Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

duygu benim ablamda 3. kızında hmile olduğunu söylememişti bize zaten vücut yapısıda ele vermezdi onu doğuma bir ay kala bi öğrendikki hamile...şok şok şok
sende milleti bi şoka sokarsın o hesap

Benimde bütün eşyalarım kolide bir iki aydır annemlerde kalıyorduk ev bulamamıştık.Eşyalarımı bile özledim.
Meganım var ya suan her yer heryerde 3senede nası bi eşya olmuş cocuk haklı gelmemekte yer yolmus şimdi nasipse 4+1 e taşınıyorum kuZuma oda olucak sende oh mis gıbı yerleştirirsiniz her şey elden geçer mimikin gelişesi zamn misgibi ebine gelir inş

Duygum çöl saol sana zahmet bunları bana özel Msj aratmıştım baktım olunca bakıyım cok saol canımbenim Anatolia doktorum önermişti bana

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 02-11-2012

Hamileliğimin 39. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 9 gün kaldı.

Bu noktadan sonra uyumada zorluk yaşamanızın bir çok sebebi vardır. Bebeğinizin çok daha fazla aktif olması, periodik kasılmalar yaşamanız, sinirli olmanız, ve doğumu bekliyor olmanız bu sebeplerden bazılarıdır. Bütün bu sebepler öngörülebilir ve çok yaygındır.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 3200 gr. - Yaklaşık boyu : 50.7 cm.

:44:uyumada zorluk yaşamıyorum ama sabaha kadar lavaboyla yatak arasında mekik dokuyorum
sinirli değilim aksine yoğun duygusal günler yaşıyorum
kasılma ve sancının zerresi yok:44:
bu nasıl gebelik anlamadım gittibuda benim gebelik takvimim oldu

Son düzenleme:
duygu benim ablamda 3. kızında hmile olduğunu söylememişti bize zaten vücut yapısıda ele vermezdi onu doğuma bir ay kala bi öğrendikki hamile...şok şok şok
sende milleti bi şoka sokarsın o hesap
hadi be son ay hee yok kızım bnm göbş fırlar smdi di ble baya bi çıkk ....ben bi ara daha klouydm ya ondan çakmıodr çocklar öğretmenler falan blıo beş tane hamiş var bizim oklda bu sene iknci donem baya bi öğretmen arayşna grcek idare
Hamileliğimin 39. haftası içindeyim i

blummm sen farklı bi gebesin ne guzel işte ya herkes gerlr sen son zamanlarda ne guzel rahatsn bak keyfne işte ohh ne guzel
naslsa çıkcak durmucak orda kassan ne yazar kasmasan
ntsde ne çıkıo durum sancı yok mu daha ?
normal olcak demi senn cnm?

ben farklıyım deminormal olmadığımı hissediyordum zaten diyorum balataları sıyırdım ben
nst de kasılma çıkıyordu 34 haftalıkkken dr erken doğum riskim var diye serum ve kasılma giderici iğe yaptı olan saancımda uçtu gitti
ben normal doğurmak istiyorum inşallah..en normalinden bi avazda

kız ne yapayım kertıgımız dogaya koc getırdık topıge ama benım oglanda hatun cok harem ıcınde bu surmelıyı buldum hatun basına bır koc alsam batarım

Canımbenim cok saol Allah razı olsun güzel duaların için Rabbim hepimizin mutluluğunu artırsın senin esinde öle düşünüyordur eminim ama siz maşallah kocaman bi ailesiniz biz iki başımıza birbirimize üstüne düşüyoruz işte Allah ayırmasın binlere razı olsun o benim en büyük güç kaynağım böle bi imtihanla sınanıcakmısızkî Rabbim bitersen güldürüyor Allah razı olsun oda olmasa daha ağır gelir heran bana ben cocuk için evlenmedim senînlw bi hayr istîyorum dıyo sorun bende pkoluyum malesef büfe pıhtılasmasıda çıktı beterinden korusun Rabbim imtihan dünyası işte inş bizede ve tüm istiysem arkadaslarıma evlat hasreti ile yanan bütün yuvalara eabbim bu mübarek gunün hürmetine hayırlı evlatlar nasip eder dogum bekleyenlere hayırlı doğumlar evladı olanlara sağlıklı sıhhati güzel günler göstersin inş bugün arefe dua kapıları açık dualarınızda benide unutmayın eabbim herkezin gönlüne göre versin hayırlı yazılar yazsın sendinde evlatlarına sana bağışlansın bluemoon cok saol inş bizlerde tadarız bu mucize mutluluğu şimdiden herkeze hayırlı arefeler güzel bayramlar diliyorum kesilen kurbanların hürmetine Rabb'ime hediye edilen kurbanların hürmetine güzel allahım herseyi gönlünüze göre versin hepinizi cok seviyorum :2::2:

günaydın bacılar
herkesi saymışsınız normal doğuran beni unutmuşsunuz cıkcıkcık
benim adetlerim çok düzensizleşti yav
18 gün sonra tekrar oldum çok gıcık bi durumdayım
işe giderken sağdığım süt anca bi ögün kadar çıkıyo yetmiyo tabi çocuga mama veriyoruz mecbur
bi de denizin tuvalete çıkma düzeni çok değişti
3 haftada 3 kere kaka yapabildi ikisi fitille zar zor
niye böyle oldu anlamadım hiç
bayramdan sonra götürsem mi doktora :44::44:

Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle.Kurban Bayramınız mübarek olsun!Hepiniz kocaman öpüldünüzz....

buyrun bunlarda şekerleriniz

Son düzenleme:
Selamın hello yrn bayram ve bütün yüzüm kızarıklık içinde ,ne giysem umrum degil,yüzüm bu haldeyken

​[/COLOR]herkes bayram telaşında galiba kimse yok oyüzden:26:
ben yine çalışııyorum bayramla bereber 1 hafta kadar izinli olucam galiba annemler gelicek bayramın 2. günü
geleme bilirim o yüzden şimdiden herkesin bayramını kutluyorum rabbim sevdiklerimizle ailemizle eşimizle çocuklarımızla nice bayramlar görmeyi nasip etsin inşallah
bugünümüz dünden yarınımız bugünden güzel olsun
sizi çooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum canım arkadaşlarım ALLAH a emanet olun MUTLU HUZUTLU SAĞLIKLI BAYRAMLAR HERKESE

Son düzenleme:
ooooooooooooo oflu kız sen nerelerdesin valla unutturdun kendini iyice
ferda olsa yanıtlardı canım sorunu ama ben hiç anlamam
uzun zamandır girmemiştim canım.. :)
nasılsın ,?

Hoşgeldin canım bende gördüm mesajını ama anlamadığımdan birşey yazamadım
Hoşbuldum canım dün hemen çıkmak zorunda kaldım..
gelip kaçmış gibi oluyorum idare edin.

ıltahap cıkmıs bol bol kuzum su ıc baska yapıcak bısıy yok dra gosterırsen antıbıyotıgı dayar yıne

aynen gamzem geçmeyecek mi bu yaa dünyanın ilacını içtim fayda yokkk

Herkese merhabaa
Kızlar megim kaç gündür uğramadı yada ben denk gelmedim haberi olan varmı acaba bayram için eşiyle biryeremi gittiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…