Evet ben öyle düşünmemiştim alışırsa zor olur birde dediğin gibi 650 tl ise zaten birkaç ay yatacağı için çok fazla verilmez o kadar.
Bence normal büyük bir karyola alamalı ki en azından 4 yaşına kadar yatsın.
Bende ikinci çocuk istiyorum aradada hep en az 3 yaş olsun istemişimdir.
Ama ilk bebiş zor olunca ikinciyi hemen korunmadan peşinden yaparım diye düşündüm bir ara.
Şimdi hamilelik sürecinin bu kadar zor geçtiğini görünce açıkcası ikinciden gözüm korktu bende en az 2 yıl beklerim.
Eki Görüntüle 537771benimki büyüyen yatak
fiyatı da uygun
ben çok memnunum aklınızda olsun
lovely bizim de odamız yok canım
kuzeyin beşik bizim odada gardolap çalışma odasında
ama bikaç aya ıspartaya yerleşiyoruz
orda 4+1 ev tutucam inşallah
kocama çalışma odası oğluma da oda yaparım ancak o zaman
ya da 3+1 geniş bir ev bulmalıyım, köşe takımıyla çalışma odasını tek oda yaparız
Eki Görüntüle 537771
büyüyünce böyle oluyor
Eki Görüntüle 537772
ben şifonyerini almadım yerim yok diye
bu takım komple 980 tl
çocuk bi olsun hele o iki yıl bir iki yıl daha atar
çocuk büyütmek gerçekten çok zor ve zahmetli iş
herşeyden fedakarlık yapıyosun
gerçi anneleriniz yanınızda yardımcı olacaklar o zaman durum değişebilir
Bu süpermiş hemde uzun süre kullanabileceği birşey.Ama ben ilk olarak sadece bir karyola ve eşyaları içinde bir şifonyer alabilirim.oda sorunu olmasa bu süpermiş.Ama beğendiğim aynı takımın sonradan dolabını ve çalışma masasını ilave alabilirmiyim ki?
tabi canım ayrı ayrı alabilirsin
küçük beşikler de var park yatak da alabilirsin
demonte mobilya
bak istersen buraya
uygun fiyatlı ve kaliteli
ferda gerçekten çok iimş fiyatı ya
hello babyde 1700 lira üç kaplı gardrboyla
gelp kuruolar da işte bnm kocişle netten boyle şey almak zor
sorun yapar baya bi herhangi bi sıkntı çıktı mı ...
ben düz beyaz takm alcam büyük ihtmal hello babyden ...
dayısı alacaksa sıkıntı yok canım ne güzelBen en az 3-4 yıl yatabileceği bir yatak istiyorum birde dediğim gibi şimdilik eşyalrını koymaya bir şifonyer alıcam iki çekmecede beşiğin altında olur bir süre bizi idare eder.Ama dayısı alacak oda interntten değilde mağazadan görerek alamaktan yana
ferda gerçekten çok iimş fiyatı ya
hello babyde 1700 lira üç kaplı gardrboyla
gelp kuruolar da işte bnm kocişle netten boyle şey almak zor
sorun yapar baya bi herhangi bi sıkntı çıktı mı ...
ben düz beyaz takm alcam büyük ihtmal hello babyden ...
günaydın canımgeçmişi karıştırarak geldim
herkes pazartesi dinç kalkar hafta sonunun rahatlığıyla bense tam tersi hafta sonu daha çok yoruluyorum
dün mutfağı temizledim duvarlar dolaplar felan banyoyu tuvaleti baştan ayağı yıkadım :2:dolayısıyla yorgunum akşamda kısmet olursa kapıları silip halıları sericem
yine yorulucamama akşamdan beri beynim daha yorgun en yakın bildiğin insanların darbesini yiyince hayat çekilmez oluyor
eşimde bende sabaha kadar doğru düzgün uyumadık ben nekadar eşime boşver düşünme takılmaya değmez dediysemde benim içimde koca bir yangın yandı resmen eşime ve bana yapılan haksızlık karşısında
dayısı alacaksa sıkıntı yok canım ne güzel
hiçbir sıkıntı çıkmadı
yalnız kurulumunu eşim yaptı demonte şekilde geliyor
firma çok ilgili zaten
ben de düz beyaz seviyorum, stickerler çıkıyor zaten, birsüre böyle kullansın sonra bir süre de stickeri çıkarırız sonra artık arabalı yatak falan severse öyle bişey alırım
kızlar annemn perdecsne kapora bırakcam pimapenciye gtcm braz işlerm var
gelrm birazdan yne opldnzzzzz
geçmişi karıştırarak geldim
herkes pazartesi dinç kalkar hafta sonunun rahatlığıyla bense tam tersi hafta sonu daha çok yoruluyorum
dün mutfağı temizledim duvarlar dolaplar felan banyoyu tuvaleti baştan ayağı yıkadım :2:dolayısıyla yorgunum akşamda kısmet olursa kapıları silip halıları sericem
yine yorulucamama akşamdan beri beynim daha yorgun en yakın bildiğin insanların darbesini yiyince hayat çekilmez oluyor
eşimde bende sabaha kadar doğru düzgün uyumadık ben nekadar eşime boşver düşünme takılmaya değmez dediysemde benim içimde koca bir yangın yandı resmen eşime ve bana yapılan haksızlık karşısında
sorun kayınvalide kayınbaba
yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen biz evliliğimin 11 . yılı ve ben birgün ble ayrı gayrı yapmadım
biz yıllardır kayınpederimi emekli yapmak için uğraştık didindik durduk ben 3 senedir çalışıyorum inanın kendimden çocuğumdan evimden kısıp sigorta parasını yatırdık
helalı hoş olsun birşey demiyorum geçen ay ilk emeklilik maaşlarını aldılar
bugünde 2 maaşlarını alacaklarmış haberim yok eişmle önce konuşmuşlar beraber çıkar parayı çeker sonrada bayram alışverişi yapalım fean demişler ( pazar alışverişi)
akşam eşim yarın beraber gidelim baba felan dedi babası kıvırmaya başladı ben erken gidicem felan sonra annesi devreye girdi annesinin söylediği söz siz kendi evinize alın yani kendi başınızın çaresin bakın demek istedi
çok şükür kendi başımızın çaresine bakarız ama eşim çalışmıyor ve yılardır biz evimize ne aldıysak aynısını onların evinede aldık ayrı gayrı yapmadık ama onlar ilk aydan aayrım yaptılar kendi emeğime değilde eşime çok üzülüyorum
sorun kayınvalide kayınbaba
yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen biz evliliğimin 11 . yılı ve ben birgün ble ayrı gayrı yapmadım
biz yıllardır kayınpederimi emekli yapmak için uğraştık didindik durduk ben 3 senedir çalışıyorum inanın kendimden çocuğumdan evimden kısıp sigorta parasını yatırdık
helalı hoş olsun birşey demiyorum geçen ay ilk emeklilik maaşlarını aldılar
bugünde 2 maaşlarını alacaklarmış haberim yok eişmle önce konuşmuşlar beraber çıkar parayı çeker sonrada bayram alışverişi yapalım fean demişler ( pazar alışverişi)
akşam eşim yarın beraber gidelim baba felan dedi babası kıvırmaya başladı ben erken gidicem felan sonra annesi devreye girdi annesinin söylediği söz siz kendi evinize alın yani kendi başınızın çaresin bakın demek istedi
çok şükür kendi başımızın çaresine bakarız ama eşim çalışmıyor ve yılardır biz evimize ne aldıysak aynısını onların evinede aldık ayrı gayrı yapmadık ama onlar ilk aydan aayrım yaptılar kendi emeğime değilde eşime çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?