Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ay canım tabi üzülür insan yaa
ne denir bilemiyorumki

valla nedenir bende bilmiyorum ferdam inan ben burda anlatmadım hiç birşeyi burdaki arkadaşlar alışveriş yaptım derken ben ve eşim nerdeyse 2 yıldır üstümüze başımıza birşey almadık anlatılmıyo herşey burda
geçen ay emklilik maaşlarını aldılar toplu halde 5 milyar geçti ellerine maaşı aldıktan birgün sonra beraber gezmeye çıktık markete girdik ıvır zıvır atıtırmalık aldık kendi aldıklarını bizden önce gidip kasaya ödemesini yapmtılar okadar şaşırdımki benim aldığımda 10 tl sadece biliyosunuz eşim rahatsız 4 5 aydır çalışmıyo ben onların anneliğine babalığına yakıştıramadım sadece

Canım Allah eşine acil şifalar versin gerçekten yaptıkları yakışmamış ama ne denirki içten gelmesi lazım bazı şeyler.İnşallah eşin en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.

biz bir pazarımızı ayrı geçirmedik pikniğe pazra alışverişe hep beraber giitiik yemin edrim zorumada gitmedi bunları yaparken yeterki emekl olsunlar rahata ersinler diye uğraştık eşimde bende market akışverişine hep beraber çıkar evimize ne alıyosak onların evinede aynısından aldık elimizde avcumuz da paranın hiç olmadığıda oldu tam rahata erdik derken eşim hastalandı rabbim kimseyi kimsye muhtaç etmesin çok şükür muhtaçta değiliz ama yapılan haksızlık çok kötü

Artık size ihtiyaçları kalmamış insanoğlu herşey beklenir.Ama insan kendini onun yerine koyunca ben yaparmıyım aynısını evladıma diye düşününce gerçekten zoruna gidiyor.

mrb kızlar
ya bısey sorcm 1.ayda yapılan aşı ogluma sancı verır mı uzun surelı :44: yanı bugun gıdıp yaptırmamız lazım da bayram arefesı oglum ıyı olmaz dıye korkuyorm

Canım bu masajını gördüm ama bilgim olmadığı için birşey yazamadım gözden kaçtığını sanma
Ferda yada gamze bilir görsünler mutlaka cevap yazarlar

Sen yine kötü düşünme sen kalbini temiz tut Allah görüyor herşeyi sakin olmaya çalış ve sen iyi niyetinden birşey kaybetme onların farkıda o asla sen gibi olamazlar.Onlar anlamamış bu zamana kadar yapılanı ama Allah biliyor görüyor ya o yeter.

Artık size ihtiyaçları kalmamış insanoğlu herşey beklenir.Ama insan kendini onun yerine koyunca ben yaparmıyım aynısını evladıma diye düşününce gerçekten zoruna gidiyor.

benim eşim annesine babasına aşık bir adam onlardan gelen bu darbe onu çok üzdü

geçen kayınvalidem eşime artık yememizi içmemeizi ayırlım demiş ayıralım tabi sorun değil doğru olanda o ama eşim çalışmıyoken bunu nasıl söyleye biliyo ben unu anlamıyorum nefis denilen şey nasılda galip çıkıyo

haklısın canım beni tanıyan bilir ben butür konulara hiç girmemişimdir buzamana kadar kim biliyodu keyınpederimi emekli yapacaz diye uğraştımızı kimse ama bugün patladım içim acıyo resmen kimsenin parasında pulunda gözüm yok ama yapılan haksızlık benide eşimide üzdü eşimin durumunu kendileride bilyo neyse düşündükçe kötü oluyorum

Üzülür üzülmezmi hatta belli ettiğinden içinde dahada büyük bir üzüntü yaşamıştır

sen yinede eşinin yanında ol zaten şuan çalışamadığı için kendini kötü hissediyordur

birde ailesi öyle yapıp bütün yük senin sırtına binince kendini dahada kötü hissetmiştir.

Gerçi zaten yük hep senin sırtında ama onlar emekli olduğu için böyle yapacaklarınıda düşüğnmediğinden biraz olsun rahatlayacakken böyle yapmaları eşin için daha büyük yıkım olmuştur

hem anne babasına yakıştıramadığı beklemediği için hemde sana karşıda kötü hisseder.

Kızlar 11 den beri hastanedeyim ve cıldıracagımmm doktor ameliyattaymış bnm arayıp arayıp ulasamamıslar yalan hiç arama yok o zmn aysen hnm baksın dedilrt hala bekliyorum.bi tane kızla tanısdım cigdrm hanım nasıl sen kaç haftalıksın dedi?üzüldüm,bnm degilim genel kontrole geldim dedim,ama arkadasım geliyo o memnun dedim(duygu)sonra bi kadın geldi bebegiyle kadının biri ona böyle sert sert kaç kilo bu sarı geldi bana biraz 2saatte bir emzir sen bunu dedi,uyuz oldum anneninde suratı düştü ya bunları siz sakın izin vermeyin söyleyin lafınızı

Hayat insana neler gösteriyor ama böyle şeyler seni yıkmasın aksine daha güçlü ol.Allah onlarıda böyle sınamış ama onlar paraya karşı yenik düşmüş dediğin gibi nefis işte kötülükte dolu ve herşeye elverişli.

evet canımzaten eşimin morali düzelsin diye akşam resmen şaklaban oldum karşısında
ama biliyorum çok üzülüyo zaten düşünce olsa oğullarını üzmezler bende dedim eşime annem babam gelecek bayramda onlar burdayken zaten otamatikmen ayırtmış olucaz ondan sonrda devam etsin

Pzartesi olduğundan yoğunluk olabilir.Benimde geçen pazartesi kontrolüm vardı en az 2.5 saat sıra bekledik.Dr da dedi çok acil birşey olmadığı sürece pazartesi gelmeyin.Gerçi senin randevun vardı ama belki acil bir ameliyat çıkmıştır.

üüzlme inşallah hayırlısıyla yakında gelecek meleğin göbüşüne.

Öyle densizler çıkıyor her yerden hiç karşımdakini üzermiyim kırarmıyım düşünmüyorlar

Offff aglıycam şimdi sagım hamile solum hamile eşleriyle gelmişler mutlu mutlu konusuyorlar biz bunları hiç yasayamadık her seferinde gözyaşlarıyla cıktım ben

Offff aglıycam şimdi sagım hamile solum hamile eşleriyle gelmişler mutlu mutlu konusuyorlar biz bunları hiç yasayamadık her seferinde gözyaşlarıyla cıktım ben

İnşallah sende yaşayacaksın Allah hayırlısıyla sorunsuz bir hamilelik nasip etsin.Hep gülerek gir gülerek çık inşallah.

Hilal selam seni suan cok iyi anlıyorum hatta benim söyleyeceklerim ede icinde tuzu kuru tabi diyeceğinizde biliyorum:)aynen senin gibi genel kontrole gidip hamile bayanları gördükçe bizim nezaman olacak düşüncesi ile gözlerimden akan yaslara hakim olamazdı ama inanki hic birinin faydası zaman ne zamansa o zaman geliyor bizimki tup bebek gerçi hic bir problem olmamasına rağmen kendi gelmedi bizde nasip tup ile imis diyoruz şimdi.onun icin canını cok uzmemeye çalış ama elinden gelenide yap bırakma.ins tez vakitte o çift çizgiyi görürsün .

hilal canım üzülme desem nafile içindeki o nezaman olacak sorusunu kafandan atamzsın ama dua et rabbim sanada hayırlı bir evlat nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…