Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Mahşallah hayırlısıyla sağlıcakla gelsin oğluşun adı ne olacak.
Bizde bir 100 den düşseydik hayırlısıyla

İnşallah canım isim konusu karışık hala isimsiz oğlum.
babası hiçbişey beğenmiyor kendisi takmış mete han olacakmş.
bende ısınamadım o isme.
o da benim istediklerimi istemiyor.
doğuma kadar bişey uyduraydık iyiydi :)
bende öyle diyodum ne zaman 20 hafta dolcak ne zaman 30 olacak.
şimdi doğuma haftalar kaldı.
ama son zamanlar geçmiyomuş bunu anlamış oldum

Aynene bende 20 li haftalara gelmek istiyorum sonrada 30 olsam dicem öyle öyle zaman geçecek ama elinde olmadan sabırsızlanıyorsun.İkinizinde içine sinen bir isim olması önemli bizde çok kararsızız

slm kızlar bi uyyumşm ohh valla ii geldi hava da bulutlu tam uyku havası
perde yıkıorm ben de ne yapayım kocişi bulmşken
o çıkardı o takacak dogal olarak
bayram için degl bu zaten bayramda bize kmse gelmıo biz de evde durmuorz annemlere gder kalrz falan filan gecer oyle zaman ...

Son düzenleme:
Bulantı ilacım bitti bende artık bırakırım diye düşünrekten almadım ama midem çok bulanıyor ben bu bulantı hapını 9 ay içicem galiba:26rum bugün çalışmıyor yarın nöbetçi yarın yazdırıcam ama bugün nasıl geçecek bilmiyorum

Son düzenleme:
Bulantı ilacım bitti bende artık bırakırım diye düşünrekten almadım ama midem bulanıyor ben bu bulantı hapını 9 ay içicem galiba:26rum bugün çalışmıyor yarın nöbetçi yarın yazdırıcam ama bugün nasıl geçecek bilmiyorum

bana bi işe yaramadı o hap içmıorm ben artık ...
limonu tavsye ederm blmıorm yieblıomsn ama ii gelıo bi de zencefilli çay
mideler hassas cnm heralde bizim ondan ne yaparsak yapalım dvm etck arada bu bulantılar
bnmki yognlga asla gelmıo bak bugun dnlendm nasl ii midem ...

Selam kızlar ben cok yorgunum butun evı dıp kose temızledım yerlerı elımle sıldım vıledamız kovalarımız bezlerımıız yenı evde ıs basa dustu malesef bayramda ben burdayım o yuzden yarın bayramlasıcam sızle

megom kotagıl seysınden gırmıyo sanırım bıde cesmeye gıttıler olabılır bayram tatılı seysınden dolayı gelmıyodur ozledım bendeeeeeee

Sen yeni eve geçmedin henüz dimi eski oturduğunuz evimi dip köşe temizledin eşyaları kolilemedinmi henüz?

merhaba arkadaşlar bugunlerde giremiyorum çok fazla işler yogun annemlere yardım edıyorum. bır yandan da eşimle sıkıntılarım var çözmeye calışıyoruz ama sankı dahada kötüye gidiyor alahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin....

arkadaşlar 40 ım cıkana kadar 40 yasın okunuyormus annem başamısdı reglı olmus okuyamıyor bılen arkadaslar 15 tane okunacak var okuyabılırmısınız teyzem de reglı okuyamıyor okuyan olursa bana msj atabılırmı şimdiden tesekkürler....

merhaba kizlarrrr
lovelyyy sen progestani ne zaman biraktin? ya da biraktin mi?
ben 12.haftada birakicam saniyordum ama doktorum 16. haftaya kadar dedi

ben bugun gece okurum canım daha ıstersen yazarsın olur mu

Sen yeni eve geçmedin henüz dimi eski oturduğunuz evimi dip köşe temizledin eşyaları kolilemedinmi henüz?

eskı evımdeyım hala canım bır kısmı gıttı mutfagın ruzgarın odası kolılendı bıtek gardolabı var benımde gardolab ve mutfak esyalarının bır kısmı kolılenecek oda benım ıcın en fazla 2 saatlık ıs tasınmaya hazırımda kocam hala hazır degıl

tangerm ben de okrm ama türkçe yazlşndan okyrm ben kkabul edersn okrm seve seve ..

Allah kolaylık versn gamzem ...hayırlısyla gecn oturun inşş

meganm çok guzel hepsi ii gunlerde kullanın inşşş

Kızlar sıze bısey sorucam yorum ıstıyorum
ben kocama dedım kı ıstıyosan oglunuda al gıt bayramlas ananla babanla ama ben gelmem benım hatırım yok mu dedı hayır yok ben bır bayram senın hatırına gıttım sende benım anama babama gıt ozaman dedım sustu bende gıtmem adam olupta karını elımızı opmeye getıremedın derler dedı cokta tın benım ıcın
kbaba bugun ızmıre gıtmıs kucuk kaynımın oglu hastanede yatıyomus her kıs aynı gercıde onu gormeye gıtmıs ruzgarı gormeye gelmedıler hastaneden cıkınca cok zoruma gıttı sımdı kocam cocugu ver gıdelım derse verıyım mı hıc ıcımden gelmıyo ne dersınız

Gamzem bşey sorcam sana sen annenlerle görşmuosn demi hiç telde falan da ? rüzgarı da gormedler mi hiç ?

herkese iyi huzurlu bayramlar ...yola gidenler kazasız belasız gelip gitsinler burada tekrar hayırlısıyla görüşmek dileğiyle öpüldünüz kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…