İnş gamzem Allah razı olsun inş beraber görelim burda ogüzel gunlerî rüzgarınyerim 41kere maşallah terminatörede sevgilerimi sunuyorum daha bilet demiyorum :))Kızlar sanırım dualarımız aynı bende dun gece yataga gırdıgımde sızler ve gelmesını ıstedıgınız ıcın bebeklerınızınde arefesı olsun bebelerınız gelsın bayramınız olsun dıye dua ettım rabbım actıgımız ellerı bos cevırmesın ısteyen herkese hayırlı bırer evlat nasıp etsın ısaallaaahh
Âmin hilalim az kaldı inş bizimde göbişler dolucak sağlıklaBende kocamannnnn amin diyorum ozim,megan cnm maşallah size
bizde sahile indik balık tutmaya denize girenler var bnm üzerimde 2 kat var ben girsem buz kalıbı halinde cıkardım
Âmin meganım âmin Rabbim kabul etsin inşCanım bende senin duana amin diyorum inşallah Allah gönlüne göre versin kalbindekini hakkında hayırlı kılsın.
Kızlar bulantım çok fazlalştı nöbetçi ecaneye gittik ama bulantı ilacım onlarda yokmuş.Çok kötüyüm az önce içim dışıma çıktı ben bu hapı bulamazsam bayram çıkana kadar ne yapıcam tavsiye edebileceğiniz güvenle kullanabileceğim bir bulantı hapı varmı geçici olarak onu alırım en azından.
Kızlar bulantım çok fazlalştı nöbetçi ecaneye gittik ama bulantı ilacım onlarda yokmuş.Çok kötüyüm az önce içim dışıma çıktı ben bu hapı bulamazsam bayram çıkana kadar ne yapıcam tavsiye edebileceğiniz güvenle kullanabileceğim bir bulantı hapı varmı geçici olarak onu alırım en azından.
Çok sağol canım bende bir dönem metpamid kullandım hiç faydasını göremedim bu ilacım çok iyiydi ama bulamadım.Benimde aklımda emadur var bir çok hamilenin kulandığını duymuştum yarında bulamazsam emaduru deniyim bari.İnş gamzem Allah razı olsun inş beraber görelim burda ogüzel gunlerî rüzgarınyerim 41kere maşallah terminatörede sevgilerimi sunuyorum daha bilet demiyorum :))
Âmin hilalim az kaldı inş bizimde göbişler dolucak sağlıkla
Âmin meganım âmin Rabbim kabul etsin inş
CANIM kıyamam İnan hiç bilgim yok doktor bana Meptamit vermişti ama cok yaradığı söylenemez bide emedur demişti inş geçer CANIM Rabbim şifa versin
Çok sağol hevinim bana yediğim içtiğim hiçbir şey yaramıyor her şey zehirlenmişim gibi etki yapıyor.canım çok geçmiş olsun bulantı haplarını bilmiyorumda bulantıya karşı tuzlu krakerin iyi geldiğini biliyorum sadece :26:
Çok sağol hevinim bana yediğim içtiğim hiçbir şey yaramıyor her şey zehirlenmişim gibi etki yapıyor.
Kıyamam canım yabaşka eczanelere de baksanız belki bulunur veya ona benzer bi tane bilmiyorlarmıymış :26:
Aynı ilacın 8 mg lığı var ama reçetede 4 mg yazdığı için vermiyor git reçeteyi değiştir diyor ben şuan nasıl değiştiririrm reçeteyi parayla almaya kalksam 67 tl neyse inşallah yarın bulurum çok teşekkür ederim sizlere biraz uzanıyım yine midem yukarı yukarı çıkıyor.
Ketenhelvammmmmmm allah sana ve yakında dogum yapcak herkese hayırlı dogumlar nasip eylesin,inşallah hemencik olur biter sana ekstra güç diliyorum,allah hepinizin yardımcısı olsun
hee bu arada adlarımızı anmayı unutma:):)
haydaa hey Allahım sanki verseler nolcak sonuçta bildiğin bi ilaç bilmeden kullanmıyorsun ya
iyi geceler canım Allah rahatlık versin Allahım tez zamanda şifa verir inşallah
bende iyiyimm ayni buralarda dolaniyoruzbegenini gordumde bi hal hatir sorayim meggilime didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?