Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

gecmis olsun umarim bugun daha iyisindir
benim de doktorum mideni asla bos birakma ve cok az az ye dedi. eger bir sure ac kalip aksam zorlar yuklersem fenalasiyorum.
ben de dunden onceki gun korkunc haldeydim, kusmalarimla doktorluk durumdaydim. esim de geldi basima soylendi aksam yedin durdun nasil kaldirsin miden diye. cidden oyle baktim yiyebiliyorum yukledim bebege iyi gelsin firsat bulmusken dedim.
ama dun cok rahattim azar azar dinlene dinlene yiyorum ve mutlaka agzima azicik peynir ekmek atiyorum aralarda oyle etkilemedi.
bakalim bugun de ayni sekilde normal devam edecek mi

Günaydın

blum doğurmadın mı kız sen daha bakiim

kızlar dün giremedim nete geç olsun ama tatlı olsun herkesin bayramı mübarek olsun...
kuzucukların cepleri paracıklarla dolsun..
gamza maaşallah senin paşaya ne tatlı olmuş yaaa..giydirmişsin takımı kapar tabi 80 tl yi
benim oğlumda bu bayram takım elbiseyle geziyor
ben ağır vasıta paytak ördek gibi sallana sallana dolanmaya devam ediyorum salı günü dr randevum var aslında p.tesiydi ama salı günü gidicem..
belki suni sancı verirler
günler çok zor geçiyor 9 ay sebrediliyor ama son haftalar oldummu geçmek bilmiyor..
bugün kahvaltıya misafirim var..daha sonrada kurbanla haşır neşir olucam bugün gelicek kurbanım..
hadi hepiniz allaha emanet olun........

günaydın megim iyi bayramlar
nerde bende o marifet..beklemedeyiz işte salı belli olucak kısmetse..sen nasılsın görünmüyordun

buralardayım ama ara ara ama seninle denk gelemiyoruz canım arkadaşım
hayırlısıyla kucakla bebişini sen de inşallah
görüşürüz,afiyet olsun oğluşuna

kızlar basım çok kalabalık gelen giden belli değil o yüzden giremiyorum nice güzel sağlıklı huzurlu bayramlara tüm sevdiklerimizle ve evlatlarımızla inşallah ...!

Oglum donuyo ama sırtustunden yuzustune daha tam donemıyo 150 tlye kondu bayrama bebeklı gırmek karlı yanı

Evet bu çok doğru aslında bende hergün böyle yapıyorum ilacım varken böyleyim bende idare ediyorum azar azar zorlayarak yiyorum midem boş kalmasın diye.Ama ilacım yokken çok fenayım ağzıma bir lokma atacak fırsatım yokki zehirlenmiş gibi oluyorum sürekli öğürme geliyor ama her seferinde kusma yok dün sadece bir defa kustum ama akşama kadar elim ağzımdaydı.

Şimdi annem ilaçlarımı bulmaya gitti sağolsun bulamazsada hastaneye gidip nöbetçi dr. adeğiştirtecekmiş inşlalah bugünüm daha iyi geçer.

Dün resmen bulantıdan öldüm ama gündüz kontrolüm vardı ve bbeişi gördüm iyiyidi çok şükür o yüzden herşeye razıyım o iyi olsun sağlıklı olsun yeterki.

kesinlikle oyle, ben de hep oyle diyorum bebegim saglikli olsun katlanirim onun icin herseye
aslinda genel olarak senin gibiyim, yemegi yemek icin yiyorum. yoksa hamileyim ama istah sifir.
kusunca da rahatlama olmuyor hic, ben ilac ictim arkasindan cikardim afedersiniz ama sonrasinda bulanti hat safada devam etti arife gunu boyleydim.
bakalim gecer belki yakinda tam anlamiyla
ben de tahliller icin kan verdim bir suru, yeniden birseyler bakacakmis doktorum. bir de toksoplazma istedim bugun sonuclari alicam bakalim nasillar. tahminen idrarda enfeksyionum var cunku su ciemedim dogru durust, su beni cok bulandiriyor

sen hareketlerini hissetmeye basladin mi,ya da daha erken mi?

bir de benim bebegin oldugu bolgenin asagisinda genelde gerginlik oluyor
agrilar oluyor ara ara
karin agrim yok hic ama bu kasigin altindaki vajinanin ustundeki agrilari pek anlamiyorum :44: gerginlik hep var

Bende aynı durumdayım iştahım sıfır aşerme hiç yok bebeğim için yiyorum aç kalamayacak kadar yemeye çalışıyorum bir kilo almıştım onuda vermişim.58 ile hamile kaldım hala 58 im.

Ben idrar tahlili yaptırmadım hiç dr. henüz istemedi ama bol su içmeye çalışıyorum yoksa idrar yollarında anında yanma başlıyor çünkü benim böbreklerimde 3 kez taş oluştu ve çok müsayit o korkuyla suyu çok içiyorum.

İdrar yolu enfeksiyonunun en iyi ilacı su ben eskiden çok yaşadığım için birçok ilaç içtim ama faydası olamdı en iyi ilaç su içip bolbol idrara çıkmak.İnşalalh bulantıların haifilerde içebilirsin.

Yok ben henüz hissedemiyorum dün ultrasonda bebeişim kıpır kıpırdı mahşalalh ama ben hiçbir kıpırtı hissetmiyordum.Vajinaın üstünde yani tam rahimin olduğu bölgede ara ara ağrı oluyor bende ve gerginlikte henüz aşağı bölgede sanırım bebeişler henüz yukarı çıkmadı.Ağrılar için dr. normal diyor ama sende yinede dr. agitiğinde ağrılarını yerleri ile birlikte tarif et için rahat etsin.

Ağrılar ve gerginlik içten rahim büyüdüğü için ama dıştanda gerginlikler oluyor arada bende özellikle göğüslerimde oluyor yanıyor geriliyor yağlayınca rahatlıyorum.Karını belini bacakları ve göğüsleri yağla yada çatlak için krem kullan.

hamile kaldigim zaman az miktarda lokosit cikmisti ben de suyla attim onu.
zorliycam bir ara onceden bol bol iciyordum simdi bir bardagi tamamen bitiremiyorum bir iciste
gittim birkac gun once unuttum sormayi, zaten gidince heyecandan hersyei unutuyorum
ama sonuclari gostermeye gidince mutlaka soracagim bu agri normal mi diye

o tarz gerginlikler bende baslamadi daha, ya da ben hissetmiyorum bilmiyorum
goguslerim de ilk 3 ay siddetli agriyordu yataktan kalkarken falan simdi ara ara oluyor eski siddeti de yok. yanma da hissetmedim daha, aslinda buyuduler ilk haftalarda gozle gorulcek sekilde ama sonra daha da buyumedi sanki

Ben yanıma yarımlık pet şişe doldurup koyuyorum gözümün öünde olunca içiyorum.
Aynen insan heyecandan ne soracağını unutuyor bebeği görünce herşey olunda diye aklına soru gelmiyor.
Ama ben bu defa sordum benim geçtiğimiz iki hafta içinde yaşadığım ağrılar çok farklıydı.
Arada vajinal bölgeden içerden ağrı oluyor kemik ağrısı gibi , karın bölgemde ağrılar oluyor birde arada kasılma oluyor anlık iki büklüm kalıyorum hepsini sordum normal dedi magnezyum verdi.Alttan olan ağrılar için rahim ağzını ölçmesini istedim ölçtü sorun yok dedi çok şükür.

Annenm gedli şimdi ilaçlarımı almış ama bulantı ilacını değştirememişler dr. umun şifresi olması gerekiyormuş bugünde başka dr. nöbetçi annemde emedur almış inşallah biraz olsun fayda eder.

Bu arada annemi görünce midem bulanıyorÇünkü biliyorum ki sürekli yemek ismi sayacak ye ye ye dedikçe ben bayılacak gibi oluyorumdR UN YAZDIĞI İLAÇLARIN BİRİ ELEVİT BİRİ DEMİR VE BİRDE MAGNEZYUM İLACI KALSİYUM NEDEN YAZAMADI ACABA?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…