Gamzem bşey sorcam sana sen annenlerle görşmuosn demi hiç telde falan da ? rüzgarı da gormedler mi hiç ?
annemlerle aramda bır cadde var canım kızkardesım bı kere pazarda gordu ruzgarı o kadar uzaktan baktı
gamze ben çok üzüldüm yaaKızlar sıze bısey sorucam yorum ıstıyorum
ben kocama dedım kı ıstıyosan oglunuda al gıt bayramlas ananla babanla ama ben gelmem benım hatırım yok mu dedı hayır yok ben bır bayram senın hatırına gıttım sende benım anama babama gıt ozaman dedım sustu bende gıtmem adam olupta karını elımızı opmeye getıremedın derler dedı cokta tın benım ıcın
kbaba bugun ızmıre gıtmıs kucuk kaynımın oglu hastanede yatıyomus her kıs aynı gercıde onu gormeye gıtmıs ruzgarı gormeye gelmedıler hastaneden cıkınca cok zoruma gıttı sımdı kocam cocugu ver gıdelım derse verıyım mı hıc ıcımden gelmıyo ne dersınız
valla gamze açkça kaynvalden gerçekten umrumda degl ben senn ailenle barşmanı o kadar çok istıorm ki blıorm sen de bunu çok istıosn ama zaman belki en ii ilaç şimdi durmu atmosferi blmeden çık gt dyemem ama senn için dua edyrm btsn bu durum artık
kaynvaldene de sen blrsn guzelm konş yne eşinle ona gore ver kararını ...içimden illa yolla çocugunu die geçmıo blıorm cunku durumları sen çok haklsn davanda ve aslan burcu olarak en dogru kararları da verıosn zaten şimdi duzeninizi kuruosnz buna çok sevnıorm bi de ailenle de düzelcek herşey inşş bunn için duacnm cnm
gamze ben çok üzüldüm yaaheleki annenlerle görüşmemene ve pazarda öyle uzaktan bakan kardeşine
işine karışmak istemem ama madem fikre ihtiyacın var benim nacizane fikrim oğlunu babasıyla yollaman..kendin görüş yada görüşme ama bence oğlunu göster ve yolla...hatayı yapan kendisi utansın ....sen büyüklüğünü yap...
sen gitmeden gitmek istemiyorsa ...paşa gönlü bilir..ısallah ıste ben gotur dıyorum sen gelmezsen gıtmem dıyo gıtmem ben bana yapılan onca hakaretten sonra yapamam
sen gitmeden gitmek istemiyorsa ...paşa gönlü bilir..
senin haklı olduğunu bilip aslında senden taraf olduğunu belli ediyor ama bi yandada şu kahrolası erkeklik gururları varyagıtcek bılıyorum emınım ama bana vıcdan yapıyo
Gunaydın ...
Oglum ve babası babaannesıgıle bayramlasmaya gıttıler bende bır bayram kahvesı yaptım geldılm..
Bu sene daha cok koydu bayram, el kadar 4 aylık oglumun bıle bayramda gıdecegı bır yerı var ama ben....
Neyse hepınızı sevıyorum... Aılem sız oldunuz bu yuzden bende once sıze geldım. Hepınızın bayramı kutlu mutlu saglıklı huzurlu olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?