Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

çok guzelllerr yaa valla maşallahhh o ellerini yemek lazm kıvırtırken
topak topak civcvimz de oyle tel sararlar gel geller oynamalar pek şirin kırkbirkere

Kızlar konumu okuyorsunuz yazan yok . Off cok sıkıcı bir gun cok sıkıldım bugun.disari çıksam cok tembellik var suan bende.offf(

Bir ara hilalin yanınami gitsem dedim medical parka geliyor dimi birlikte sırasını bekler sohbet ederdik dedim ama bu kiz delimi falan der diye vazgeçtim:)hic tanımadığımız icin ..

Akşam cıkmak zorunda kaldım ufacık kızımdan o sesler nasıl cıkıyo anlamış değilim kusmasını az az düzene soktum canım emzirip hemen yatırınca kusuyo 5 dk falan bekleyip yatırınca kusmuyo kusarsada fıskırtarak değil az kusuyo geceleri hiç uyumuyo ne yapıcam bilmiyorum gündüz uslu uslu geceleri sanırım içine kurt kaçıyo bnde doymuyo ondan uyumuyo sanıyordum galiba huyu böyle olacak.

Kizlar ya gece tuvalete kalkmistim sag tarafimda siddetli aci bobrek bolgesinfe ve sag kasigima kadar inen bir agri. Boyle bicak batmasi gibi. Yatinca hissetmiyorum cok.

Bir kac gundur bebegimmi bilemedigim bir hus oluodu sagtarafimda dun de bugun de hissetmiom. Gerci bugun daha sabah 8 burda ama of ya moralim bozuk. Hamdolsun neyse nefir bu fikri olan varmi

Kızlarr hepinizee selamm 2 gün iş yerinden izin almıştımm sayfalarr nasıl birikmişş oku oku bitiremedim size tebrik koyuyorum ( bu arada evde türk malını izlemektenn onlar gibi oldumm )

Yarın da izinliyim şeker yükleme testim yapılacakk bakalımm nasıl olacakk

lovely cicimm aynı kasılmaları bende hapşırıken yaşadımm yatarken oluyor o yaa ben hapşırığım gelince hemen ayağa kalkıyorum ama uyku halinde tabi çok zor oluyor nasıl bi ağrı oo ölee ama geçiyor çok sürmedenn sende merak etme

gamzeee bayramlığınıı gördümm rüzgarınnnn maşallahhhh annemmm giydiriptee çekkk

benimde karnım kocamann olmaya başladııı otobüste bile yer veriyorlarr artıkkk

ben az daha kalan sayfaları okuyayım

cnm bu haftalarda olur oyle seyler aklına kotu seyler getırme sureklı hareketını hıssetmeyebılırsın daha

Ztar selam.benimde aynı sag tarafım cok batıyor sırtıma falanda vuruyordu arkadasımda hamile ordada aynı sorun olmuş sormuş Dr bebek buyudukce sag tarafda dalakmi dedi ciğerim dedi tam hatırlamıyorum baskı yapıyormuş civciv.yatma seklini degistirince geçiyor benim .paylasiyim dedim

Aksu cnm gelseydin ben tanımadıgım insanlarla bile muahbbet ettim:)bnm burda bi kuaförüm var ama ben boya fln hiç yaptırmadım bi fikrim yok genelde fön cektiriyorum ve kesim yaptırıyorum,istersen fiyat fln sorarım yaptırcagın seye göre

cnm bu haftalarda olur oyle seyler aklına kotu seyler getırme sureklı hareketını hıssetmeyebılırsın daha

Trsekkur ederim kizlar valla anlamadim bu hamilelik ne degisik biseymis. Gece ister istenez hemen gideremiyirum wc ihtiyacimi uyku halinde oldugum icin onun icinde genel bi rahatsizlik hali olur geceleri oda etkilemis olabilir.

Beklemedeyim simdi devam ederse bi dr a goruncem sanirim

Vallahi cidden düşünmedim degil ama dedim sonra gidip bekleme salonunda kk hilal kimmi diye arayacaksın:)neyse ins birgun toplanırız Meg e yazmistim ama cvp vermedi topik te izmirde olanlar oldukça fazla toplanalım diye sunduk ama bakalım ins olur ve tanisir sohbet ederiz.vallahi hilalcim sevinirim dip boya,gölge,kesim sorarsan sevinirim.

Yok kuzum buraya yazardın ben zaten doktorun kapısının önünde oturuyordum,evt cnm bizde hep konusuyoruz toplanalım diye ama bi kısmet olmadı,tmm cnm ben sorarım kuaföre aciliyeti varmı bayramdan öncemi? Bide gölge fln riskli degilmi mennun kalmış biri söylese yani sonra tırt cıkmasın ,bide sen gebe degilmiydin?boya gölge fln?

Ozim cnm arkadasım gördüm yazdıklarını valla şöyle zırıl zırıl aglasak bana böyle bi efkar geldi ne bilim allah hayretsin
valla kendime ayrı olmayanlara ayrı üzülüyorum
dua dua dua yapcak başka blşey yok

Eminemmmmm patakla bizi kendine gelirsin:)
bu arada gebeler dikkate almasın ama gribe ekinezya cayı cok iyi geliyomuş

slm kızlar
nasılsınız biz yarın yola çıkıyoruz şimdiden herkesin bayramını kutluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…