Çok güzel dimi pisicikk
Ben haftasonu görümcemdeydim onun kızını sevdim bolbol çok tatlı çoookk
Yeni yürümeye başladı telefondan müzik açınca çok hoşuna gidiyor
ama yeni yürüdüğü için tam dengeyi sağlayamıyor
annesinin yanına gidiyor bir eliyle ona tutunuyor destek alıyor
diğer elinde telefon dizlerini kırıyor öyle oynuyor
klasik bebek dansı varya o şekilde ama çok şirin görünüyor.
arkdasa gdyrm kızlar opldnzzzz
arkdasa gdyrm kızlar opldnzzzz
rumuzyok gaz ilaçları hiçbir işe yaramıyor
boşuna zahmet edip deneme bile bence
ben de çıkaramazdım kuzeyin gazını
açıkçası uzun uzun da uğraşmazdım
kimi bebek gazını çıkarırken kusuyor
ama fışkırtarak kusuyorsa bana reflü gibi geldi ama
reflü yastıkları var internette bi bak istersen, iyi geliyor diye okumuştum
eliscim hoşgeldin tatlım
özledim seni
doğu nasıl sen nasılsın
Kizlar ya gece tuvalete kalkmistim sag tarafimda siddetli aci bobrek bolgesinfe ve sag kasigima kadar inen bir agri. Boyle bicak batmasi gibi. Yatinca hissetmiyorum cok.
Bir kac gundur bebegimmi bilemedigim bir hus oluodu sagtarafimda dun de bugun de hissetmiom. Gerci bugun daha sabah 8 burda ama of ya moralim bozuk. Hamdolsun neyse nefir bu fikri olan varmi
Kizlar ya gece tuvalete kalkmistim sag tarafimda siddetli aci bobrek bolgesinfe ve sag kasigima kadar inen bir agri. Boyle bicak batmasi gibi. Yatinca hissetmiyorum cok.
Bir kac gundur bebegimmi bilemedigim bir hus oluodu sagtarafimda dun de bugun de hissetmiom. Gerci bugun daha sabah 8 burda ama of ya moralim bozuk. Hamdolsun neyse nefir bu fikri olan varmi
Ztar selam.benimde aynı sag tarafım cok batıyor sırtıma falanda vuruyordu arkadasımda hamile ordada aynı sorun olmuş sormuş Dr bebek buyudukce sag tarafda dalakmi dedi ciğerim dedi tam hatırlamıyorum baskı yapıyormuş civciv.yatma seklini degistirince geçiyor benim .paylasiyim dedim
cnm bu haftalarda olur oyle seyler aklına kotu seyler getırme sureklı hareketını hıssetmeyebılırsın daha
Aksu cnm gelseydin ben tanımadıgım insanlarla bile muahbbet ettim:)bnm burda bi kuaförüm var ama ben boya fln hiç yaptırmadım bi fikrim yok genelde fön cektiriyorum ve kesim yaptırıyorum,istersen fiyat fln sorarım yaptırcagın seye göre
Eminemmmmm patakla bizi kendine gelirsin:)
bu arada gebeler dikkate almasın ama gribe ekinezya cayı cok iyi geliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?