Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhabalarrr
kımseler yok ama ..
uzun bır tatılden sonra evımdeyım
bebegımde 3 aylık oldu herseyı duzene gırdı sukurler olsun
artık guzel guzel uyuyor nazar olmasın

sımdık gecmıse gıdıp dogum yapanlara bakcam kımse yok yanlız takılayım bende

Yemek yiyemiyorum çok canım sıkılıyor
Her gören senin niye göbeğin çıkmamış bebek nerde diyor.
Yemezsen bebeğin gelişmeyecek diyorlar çok üzülüyorum iki üç gündür sadece zeytin ekmek çay yiyorum ben ne yapıcam böyle devam ederse hastaneyemi yatmam gerekecek bebeğim nasıl büyüyecek beni neler bekliyor çok korkuyorum.

gecer canim inan buna
cok yakinda normale donersin
bak ben 5 gun boyunca kusma, fenalasma neler gecirdim
ama dun bir uyandim hersey normal
bugun de normaldi
bir anda yok oldu

yalniz benim karnimin alti coook sizliyor (
cok uzuluyorum ve yarini zor edicem gibi gorunuyor
doktora gidicem yarin ve ultrason yapmasini istiycem tahlil sonuclarini gosterirken
karnin alt kisminda bebegin oldugun yerin asagisinda sizlama var surekli cok korkuyorum

Rahim büyüdüğü içindir sızlama hiç kesilmiyormu yoksa ara aramı?
Benim bulantım hiç geçmeyecek sanırım sebze süt yumurta yoğurt yemek istiyorum ama imkansız yiyemiyorum
3 gündür sadece zeytin ekmek yiyorum çok canım sıkılıyor hiç süt ürürnü yemden bebeğin kemikleri nasıl gelişecek diye düşünüyorum çok üzülüyorum

merhaba doktorların söylediğine göre bebek son tramerde özellikle kalsiyuma ihtiyaç duyarmış anne kalsşyum takviyesini besinlerden almasa bile bebiş annenin kemiklerinde ihtiyacı olan kalsiyumu çekermiş.. dolayısıyla üzülme ama kendi ihtiyacın için son 3 ay kalsiyum almalısın yoksa sen sorun yaşayabilirsin bu konuda ama bebiş değil .. bebiş her ne olursa olsun anneden alırmış çünkü ..son aylarda bulantın olmaz bu sorunları yaşamazsın üzülme sakın..

Çok sağol cevabın için inşalalh bebeğim büyür gelişir benden alsa alıcağını ben önemli değilim sırf onun için üzülüyorum.Bulantılarım azıcık azaldığı anlarda deniyorum ama yiyemiyorum inşalalah hayırlısıyla son üç aya sağlıcakla geliriz de son üç ayda yüklenirim kalsiyuma

inşallah canım olumlu düşün bebişinede olumlu yansısın herşey yolunda gider canını sıkma ..

geçmiş olsun işallah sağlıkllı bir bebeğe sahip olursun
ama hiç korkma bebek ihtiyacı olan her şeyi anneden çekiyormuş
bazı annelerin kanı bebeği iyi besliyormuş çocuk annesi olarak san tavsiyem kendini strese sokma
hamilelliğinin keyfini sür

Lovely canım ben doguma bıle kusarak gırdım hıcbısey yıyemedım ama 3300 gr dogurdum gayette beslenmıstı yanı korkma

deryam ozlemıstık furkanla ıslerın yoluna gırmesı guzel

moon koptummmmmm

ara ara oluyor
2 saat kadar oldu simdi gecti neyseki
adet baslayacakmis gibi sizlama oluyor altta
daha onceleri de oluyordu aslinda ama bebegimle ilgili bir sorun gorunmuyordu cok sukur
normal olmasi gerek ama o an icin kafam rahat etmiyor hic
yarin doktoruma soracagim
sut ben de icemiyorum gunlerdir ilk haftalarimda 1 ltye yakin icerdim gunde esim uyarmisti cok abariyorsun diye, simdi agzimi suremiyorum
bulantim gecse de tiksinmelerim var sebzelerin cogunu yiyemiyorum, ceviz ve benzeri kuruyemisleri yiyemiyorum ve sut icemiyorum

Çok sağol canım
Lovely canım ben doguma bıle kusarak gırdım hıcbısey yıyemedım ama 3300 gr dogurdum gayette beslenmıstı yanı korkma

deryam ozlemıstık furkanla ıslerın yoluna gırmesı guzel

moon koptummmmmm
Sağol gamzem biraz olsun içimi rahatlattınız bayramda çeşit çeşit insan görüyorsun haliyle her kafadan bir ses çıkıyor böyle giderse bebek beslenemez deyip canımı sıktılar

O ağrılar bendede oluyor ara ara anlık giriyor geçiyor.Dr bana normal dedi.Ama değişik birşey yaşayınca endişeleniyorsun anlıyorum seni yarın ultrasonda bebişini görünce için rahatlar.Ben bu kontrolde flaşdisc götürdüm sende götür dr. dan rica edersin görüntüleri atar evde izlersin

Ben herzaman kullandığım bulantı ilacımı bulamadım ondan bu kadar kötü oldum normalde zofer içiyorum.O zaman azda olsa yiyebiliyorum ama zofer yoksa halim çok kötü.Bayram çıksında eczaneleri dolaşıcam bulursam 4 kutu alıcam annemle birlikte gidicez dr. aiki kutu ben yazdırıcam iki kutuda anenm yazdıracak 4 kutu alırsam 40 gün rahatım.

İlacım olunca günde en az 3 meyve yiyorum bir kase yoğurt arada kurabiye yada bizküvi böyle idare ediyorum.

o ara ara vuran seyler oluyor da
bu 2, 3 saat suren sizlama
gunde bir ya da iki kere oluyor
yarin ultrason yaparsa rahatlarim dedigin gibi
erken diye yapmayabilir de bakalim ben tedirginim derim
flashdisk gotureyim bakalim

o ara ara vuran seyler oluyor da
bu 2, 3 saat suren sizlama
gunde bir ya da iki kere oluyor
yarin ultrason yaparsa rahatlarim dedigin gibi
erken diye yapmayabilir de bakalim ben tedirginim derim
flashdisk gotureyim bakalim

Bende 2 -3 saat süren sızlama olmadı hiç ama dün bir ara oldu 10 dk hiç geçmedi adet ağrısı gibi sonra geçti.Acaba gerilmeden olabilirmi yağ yada krem kullanıyormusun.Ben yağlanıyorum ilk haftalardan beri.

slm kızlar sanrm muhabbet bulantı ahh ahh sormayn
üç kez çıkardm bugun yesem de yemesem de hep de yattm halszlk de oldu çok bu seferki mikrobik bi durum mu onu blemedm en son çorba içtm şimdi de çok ii degl ama yorldm bugun inşş çıkarma olmaz artık marta kadar dvm etcek bu bulantılar galba bnm btcegne pek inancım kalmadı
allahtan arada düzelıo da dengelenıo bu halmze şükür ne yapalım bebşler ii olsn da ...

selam kızlar bu ne bulantıymış böyle benim hamileliğimde midem fazla bulanmadı ki bulandıgı zamanlardada kusamadım en son çocuklugumda kustugumu hatırlıyorum kusamamakda kötü dogumda bile midem bulandıgında ne yaptıysam kusamadım öğürmekden kan geliyodu artık boğazımdan fazla bulantım olmasın diye hamileliğin basların d domates ekmek yedim sizde onu yiyin belki iyi gelir

cnm naslsnz bebş nasıl foto isterizzzzzzz bekli eklemşsndr de ben gormedm hiç

Aynen bende artık geçmiyceğini anladım ama biraz olsun azalmıştı ilacım yokken çok kötüyüm.Duygum ben birtek bayramın ilk günü kustum senin kusman çoksa dr. una zoferi danış onu içersen hiç kusmuyorsun bulantılarıda çok aza indiriyor ben salı günü gidip yazdırıcam tekrar bayramda bulamadım reçetem iptal oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…