Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benimki büyüyen yatak
fiyatı da uygun
ben çok memnunum aklınızda olsun

çocuk bi olsun hele o iki yıl bir iki yıl daha atar
çocuk büyütmek gerçekten çok zor ve zahmetli iş
herşeyden fedakarlık yapıyosun
gerçi anneleriniz yanınızda yardımcı olacaklar o zaman durum değişebilir

İnşallah hayırlısı olsun.
Bebeğin ayrı odası olması benim çok hoşuma gidiyor
Hem bir sürü eşyası oluyor hepsi odasında olur büyüdüğünde oyuncaklarını odasına döker oynar.
Biz en az beş yıl bu tutacağımız yerde otururuz sonrasında ev alma imkanımız var o zaman inşallah kendi odası olur bebişimin.

Heleki çok büyük bahçeli bir ev hep hayalim
bahçasine park yaparım şu plastik kaykaylar salıncaklar oluyorya onlardan koyarım
bir şişme havuz alır içine yüzlerce top doldururum yazın oynar bahçede diye düşünüyorum

Birde bahçesinde kedi köpek beslerim bebeğimde hayvanlarla iç içe büyür ama bu hayal tabi
Ev alsakta normal bir daire alabilirz ilerde

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 537771
büyüyünce böyle oluyor
Eki Görüntüle 537772
ben şifonyerini almadım yerim yok diye
bu takım komple 980 tl

Bu süpermiş hemde uzun süre kullanabileceği birşey.Ama ben ilk olarak sadece bir karyola ve eşyaları içinde bir şifonyer alabilirim.oda sorunu olmasa bu süpermiş.Ama beğendiğim aynı takımın sonradan dolabını ve çalışma masasını ilave alabilirmiyim ki?

Son düzenleme:

Evet dediğin gibi şimdi zorluğunu bilmiyoruz doğunca zamanı dahada erteleyebiliriz.
Annemin yakınımda olacak olmasına çok güveniyorum zaten çünkü çok pimpirikli bir yapım var bebek pırtlasa anneme koşucam gibi geliyor

tabi canım ayrı ayrı alabilirsin
küçük beşikler de var park yatak da alabilirsin
demonte mobilya
bak istersen buraya
uygun fiyatlı ve kaliteli

tabi canım ayrı ayrı alabilirsin
küçük beşikler de var park yatak da alabilirsin
demonte mobilya
bak istersen buraya
uygun fiyatlı ve kaliteli

Ben en az 3-4 yıl yatabileceği bir yatak istiyorum birde dediğim gibi şimdilik eşyalrını koymaya bir şifonyer alıcam iki çekmecede beşiğin altında olur bir süre bizi idare eder.Ama dayısı alacak oda interntten değilde mağazadan görerek alamaktan yana

ferda gerçekten çok iimş fiyatı ya
hello babyde 1700 lira üç kaplı gardrboyla
gelp kuruolar da işte bnm kocişle netten boyle şey almak zor
sorun yapar baya bi herhangi bi sıkntı çıktı mı ...
ben düz beyaz takm alcam büyük ihtmal hello babyden ...

Son düzenleme:

Bende düz beyaz istiyorum

dayısı alacaksa sıkıntı yok canım ne güzel

hiçbir sıkıntı çıkmadı
yalnız kurulumunu eşim yaptı demonte şekilde geliyor
firma çok ilgili zaten
ben de düz beyaz seviyorum, stickerler çıkıyor zaten, birsüre böyle kullansın sonra bir süre de stickeri çıkarırız sonra artık arabalı yatak falan severse öyle bişey alırım

kızlar annemn perdecsne kapora bırakcam pimapenciye gtcm braz işlerm var
gelrm birazdan yne opldnzzzzz

geçmişi karıştırarak geldim
herkes pazartesi dinç kalkar hafta sonunun rahatlığıyla bense tam tersi hafta sonu daha çok yoruluyorum
dün mutfağı temizledim duvarlar dolaplar felan banyoyu tuvaleti baştan ayağı yıkadım :2:dolayısıyla yorgunum akşamda kısmet olursa kapıları silip halıları sericem
yine yorulucamama akşamdan beri beynim daha yorgun en yakın bildiğin insanların darbesini yiyince hayat çekilmez oluyor
eşimde bende sabaha kadar doğru düzgün uyumadık ben nekadar eşime boşver düşünme takılmaya değmez dediysemde benim içimde koca bir yangın yandı resmen eşime ve bana yapılan haksızlık karşısında

günaydın canım
hayırdır ya nooldu ben mi kaçırdım

Evet dayısı çok heves ediyor o alacak.Stickerların çıktığını bilmiyordum süpermiş şimdi böyle kullanılıp ilerde çıkartılır uzun yıllar kullanılır

kızlar annemn perdecsne kapora bırakcam pimapenciye gtcm braz işlerm var
gelrm birazdan yne opldnzzzzz

Canım beden yorgunluğu birşey değil dinlenirsiniz geçer hem evin mis gibi olmuştur güle güle kirlet.

Ama diğer konuyu anlayamadım ne oldu kim haksızlık yaptı

sorun kayınvalide kayınbaba
yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen biz evliliğimin 11 . yılı ve ben birgün ble ayrı gayrı yapmadım

biz yıllardır kayınpederimi emekli yapmak için uğraştık didindik durduk ben 3 senedir çalışıyorum inanın kendimden çocuğumdan evimden kısıp sigorta parasını yatırdık

helalı hoş olsun birşey demiyorum geçen ay ilk emeklilik maaşlarını aldılar

bugünde 2 maaşlarını alacaklarmış haberim yok eişmle önce konuşmuşlar beraber çıkar parayı çeker sonrada bayram alışverişi yapalım fean demişler ( pazar alışverişi)
akşam eşim yarın beraber gidelim baba felan dedi babası kıvırmaya başladı ben erken gidicem felan sonra annesi devreye girdi annesinin söylediği söz siz kendi evinize alın yani kendi başınızın çaresin bakın demek istedi
çok şükür kendi başımızın çaresine bakarız ama eşim çalışmıyor ve yılardır biz evimize ne aldıysak aynısını onların evinede aldık ayrı gayrı yapmadık ama onlar ilk aydan aayrım yaptılar kendi emeğime değilde eşime çok üzülüyorum

ay canım tabi üzülür insan yaa
ne denir bilemiyorumki

Gerçekten haksızlık yapmışlar üstelik eşin onların oğlu hiçbir emeği geçmemiş dahi olsa çalışmadığını biliyorlar onların da kendi evlerine ne alıra sizede alması lazım yani normalde anne baba olan öyle yapmalı.

mrb kızlar
ya bısey sorcm 1.ayda yapılan aşı ogluma sancı verır mı uzun surelı :44: yanı bugun gıdıp yaptırmamız lazım da bayram arefesı oglum ıyı olmaz dıye korkuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…