Ben yanıma yarımlık pet şişe doldurup koyuyorum gözümün öünde olunca içiyorum.
Aynen insan heyecandan ne soracağını unutuyor bebeği görünce herşey olunda diye aklına soru gelmiyor.
Ama ben bu defa sordum benim geçtiğimiz iki hafta içinde yaşadığım ağrılar çok farklıydı.
Arada vajinal bölgeden içerden ağrı oluyor kemik ağrısı gibi , karın bölgemde ağrılar oluyor birde arada kasılma oluyor anlık iki büklüm kalıyorum hepsini sordum normal dedi magnezyum verdi.Alttan olan ağrılar için rahim ağzını ölçmesini istedim ölçtü sorun yok dedi çok şükür.
Mahşalalh rüzgara dün bize 9 aylık bir bebeiş geldi o dönemiyordu.
Annenm gedli şimdi ilaçlarımı almış ama bulantı ilacını değştirememişler dr. umun şifresi olması gerekiyormuş bugünde başka dr. nöbetçi annemde emedur almış inşallah biraz olsun fayda eder.
Bu arada annemi görünce midem bulanıyorÇünkü biliyorum ki sürekli yemek ismi sayacak ye ye ye dedikçe ben bayılacak gibi oluyorum dR UN YAZDIĞI İLAÇLARIN BİRİ ELEVİT BİRİ DEMİR VE BİRDE MAGNEZYUM İLACI KALSİYUM NEDEN YAZAMADI ACABA?
o olcumu ilk haftalar cok yapardi doktorum, her usg den sonra ama uzun zamandir bakmiyor bana
magnezyum bana da verdi, sadece magnezyum ve progestan iciyorum su an
gecen bel agrim var demistim ondan verdi sanirim bana da
kılolumuydu canım yoksa en gec 6 aylık donmelerı lazım bızımkıde ılk defa dondu tam anlamıyla bayram tam bayram oldu benım ıcın
ya ben 14. haftaya giriyorum yarin bana ilac vermiyor
bulantin cok daha kotu olursun diye
ama tahlillerde sorun gorurse verir herhalde
ben de acaba icmeli miyim diye geriliyorum cunku cevrede iciyorlar genelde
ya ne guzel annen yemegine ayrdim ederse
benim onume hazir yemek konuldugunda benden mutlusu yok inan
eism bazen getiriyor is yerinden yuzum guluyor cocuklar gibi
kendim mutfaga girmek istemiyorum
Su bayramda bana cok et getırenlere gıcık oluyorum ya bana ayırdıgın payla 3 garıban doyar 3 evden geldı kaynana onun komsusu ve burda bı komsu toplam 8-9 kg koyun 2 kg dana etı 3 sene yenır bu ya bıde koyun kokuyo ıcın dısıma cıktı kardesım poff
Huzur doguma gırmek uzere ayyy bı avazda kurtulsun ya ıcım pır pır edıyo benım suannnn :26:
huzurcum allah güzel bir doğum nasip etsin inşallah...
utopya ve gamzecim size helal olsun heeeeee ben alıştım annemle büyütmeye bebişi akşamları o nöbetçi ben sadece emziriyorum yatıyorum geri iş ona bakıyor gündüz ben bakıyorum. size maşallah tek başınıza büyüttünüz bebişleri ,zor günleri geçirdiniz .annem bayramdan sonra gidicek bakalım nasıl bakıcam tek başıma çok yardımın kötü taraflarıda var .
selamlar biz yazlıga geldik köylü pazarından alışveriş yaptık taze taze
bahçeyle ugraştım çok iyi geldi ama bi tane böcek gördüm ve içeri kaçtım
huzur doğurdumu hbr varmı?melissa,ferda,prenses,ozim,moon,gamze
demin kaynatılmış ben geldim hayde gelinnnn
Kızlar huzuru aradım eşi açtı henüz çıkmamış 15 dk ya çıkar dedi ama tel çekmiyordu ses kesik kesik geldi tam konuşamadım
doguruyomu huzurcuk hadi bakalım allah yardımcısı olsun insallah.
Evet 15 dk ya çıkar dediğine göre bitmiştir hafif ayılmasını beklyorlardır.Ama tel çekmiyordu ses kesik kesik geldi bebeğin durumu nasıl dedim eşi birşey dedi ama orayı anlayamadım çekmiyordu telefonu inşallah ikiside iyidir.
Huzur dogurdu kızı cıkmıs kocası huzuru beklıyomus
Moon anneden destek süper bişey ama sen yalnızda halledersin
Hilalcim hadi tatile devam bizde Kıbrısta klimaylaısınıyorduk elektrik dünya kadar geliyordu yanında ısıtıcıda açıyorduk ve Kıbrıs çok soğuk olmaz dedikleri halde donuyorduk :26:
Ferdacım diş filan mı çıkartıyor bi zoumu var acaba kıyamam yaa
Huzur da meleğini sağlıcakla büyütsün inşallah şuanda kavuşmuştur gözleri
Lovely bebeklerin kısmetle geldiklerine hep inanmışımdır inşallah ev gönlünzce olur fiyatta
Kızlaaaarrrr huzurun kızı 3000 gr 50 cm dogmus annesını emmıs huzurun agrısı varmıs dınlenıyomus
evt huzurcuğun gelmiş bebişi maşallah çok bereketli bi topik olduk bebişler geliyor çatır çatır
meganım bende varda hepsi evde ,işte ben dvd yi almayı akıl edip takım taklavatı
almamışımaslında burda yazlıktada oluyordu çünkü kayınvalidemde yapıyor
ama o acaip bi disiplinle yapıyor o yüzden yanında ist.te götürmüştüm
hatta geçen sene ebru şallıda pilates kraliçesi fln seçilmişti hani foto fln
gönderiliyordu ya,ben onun yaptıgı hareketleri yapamıyorum valla
Ayy mahşallah çok şükür sütü gelmiş demekki inşlalah ağrılarıda diner akşama
slm kızlaar
ne güzel huzurda doğum yapmış hiç unutmuyorum huzurun hamileyim dediği günü şimdi doğum yaptı maşallah ikisinede
zaman ne çabuk geçiyorr...
kızlarr huzurumdan hber var mııııııııııııı
Kızlar huzur ıyıymıs agrısı azalmıs cok guzel bır duyguymus ıyıkı yasamısız dıyo mutlular suan kızlara soyle korkmasınlar agrım gectı dedı
günaydın herkese
bize gün 6da olduğundan artık
huzurun iyi olmasına çok sevindim
ilknur defne sana da geçmiş olsun
maalesef kimse kimse için karşılıksız bişey yapmıyor artık
dinlenmeye çalış nasıl olacak bilmiyorum da
huzur maşallah sana ve bebişine
günaydın
huzurun iyi haberi gelmiş çok sevindim darısı başımıza inşallahhh
bende bugün oğluşumu görmeye gittim herşey yolunda çok şükür
3.lü test yaptırmamızı istedi ve 1 ay sonrada tedaylı ultrasyon için çağırdı
kan pıhtılaşmasıyla ufak bir sorun varmış rahim damarlarında şimdilik yapılacak birşey yokmuş 5 aydan sonra kendiliğinden düzelebilir dedi inşallah geçer tek isteğim oğlumu sağlıkla kucağıma almak
huzurcum allah sana ailene ve bebişine uzun ömürler versin kuzumgünaydın hoşgeldin ilk hamilelik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?