Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşş geldnnn aman belli olmasn meganm ya ne guzel sonra çıkcak naslsa bnm zaten normalde de vardı göbş bebşle iice çıktı
saol kuzummm lcwden aldım bunu yumoşlu tek tshirtm bu daha oklda gymıorm çocuklar blmıo cunku oyle arkdaslarla falan giıorm ben de sevdm alrken bi tane daha alcam gelmiş yne guzel tshirtler lcye hiç pantoln yok ama maaleseh btmiş hepsi :26:

Canım inş bak taşınma işimizde çakıştı fıyorum ben sana bi kader bağımız var inş mevlanın inş güzel günler gelir Rabbim merhamet etsin ins hayırlı bi şekilde nasip etsin evlatlarımızla alınamasın bizleri beni en yalnız siz anluyosunuz zaten ıyıkı varsınız
ozim ankarada yaptrman çok daha ii olur bence de var mı aklnda hiç merkez ?
hayırlısı hangisi ise orası olsn inşşş ....
Duygum yerim ben senin göbişini maşallah cok tatlı. Göbekli ılıcasında sende ay ne güzel cok severım CANIM bir Gürkan clinik var aklımda bide Anatolia ıkısınden başka bulmuyorum ikisini tavsıye etmişlerdi senin onerıcegın varmı bana Ankara yakın got gel başka türlü zor olur kımsem yok Ankara da artı konseye söylemek ıstemıyorum becerebılırmıyız bulmuyorum ama benım aşılama oldugumu doktor ve eşimden başka kımse bılmıyodu ıyıkıde söylemedim annem üzülecek habire bilet tavsıye edıcek CANIM sıkılır bu laf solerım kırarım babam hasta büfe benimle uğraşmasın kıyamam öle bakalım ınş rabbım bi kolaylık verır

Gelecek annesi az kaldı mahşallah ona bizimkilerde öyle fıldır fıldır olsada varlığını belli etse arada bir tepiklesin.Yoksa dr. agidene kadar dokuz doğuruyorum ben.2 haftada bir kontrole gidiyorum ödüm patlıyor ayda bire dönecek diye
İki gün sonra kontrol var ama ben bayramdan sonra yine gidicem9 gün sonra ücretsiz kontrol oluyorya onuda değerlendiricem.

Ay telden yazıyorum kusura bakmayın kelime hatalarımın acele yazdım Buda kafasına göre degıstırıyo da farketmemişim

ben haftasonu hastanedeydim zaten..aslında bugün kontrolüm vardı ama gitmedim..ayın 30 unda son kontrolüm var kısmetse ondan sonrada inşallah büyük vuslattttt
ama bana ne oldu bilmiyorum 2 gündür aşırı bir romantik daha bi duygusal oldum

Benimde vardı göbüşüm ama yiyemediğim dönemde eridi sanırım.Şuan fark edemiyorum ben ama çıplakken belli oluyor sadece.Ben son gittiğimde yeni kotlar gelmişti güzeldi.

saol ozimmmm bnmmmmm tez zamanda senn de göbüşn çıksn inşşşşşşş
cnm merkz yardm eder başta konşn transferde kalrsnz bi gece falan kontroller için bi beş kez falan gdılıodu yanlş hatrlamıosam ...o da olur cnm ya sonçta bi ay sürüo
ben ankrada blmıorm ama araştrrm istersen ben de gürgene gtme cnm ya aysunu blıosn memnun kalmadı hiçç
neyse ben biraz araştrym bakaym

Evet sen benim kader arkadaşımsın ve inşalah bebişin de gelecek yakında

Bebişin gelecek ondandır
Ben ilk zamandan beri haftada bir gitim hep sonra iki haftada bir gitmeye başladım ama iki hafta geçemek bilmiyor 25. inde gidicem 2sinde yada 3 ünde tekrar gidicem biri ücretli biri ücretsiz kontrol oluyorya ücretsiz olanıda değerlendirim bekliyemiyorum yoksa.

Benimde bütün eşyalarım kolide bir iki aydır annemlerde kalıyorduk ev bulamamıştık.Eşyalarımı bile özledim.

Ya evet aysunu bıliyorum ben orayla telde konuşmuştum hatta randevu almıştım aşılama olduğumda nefer hamileymisim iptal etmiştim tabi gıdın gormedım teldeki kadın cok îlgilenmişti de doktor önemli saol CANIM sana zahmet olmasın cok sevınırım bakımından bi arkadasım hacettepede yaptırdı suan hamıle oda özele gıdıp dünya para verme dıyo hacettepede gel derdi bulmuyorum uzun işlemlere formatlara gücüm yok ugrasamam rapor falan iffet kocam da yanaşmıyorki daha başlıcam artık ufff onun keyfınımı beklıycem benim son aşılamamda cok korktu tırsak bode kürtaj oldum ya üst üste geldı bosver olmasın senın cok Can'ın yanıyo dıyo bana bilet olacak duye korkuyo kan pıhtılasmasıda çıktıya doğumun riskli olduğunu duymuş kanama durmaz falan diyo ondan istemiyo sanırım

uyanık olanın hali bir başka tabi
ben o kadar sık gitmiyorum aydabir düzenli kontrollere gittim ..son 1.5 aydır haftada bir kontrol altındayım
aslında bazen düşünmüyor değilim bu ultrasonların yan etkisi yada zararı olurmu diye..

ozim
özel nisan kavaklıdere tüp bebek merkezi
centrum klinik
anatolia tüp bebek
bi de maya var buldklarm
ankara tüp bebege kimi ii demş kimisi kötü dıo
en çok anatolia demşler bi de cnm

Benimde vardı göbüşüm ama yiyemediğim dönemde eridi sanırım.Şuan fark edemiyorum ben ama çıplakken belli oluyor sadece.Ben son gittiğimde yeni kotlar gelmişti güzeldi.

kot aldm guzel evt
hiç kumaş pantoln kalmamş zorla kaln kemerli olanlardan buldm bi tane
gelr heralde daha ....

Aslında ayda bir gitmek gerek bu defa gittiğimde dr. kesin diyecek bir sonraki kontrol bir ay sonra diye.Off nasıl zaman geçecek.

kot aldm guzel evt
hiç kumaş pantoln kalmamş zorla kaln kemerli olanlardan buldm bi tane
gelr heralde daha ....

Kot güzel ama okulda giyemiyorsun tabi.Kumaşta oluyor genelde gelir yine takip et.Öğrenciler farketmedimi göbüşü artık bu ay çıkmadan dahada büyüyecek ve saklamak mümkün olmayacak.Öğrenmeleri daha iyi olur seni çok üzmezler.

canım yaa başına gelenler çok üzücü gerçekten..allahım güldürsün yüzünü inşallah tez zamanda...ama çok büyük bir nimetin var oda eşin..benim eşim senin eşin kadar düşünmez beni yada düşünür ama belli etmez bilemiyorum..okuyunca içim cız etmedi değil...hatta gıpta bile ettim.maaşallah..rabbim aranızdaki bu bağı hiç bozmasın inşallah en hayırlı va kısa zamanda bir bebekle perçinlesin mutluluğunuzu...

Aslında ayda bir gitmek gerek bu defa gittiğimde dr. kesin diyecek bir sonraki kontrol bir ay sonra diye.Off nasıl zaman geçecek.

e o kadar zamandır yolu bekleniyor bu cadıların..biraz kök söktürsün dr un sana..zaten kıymetliler iyice kıymete binsinler.....

ya aslnda blen blıo da soran falan olmadı pat die de soylemek olmaz sorarlarsa soylerm hehe bi gun coming soon t shirtle gdeym bari
iknci donem km grcek sorularna başlarlar artık
bu sene çok şükür üzen çocuk yok secmeli dersleri de verdk yeni gelen öğretmene rahat olcam baya bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…