Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kendine iyi bak takmamaya çalış dicem ama mümkün olmayacak biliyorum neyse önümüz bayram annenler gelince kafan dağılır inşallah.

inşallah annemler geldiğinde zamanımız iyi geçer
çok özledim onları çooookkkkkkkkk

Benim işlerim niye ters gidiyor anlamıyorum diger dr 6 tane ilaç yazdı kafayı yiycem hasta haklarına gltti neden aramadınız diye bakıcaklarmış,tv de geldi evde yoktum ,bi daha kontrole gelcem arıycaklar

çiğdem mi ameliyatta cnm oyledr ameliyattyken dger hast. bana da denk geldi baya baya bi beklemştm ben de
salak kadın valla ben de olsam bozarm annem bana cadı dıo zaten hiç gelemıorm boyle salakça tavrlara

Offff aglıycam şimdi sagım hamile solum hamile eşleriyle gelmişler mutlu mutlu konusuyorlar biz bunları hiç yasayamadık her seferinde gözyaşlarıyla cıktım ben
hilalimm az kaldı cnm bnm az bak senn hamile kalma sorunn yok hele bi çektr şu rahm filmini zaten durum net artık ignene de hemen başlıcaklar ii olacak herşey sen de gülerek ayrılcaksn ordan inan bana uzak degl sabrın sonu selamett ...

duygummmmmmmmmm

Duygu hbr verdik diye yalan söylüyolar oan cok kızdım çünkü adam kayırıyolar vip te herşey tıkırında ,sgk da salla gitsin
neyse aradılar 4.30 da gene randevum var bari tv miz gelse o saatte arıyorum acmıyo adam yuaa

Sue selam canım nasılsın?yaa bu torpikle ilgisi yok ama kusura bakmayın bu konuda yardıma ihtiyacım var bana karsiyaka Girne. Bu taraflarda yani tavsiye edebilecegin kuaför varmi??kesimde,fon de ,boyada her konu da sürekli gidebileceğim guzel bir yer arıyorum. Bu msji okuyan izmirli arkadaslar tavsiyelerinizi yazarsanız çık sevinirim.sizden başka soracak kimseyi tanımadığım icin maalesef sizden yardım istiyorum.

moonum kedi çok tatlı maşallahh bebişi de eklersen tam süper olacak cnmn içii

hilalim ben de bugun arıcam çiğdem hnmı üçlü testi ben çözdm de yne bi dra da soraym ayıp olmasn

Sue selam canım nasılsın?yaa bu torpikle ilgisi yok ama kusura bakmayın bu konuda yardıma ihtiyacım var bana karsiyaka Girne. Bu taraflarda yani tavsiye edebilecegin kuaför varmi??kesimde,fon de ,boyada her konu da sürekli gidebileceğim guzel bir yer arıyorum. Bu msji okuyan izmirli arkadaslar tavsiyelerinizi yazarsanız çık sevinirim.sizden başka soracak kimseyi tanımadığım icin maalesef sizden yardım istiyorum.

bu pisiciği mıncık mıncıklamakk geldi içimdenn ayy çok fena pisi ya da bebiş sevesm varrr
neyse arkdasa gtcm civcivmz de gelcek oraya seveym onu bol bol
cadı sevdrmıo ki kendini pıtır pıtır emeklıo ortada kucagına aldn mı kaldrıo popoyu başlıo cıglıga guzelmm ya ozledm onu

cnm o tarafta bldgm bi kuafor yok ne yazık ki hilal o taraflarda otruo gornce yazını mutlaka onerr sana bi yer
bu arada adm duygu bnm cnm oyle de sesleneblrsn

Offff aglıycam şimdi sagım hamile solum hamile eşleriyle gelmişler mutlu mutlu konusuyorlar biz bunları hiç yasayamadık her seferinde gözyaşlarıyla cıktım ben

Hilalîm hterezigot kardeşim benim :)) deme öle onan oturur ağlarım sen beklemeden Gelmicek kuzun hele sen bu korunmayı bırak ta ben napıyım olmuyo ama hayatıma devam etmek zorundayız ve zulmettıkce zaman daha zor gecıyo benım tedavısız olmuyo mı tedavüle olucagıda keskin degıl betlerin betleri var günümüze şükür 3 senelik evliyim hayat üstüme üstüme geliyo artık sırf o manzarayla karşılaşmamak için doktora bile gıtmek istemiyorum suan kendını işe Verdim Deli gibi temizlik yapıyorum eşya topluyorum Bayram sonu taşınıcaz ve uzun zamandır ıstedıgım bu taşınma işi bile beni mutlu etmiyo aklım hep aynı yerde kuzum olmadan hepsı bomboş gıbi tek dılegım Rabbim yeni yuvamızda kuzumuzun sesiyle doldursun evimi inş ve tüm ıstıyen herkesın gönlüne göre versin eabbim bu mübarek günlerde İnan okadar doluyumki kusura bakma bu lafına bırsuru şey yazdım uZme kendını ınş güzel günler gorucez gene hep beraber kızlar buarada slm hepinize okuyorum takipteyım koliler beni bekler seviyorum sizi ve minik meleklerinizi aeo

Çok güzel dimi pisicikk
Ben haftasonu görümcemdeydim onun kızını sevdim bolbol çok tatlı çoookk
Yeni yürümeye başladı telefondan müzik açınca çok hoşuna gidiyor
ama yeni yürüdüğü için tam dengeyi sağlayamıyor

annesinin yanına gidiyor bir eliyle ona tutunuyor destek alıyor
diğer elinde telefon dizlerini kırıyor öyle oynuyor
klasik bebek dansı varya o şekilde ama çok şirin görünüyor.

Bu bebeiş geldi aklıma aynı böyle oynuyor ama kız bebeiş ve cici bici elbisesiyle çok sevimli görünüyordu ama bununda hakkını yememek lazım
[video=youtube;xSdZ6akE02I]http://www.youtube.com/watch?v=xSdZ6akE02I&feature=related[/video]

[video=youtube;OpZksLSXomM]http://www.youtube.com/watch?v=OpZksLSXomM&feature=related[/video]

Kızlar bunlar çok şeker amaa yaaaa Koca adam gibi oturmuş dinliyorlarAllah topikçenek herkese böyle tatlı bebişler nasip etsin dörder dörder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…