Kendine iyi bak takmamaya çalış dicem ama mümkün olmayacak biliyorum neyse önümüz bayram annenler gelince kafan dağılır inşallah.
Kızlar 11 den beri hastanedeyim ve cıldıracagımmm doktor ameliyattaymış bnm arayıp arayıp ulasamamıslar yalan hiç arama yok o zmn aysen hnm baksın dedilrt hala bekliyorum.bi tane kızla tanısdım cigdrm hanım nasıl sen kaç haftalıksın dedi?üzüldüm,bnm degilim genel kontrole geldim dedim,ama arkadasım geliyo o memnun dedim(duygu)sonra bi kadın geldi bebegiyle kadının biri ona böyle sert sert kaç kilo bu sarı geldi bana biraz 2saatte bir emzir sen bunu dedi,uyuz oldum anneninde suratı düştü ya bunları siz sakın izin vermeyin söyleyin lafınızı
hilalimm az kaldı cnm bnm az bak senn hamile kalma sorunn yok hele bi çektr şu rahm filmini zaten durum net artık ignene de hemen başlıcaklar ii olacak herşey sen de gülerek ayrılcaksn ordan inan bana uzak degl sabrın sonu selamett ...Offff aglıycam şimdi sagım hamile solum hamile eşleriyle gelmişler mutlu mutlu konusuyorlar biz bunları hiç yasayamadık her seferinde gözyaşlarıyla cıktım ben
hilalimm az kaldı cnm bnm az bak senn hamile kalma sorunn yok hele bi çektr şu rahm filmini zaten durum net artık ignene de hemen başlıcaklar ii olacak herşey sen de gülerek ayrılcaksn ordan inan bana uzak degl sabrın sonu selamett ...
hilalimm az kaldı cnm bnm az bak senn hamile kalma sorunn yok hele bi çektr şu rahm filmini zaten durum net artık ignene de hemen başlıcaklar ii olacak herşey sen de gülerek ayrılcaksn ordan inan bana uzak degl sabrın sonu selamett ...
Sue selam canım nasılsın?yaa bu torpikle ilgisi yok ama kusura bakmayın bu konuda yardıma ihtiyacım var bana karsiyaka Girne. Bu taraflarda yani tavsiye edebilecegin kuaför varmi??kesimde,fon de ,boyada her konu da sürekli gidebileceğim guzel bir yer arıyorum. Bu msji okuyan izmirli arkadaslar tavsiyelerinizi yazarsanız çık sevinirim.sizden başka soracak kimseyi tanımadığım icin maalesef sizden yardım istiyorum.
Offff aglıycam şimdi sagım hamile solum hamile eşleriyle gelmişler mutlu mutlu konusuyorlar biz bunları hiç yasayamadık her seferinde gözyaşlarıyla cıktım ben
bu pisiciği mıncık mıncıklamakk geldi içimdenn ayy çok fena pisi ya da bebiş sevesm varrr
neyse arkdasa gtcm civcivmz de gelcek oraya seveym onu bol bol
cadı sevdrmıo ki kendini pıtır pıtır emeklıo ortada kucagına aldn mı kaldrıo popoyu başlıo cıglıga guzelmm ya ozledm onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?