hayırlı geceler bebeğim.allaha emanet olun....Off benimki başımda hadi kalk sıra bende diyip duruyor
Ben kaçtım öpüyorum hepinizi
duygu benim ablamda 3. kızında hmile olduğunu söylememişti bize zaten vücut yapısıda ele vermezdi onu doğuma bir ay kala bi öğrendikki hamile...ya aslnda blen blıo da soran falan olmadı pat die de soylemek olmaz sorarlarsa soylerm hehe bi gun coming soon t shirtle gdeym bari
iknci donem km grcek sorularna başlarlar artık
bu sene çok şükür üzen çocuk yok secmeli dersleri de verdk yeni gelen öğretmene rahat olcam baya bi
Meganım var ya suan her yer heryerde 3senede nası bi eşya olmuş cocuk haklı gelmemekte yer yolmus şimdi nasipse 4+1 e taşınıyorum kuZuma oda olucak sende oh mis gıbı yerleştirirsiniz her şey elden geçer mimikin gelişesi zamn misgibi ebine gelir inşBenimde bütün eşyalarım kolide bir iki aydır annemlerde kalıyorduk ev bulamamıştık.Eşyalarımı bile özledim.
ozim
özel nisan kavaklıdere tüp bebek merkezi
centrum klinik
anatolia tüp bebek
bi de maya var buldklarm
ankara tüp bebege kimi ii demş kimisi kötü dıo
en çok anatolia demşler bi de cnm
kot aldm guzel evt
hiç kumaş pantoln kalmamş zorla kaln kemerli olanlardan buldm bi tane
gelr heralde daha ....
hadi beduygu benim ablamda 3. kızında hmile olduğunu söylememişti bize zaten vücut yapısıda ele vermezdi onu doğuma bir ay kala bi öğrendikki hamile...şok şok şok
sende milleti bi şoka sokarsın o hesap
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 02-11-2012
Bebeğimi kucağıma almama 9 gün kaldı.
Bu noktadan sonra uyumada zorluk yaşamanızın bir çok sebebi vardır. Bebeğinizin çok daha fazla aktif olması, periodik kasılmalar yaşamanız, sinirli olmanız, ve doğumu bekliyor olmanız bu sebeplerden bazılarıdır. Bütün bu sebepler öngörülebilir ve çok yaygındır.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 3200 gr. - Yaklaşık boyu : 50.7 cm.
:44:uyumada zorluk yaşamıyorum ama sabaha kadar lavaboyla yatak arasında mekik dokuyorum
sinirli değilim aksine yoğun duygusal günler yaşıyorum
kasılma ve sancının zerresi yok:44:
bu nasıl gebelik anlamadım gittibuda benim gebelik takvimim oldu
ben farklıyım demihadi beson ay hee yok kızım bnm göbş fırlar smdi di ble baya bi çıkk ....ben bi ara daha klouydm ya ondan çakmıodr çocklar öğretmenler falan blıo beş tane hamiş var bizim oklda bu sene iknci donem baya bi öğretmen arayşna grcek idare
Hamileliğimin 39. haftası içindeyim i
blummm sen farklı bi gebesin ne guzel işte ya herkes gerlr sen son zamanlarda ne guzel rahatsn bak keyfne işte ohh ne guzel
naslsa çıkcak durmucak orda kassan ne yazar kasmasan
ntsde ne çıkıo durum sancı yok mu daha ?
normal olcak demi senn cnm?
maaşallah görülmeyecek gibi değilki..allahım nazarlardan saklasın...
yaw gamze senin bazı yorumlar beni deli ediyor resmen yaw...hayır bişey değil gülünce oğlum deli muamelesi yapmaya başlıyor...çocuğun gözündeki seviyem yerlebir oluyor......
ooooo kimleri görüyorum puffycik hoşgeldin...
büyütmüşsün maaşallah paşayı..allah nazarlardan saklasın....
bende normal doğuracam inşallah..hemde en normalinden fırlattırıvericem inşallah kısmetse.....
makaram seni ben doğurtacam bacım..hemde en normalinden..senin prensesin ebesi ben olacam ...sonrada oğlumla beşiğini kertecem........
pazar günü öyle bi antikaya bende denk geldim ..asistandan müsade istiyorum hazırlanmak için ..bana tren muamelesi yapıyor....türünün son örneği..öküz olduğunu belli ediyor işte......
canım yaa başına gelenler çok üzücü gerçekten..allahım güldürsün yüzünü inşallah tez zamanda...ama çok büyük bir nimetin var oda eşin..benim eşim senin eşin kadar düşünmez beni yada düşünür ama belli etmez bilemiyorum..okuyunca içim cız etmedi değil...hatta gıpta bile ettim.maaşallah..rabbim aranızdaki bu bağı hiç bozmasın inşallah en hayırlı va kısa zamanda bir bebekle perçinlesin mutluluğunuzu...
Selamın hello yrn bayram ve bütün yüzüm kızarıklık içinde ,ne giysem umrum degil,yüzüm bu haldeyken
uzun zamandır girmemiştim canım.. :)ooooooooooooo oflu kız sen nerelerdesin valla unutturdun kendini iyice
ferda olsa yanıtlardı canım sorunu ama ben hiç anlamam
Hoşbuldum canım dün hemen çıkmak zorunda kaldım..Hoşgeldin canım bende gördüm mesajını ama anlamadığımdan birşey yazamadım
ıltahap cıkmıs bol bol kuzum su ıc baska yapıcak bısıy yok dra gosterırsen antıbıyotıgı dayar yıne
herkese iyi bayramlar canlarımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?