Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Gamzem bşey sorcam sana sen annenlerle görşmuosn demi hiç telde falan da ? rüzgarı da gormedler mi hiç ?

annemlerle aramda bır cadde var canım kızkardesım bı kere pazarda gordu ruzgarı o kadar uzaktan baktı

annemlerle aramda bır cadde var canım kızkardesım bı kere pazarda gordu ruzgarı o kadar uzaktan baktı

valla gamze açkça kaynvalden gerçekten umrumda degl ben senn ailenle barşmanı o kadar çok istıorm ki blıorm sen de bunu çok istıosn ama zaman belki en ii ilaç şimdi durmu atmosferi blmeden çık gt dyemem ama senn için dua edyrm btsn bu durum artık
kaynvaldene de sen blrsn guzelm konş yne eşinle ona gore ver kararını ...içimden illa yolla çocugunu die geçmıo blıorm cunku durumları sen çok haklsn davanda ve aslan burcu olarak en dogru kararları da verıosn zaten şimdi duzeninizi kuruosnz buna çok sevnıorm bi de ailenle de düzelcek herşey inşş bunn için duacnm cnm

Son düzenleme:
gamze ben çok üzüldüm yaaheleki annenlerle görüşmemene ve pazarda öyle uzaktan bakan kardeşine
işine karışmak istemem ama madem fikre ihtiyacın var benim nacizane fikrim oğlunu babasıyla yollaman..kendin görüş yada görüşme ama bence oğlunu göster ve yolla...hatayı yapan kendisi utansın ....sen büyüklüğünü yap...

ısallah ıste ben gotur dıyorum sen gelmezsen gıtmem dıyo gıtmem ben bana yapılan onca hakaretten sonra yapamam

gıtcek bılıyorum emınım ama bana vıcdan yapıyo
senin haklı olduğunu bilip aslında senden taraf olduğunu belli ediyor ama bi yandada şu kahrolası erkeklik gururları varya onu ezdiremiyor..bu yüzden seni öne sürüyor..aslında bence kendiside gitmek istemiyor olabilir

Gamze annem rüzgar fotosu istiyor tosunumu özledim dedi.
Hergün soruyor yeni fotoğraf yokmu diye
ekleme imkanın varsa foto istiyoruz

Gamzem bence çocuğu gönder ama bir sefere mahsus bayram olduğu için izin verdiğini söyle
Birdahakine özlerlerse onlar gelsinler
onlarda zaten rüzgarı görünce anlarlar hatalarını ve sana karşı değişebilirler diye düşünüyorum.

hazır netim varken kızlara bakıyım dedim ama tabi arefe gecesi bakarsam kimseyi bulamam
çınar üst solunum yolu enfeksiyonu olmuş, doğru düzgün emmiyo sürekli ağlıyor sesi kısık vs vs. neyse bugün ilaç tedavisine başladık şimdi daha iyi. annemde kalıcaz bu gece.
hepinzi öptüm kocaman.

Canlarım benim huzurlu tatlı arkadaşlarım
Bayramınızı kutluyorum ve hepinizi çok çok öpüyorum
Sizi seviyorummmmmmmmm

meg'iniz

Gunaydın ...
Oglum ve babası babaannesıgıle bayramlasmaya gıttıler bende bır bayram kahvesı yaptım geldılm..
Bu sene daha cok koydu bayram, el kadar 4 aylık oglumun bıle bayramda gıdecegı bır yerı var ama ben....
Neyse hepınızı sevıyorum... Aılem sız oldunuz bu yuzden bende once sıze geldım. Hepınızın bayramı kutlu mutlu saglıklı huzurlu olsun...

oglusuna kocaman bir masallah inanilmaz tatli olmus
bugun sanirim biraz buruk gun ama dilerim diger gunler cok cok guzel gecer mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…