldum bebişleri büyütürken bize çok yardımcı olacaklar.Evet bayramdan sonra taşınmayı düşünüyoruz bizde.Gerçi şuan evi tutsakta sadece yatmaya gidicez çünkü ben hala yemek yapamıyorumYinede çok seviniyorum bebeişim evine doğacak diye.
ya sorma meganm gerçekten çok olcak yardmları ...
bi de insann anneye nazı gecıo karşsa etse de ona gore denegeyi daha rahat kurar insan ....
boşver meganm bak keyfne ben de çok duzenli yapamıorm idare edıorz bi şeklde ...
genşti demi buldgnz ev bebişe oda olcak mı bu evde ...
kızlar bşey sorcam
ben dün aldm üçlü testimi maile yollamşlar
bakılan iki şey var ikisi de risksiz bolgede dıo
dru bi daha aramama gerek var mı
naslsa yazıo sonç :44:
kızlar bşey sorcam
ben dün aldm üçlü testimi maile yollamşlar
bakılan iki şey var ikisi de risksiz bolgede dıo
dru bi daha aramama gerek var mı
naslsa yazıo sonç :44:
Hoşgeldin canımgunaydin kizlar
merhaba lovely
naberrr? ben de o sekilde yuruyorum biliyor musunnedense ilk gunden oyle bir psikolojiye girdim simdi zor duzeliyorum
benim de bu iki gundur karnimin alti agriyor
herhlde bebek buyudugu icin oluyordur degil mi
baya asagilar agriyor ama arada geciyor neyseki
ve mide bulantisi hat safada ne yersem cikiyor afedersiniz
istahli olmak istiyorummmmm burda yemek konusu gelince canim ceksin istiyorum tik yok
Bnm de boyle gaz sıkşması oluo cnm inanılmaz tam kasklarmda boyle akşam zor uyudm bugun yok çok şükür evt bebiş büydgü için oluo agrılar bulantı bende de aynı ya bu kızlar daha çok mu bulantı yapıo ne :44:gunaydin kizlar
merhaba lovely
naberrr? ben de o sekilde yuruyorum biliyor musunnedense ilk gunden oyle bir psikolojiye girdim simdi zor duzeliyorum
benim de bu iki gundur karnimin alti agriyor
herhlde bebek buyudugu icin oluyordur degil mi
baya asagilar agriyor ama arada geciyor neyseki
ve mide bulantisi hat safada ne yersem cikiyor afedersiniz
istahli olmak istiyorummmmm burda yemek konusu gelince canim ceksin istiyorum tik yok
hiç önemli degl cnm zaten başta yanına alcan ben de oyle ben odasını hazır etcm ama en az yaza kadar yanmda yatırırım kuzumu blmıorm belki de daha fazla bu park yataklarn küçük beşk halleri var ondan alcam bi de yanma o da baya bi idare eder inş yanmda onu ...Aslında o konu sıkıntılı biraz ev çok güzel ama bebişin odası olamayacak.
Önceki oturduğumuz ev çok büyüktü ama ısınmıyordu
Bizde kolay ısınan hemde bize uygun bir ev olsun istedik.
Bebişe oda olması için 150 tl kira farkı olacaktı
oda bebek doğunca bizi zorlardı mecburen böyle olacak.
ya bnm telde dra bşey sormaya karşı alerjim var işte ondan kendi ara dedi de zaten ararım olmadı zaten hemen çıkmıo tele sekreter not gelıo sonra geri donuolar ...İstersen ara bekler belki çünkü testi kendimiz bakıp yorumlayıp dr. ada sen kimsin demiş gibi oluyoruz böyle yapınca
Bende anladığım tahlillerde hiç göstermek sormak istemiyorum ama yanlış anlar diye gösteriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?