Oflum hayırlısıyla seninde az kalmış doğumuna
aynen canım az kaldı..
dün kontrolde 34 hafta 4 günlük çıktı :)
maşallah oğluma erkenden gelmek için elinden geleni yapıyo
Mahşallah hayırlısıyla sağlıcakla gelsin oğluşun adı ne olacak.
Bizde bir 100 den düşseydik hayırlısıyla
İnşallah canım isim konusu karışık hala isimsiz oğlum.
babası hiçbişey beğenmiyor kendisi takmış mete han olacakmş.
bende ısınamadım o isme.
o da benim istediklerimi istemiyor.
doğuma kadar bişey uyduraydık iyiydi :)
bende öyle diyodum ne zaman 20 hafta dolcak ne zaman 30 olacak.
şimdi doğuma haftalar kaldı.
ama son zamanlar geçmiyomuş bunu anlamış oldum
Bulantı ilacım bitti bende artık bırakırım diye düşünrekten almadım ama midem bulanıyor ben bu bulantı hapını 9 ay içicem galiba:26rum bugün çalışmıyor yarın nöbetçi yarın yazdırıcam ama bugün nasıl geçecek bilmiyorum
Selam kızlar ben cok yorgunum butun evı dıp kose temızledım yerlerı elımle sıldımvıledamız kovalarımız bezlerımıız yenı evde ıs basa dustu malesef bayramda ben burdayım o yuzden yarın bayramlasıcam sızle
megom kotagıl seysınden gırmıyo sanırım bıde cesmeye gıttıler olabılır bayram tatılı seysınden dolayı gelmıyodur ozledım bendeeeeeee
merhaba arkadaşlar bugunlerde giremiyorum çok fazla işler yogun annemlere yardım edıyorum. bır yandan da eşimle sıkıntılarım var çözmeye calışıyoruz ama sankı dahada kötüye gidiyor alahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin....
arkadaşlar 40 ım cıkana kadar 40 yasın okunuyormus annem başamısdı reglı olmus okuyamıyor bılen arkadaslar 15 tane okunacak var okuyabılırmısınız teyzem de reglı okuyamıyor okuyan olursa bana msj atabılırmı şimdiden tesekkürler....
Sen yeni eve geçmedin henüz dimi eski oturduğunuz evimi dip köşe temizledin eşyaları kolilemedinmi henüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?