Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Huzurcum,
Allah analı babalı büyütsün bebişini,hep sağlıklı hep mutlu olsun inşallah..
Ne mutlu sana,size..

Hoşgeldin ne güzel bir doğum hikayesi.Allah bebişine sana ve eşine huzurlu mutlu uzun bir ömür nasip etsin
Kızın çok çok güzel mahşallah sen annesi olduğun için sadece sana güzel görünmüyor gerçekten çok güzel bir kız mahşalalh sübhanallah.

Kızlar bana emadur iyi geldi çok şükür bugün güzel geçti.Bir saat önce geldik eşimle eve bugün hep dışarıdaydık akraba ziyaretleri ama güzel bir gündü.

iyi gecelr kise yok geç olsada bayrmınız kutlu olsun
annem babam geldiler bu bayram benden mutlusu yok
sabah terminaldaki halimizi görmeliydiniz ben ağlıyorum annem ağlıyo babam ağlıyo
2 yılın acısını çıkrdık resmen çok özlemişim annemin yüzünde çizgiler çoğalmış
yine ağlıyorum işte
şimdiden gidecekleri gün ben neyaparım die kara kar düşünür oldum
babm da zayıflamış buarada zaman neden bukadar acımasızsın sen yapma bunu neolur
buarad sabahda yine beklediğim ama asılına 9 ay beklemek istemediğim adetimide oldum her ay aynı hüsranı yaşamaya alışmış bir insan neden hep umud ederki ediyorum işte farkında olmadan neyse yine çokduygusalım öptüm hepinizi ALLAH a emanet olun

Canım aglattn benı cok guzel bır sonla baslamıs hıkayen artık asellı mutlu gunlerınızle devam etsın hıkayen (hıkayenın bır yerınde olmak benı mutlu ettı)

aslında hikayenin her yerinde sen varsın
o kadar çok ilgilendin ki
kardeşim bunu yapmadı bana
çok emek veriyorsun bizlere
Bunların hepsi inşallah dönecek sana

canım arkadaşım
bu güzel dileklerin bu güzel sözlerin için sağol
senin kalbin güzel o yüzden öyle görüyorsun

ketoşumla hevinim de bebelerini kucaklıyacaklarmış p.tesi, ne güzel,ne mutlu

sağlıkla gelsinler inşallahhhhhhhh

Amiiin inşallah meggilim
darısı tez zamanda sana ve tüm bebek isteyen bekleyen herkese inşallah kuzum

huzurum maşallah canım ne güzel bi doğum hikayesi
Rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin Asel'e inşallah

Bugün gördük oğluşumu yine babasıyla, herşey yolundaydı çok şükür, Pazartesi sabah 9 aylık serüven bitiyor Allah nasip kısmet ederse

ne guzel anlatmissin yaaa..

insaallah darisi basimiza..

sana guzel kizcenle mutlu, hayirli, saglikli, uzun bir omur diliyorum canim benimm

cnm cok guzel anlatmıssın anne olmak gercekten zor ama cook guzel bastan sona sabırdan ıbaret goğüs yaran da emzırdıkce gececek ıns.
masallah kuzuna Allah sıze uzuuuun saglıklı bı ömür nasip etsın
Allah ısteyen herkese bu duyguyu yasatsın inş.

huzurum göğüs ucu için emzirirken kullanmalık bir emzik ucu gibi aparat oluyor ondan kullansan yaraalrın geçene kadar.

Bunu demek istedim ama nasıl olur bebeiş alırmı yada sonra buna alışırmı bilmiyorum aklıma geldi yazmak istedim.

huzur allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin..
inşallah bütün isteyen kullarına da tattırsın rabbim bu duyguyu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…