ay canım tabi üzülür insan yaa
ne denir bilemiyorumki
valla nedenir bende bilmiyorum ferdam inan ben burda anlatmadım hiç birşeyi burdaki arkadaşlar alışveriş yaptım derken ben ve eşim nerdeyse 2 yıldır üstümüze başımıza birşey almadık anlatılmıyo herşey burda
geçen ay emklilik maaşlarını aldılar toplu halde 5 milyar geçti ellerine maaşı aldıktan birgün sonra beraber gezmeye çıktık markete girdik ıvır zıvır atıtırmalık aldık kendi aldıklarını bizden önce gidip kasaya ödemesini yapmtılar okadar şaşırdımki benim aldığımda 10 tl sadece biliyosunuz eşim rahatsız 4 5 aydır çalışmıyo ben onların anneliğine babalığına yakıştıramadım sadece
Gerçekten haksızlık yapmışlar üstelik eşin onların oğlu hiçbir emeği geçmemiş dahi olsa çalışmadığını biliyorlar onların da kendi evlerine ne alıra sizede alması lazım yani normalde anne baba olan öyle yapmalı.
Canım Allah eşine acil şifalar versin gerçekten yaptıkları yakışmamış ama ne denirki içten gelmesi lazım bazı şeyler.İnşallah eşin en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.
biz bir pazarımızı ayrı geçirmedik pikniğe pazra alışverişe hep beraber giitiik yemin edrim zorumada gitmedi bunları yaparken yeterki emekl olsunlar rahata ersinler diye uğraştık eşimde bende market akışverişine hep beraber çıkar evimize ne alıyosak onların evinede aynısından aldık elimizde avcumuz da paranın hiç olmadığıda oldu tam rahata erdik derken eşim hastalandı rabbim kimseyi kimsye muhtaç etmesin çok şükür muhtaçta değiliz ama yapılan haksızlık çok kötü
mrb kızlar
ya bısey sorcm 1.ayda yapılan aşı ogluma sancı verır mı uzun surelı :44: yanı bugun gıdıp yaptırmamız lazım da bayram arefesı oglum ıyı olmaz dıye korkuyorm
Artık size ihtiyaçları kalmamış insanoğlu herşey beklenir.Ama insan kendini onun yerine koyunca ben yaparmıyım aynısını evladıma diye düşününce gerçekten zoruna gidiyor.
Sen yine kötü düşünme sen kalbini temiz tut Allah görüyor herşeyi sakin olmaya çalış ve sen iyi niyetinden birşey kaybetme onların farkıda o asla sen gibi olamazlar.Onlar anlamamış bu zamana kadar yapılanı ama Allah biliyor görüyor ya o yeter.
benim eşim annesine babasına aşık bir adam onlardan gelen bu darbe onu çok üzdü
geçen kayınvalidem eşime artık yememizi içmemeizi ayırlım demiş ayıralım tabi sorun değil doğru olanda o ama eşim çalışmıyoken bunu nasıl söyleye biliyo ben unu anlamıyorum nefis denilen şey nasılda galip çıkıyo
haklısın canım beni tanıyan bilir ben butür konulara hiç girmemişimdir buzamana kadar kim biliyodu keyınpederimi emekli yapacaz diye uğraştımızı kimse ama bugün patladım içim acıyo resmen kimsenin parasında pulunda gözüm yok ama yapılan haksızlık benide eşimide üzdü eşimin durumunu kendileride bilyo neyse düşündükçe kötü oluyorum
Üzülür üzülmezmi hatta belli ettiğinden içinde dahada büyük bir üzüntü yaşamıştır
sen yinede eşinin yanında ol zaten şuan çalışamadığı için kendini kötü hissediyordur
birde ailesi öyle yapıp bütün yük senin sırtına binince kendini dahada kötü hissetmiştir.
Gerçi zaten yük hep senin sırtında ama onlar emekli olduğu için böyle yapacaklarınıda düşüğnmediğinden biraz olsun rahatlayacakken böyle yapmaları eşin için daha büyük yıkım olmuştur
hem anne babasına yakıştıramadığı beklemediği için hemde sana karşıda kötü hisseder.
Kızlar 11 den beri hastanedeyim ve cıldıracagımmm doktor ameliyattaymış bnm arayıp arayıp ulasamamıslar yalan hiç arama yok o zmn aysen hnm baksın dedilrt hala bekliyorum.bi tane kızla tanısdım cigdrm hanım nasıl sen kaç haftalıksın dedi?üzüldüm,bnm degilim genel kontrole geldim dedim,ama arkadasım geliyo o memnun dedim(duygu)sonra bi kadın geldi bebegiyle kadının biri ona böyle sert sert kaç kilo bu sarı geldi bana biraz 2saatte bir emzir sen bunu dedi,uyuz oldum anneninde suratı düştü ya bunları siz sakın izin vermeyin söyleyin lafınızı
şimdi çıkmak zorundayım
Offff aglıycam şimdi sagım hamile solum hamile eşleriyle gelmişler mutlu mutlu konusuyorlar biz bunları hiç yasayamadık her seferinde gözyaşlarıyla cıktım ben
Offff aglıycam şimdi sagım hamile solum hamile eşleriyle gelmişler mutlu mutlu konusuyorlar biz bunları hiç yasayamadık her seferinde gözyaşlarıyla cıktım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?