isim | bat | sonuç
Nisanur_2007 | 10 haziran |
Nilla |12 haziran |
meg |13 haziran |
seyyah1984 |13 haziran |
sivatan | 16 haziran |
shadow00 |17 haziran |
edammm |19 haziran |
papatya_ozmen | 19 haziran |
Kayram2006 | 20 haziran |
damlapal | 20 haziran |
ata35 |21 haziran |
filorinda |21 haziran |
gunesIM84 | 22 haziran |
a_d |22 haziran |
niserdarhan | 24 haziran |
elmur | 24 haziran |
dalgali | 25 haziran |
sifaa | 29 haziran |
mavusbebek | 29 haziran |
asikumrall | 29 haziran |
DERin83 | 30 haziran |
_alya | 30 haziran |
sebbnemm | 1 temmuz |
yellowkitty | 3 temmuz |
luckyincident | 4 temmuz |
golge_cicegi | 4 temmuz |
kosita | 6 temmuz |
hilal19 | 6 temmuz |
ber_eN | 6 haziran |
varsın listede ya kuzum,1.sayfada esas listemiz
kızma litfen
merhaba,
1. soruna cevap vereyim, evet 7 haziranı 1. gün kabule edeceksin, regl başlangıcın olan ilk gün yani
2. sorun ise, bizde reglim bittikten hemen sonra çalışmalara başladık, ta kii regl olana kadar devam edeceğiz, çünkü kişiye göre yumurtlama değişiklik gösteriyor, her türlü ihtimali değerlendireceğiz yani
günaydın kızlarr gerçekten de ne çok konuşmuşsunuz 50 sayfam vardı 20sini okudum ama yeter gözüme yazık canım aaa...İnş hamile haberleri aldığımız bi gün olur.Kızlar okuyabildiğim kadarını okudum şimdi bir şeyler soracağım..
1) bu günleri sayarken 1. gün reglin geldiği gün m kabul ediyoruz.Yani ben 7 haziranda regl olduğuma göre 7 haziranı 1 mi kabul edeceği yoksa 8 haziranı mı??
2) Kızlar regl bittikten hemen sonra başladık biz çalışmalara yani 10 haziranda.O gün bile hamile kalma riskim var mı bi arkadaşım regline 1 2 gün kala hamile kalmış da regl bitiminde de hemen hamile kalma ihtimali var mı??
sağolun şimdiden kızlar.Kaçırdığım önemli bir şey varsa özet geçin lütfen.Bu arada tablo süper olmuş hamişlerle dolsun inş..
Nisacım üzülme cnm temmuzda inş bebişin karnında olur
inşallah ama geçmek bilmiyo günler son iki gün korkuyorum ve beklemiyorum o kırmızıları gelmesinler.hele dün bi sinir bi sinir bende evde terör estiriyorum resmen kocişimde alttan alıp sakinleştiriyo hep beni.inşallah iyi haber veririm.dayanamıyorum test yapıyorum akşam yaptım ikinci çizginin yeri alttan çok azcık çıktı köşesi yani kopkoyu oldu o kadar yukarı çıkmadı bende sinir oldum attım.cuma yapmıştım silik çift görmüştüm bakalımkarmakarışığım
isim | bat | sonuç
Nisanur_2007 | 10 haziran |
Nilla |12 haziran |
meg |13 haziran |
seyyah1984 |13 haziran |
sivatan | 16 haziran |
shadow00 |17 haziran |
edammm |19 haziran |
papatya_ozmen | 19 haziran |
Kayram2006 | 20 haziran |
damlapal | 20 haziran |
ata35 |21 haziran |
filorinda |21 haziran |
gunesIM84 | 22 haziran |
a_d |22 haziran |
niserdarhan | 24 haziran |
elmur | 24 haziran |
dalgali | 25 haziran |
sifaa | 29 haziran |
mavusbebek | 29 haziran |
asikumrall | 29 haziran |
DERin83 | 30 haziran |
_alya | 30 haziran |
sebbnemm | 1 temmuz |
yellowkitty | 3 temmuz |
luckyincident | 4 temmuz |
golge_cicegi | 4 temmuz |
kosita | 6 temmuz |
hilal19 | 6 temmuz |
ber_eN | 6 haziran |
varsın listede ya kuzum,1.sayfada esas listemiz
kızma litfen
luckyim
7 haziran da regl olduysan eğer,8 haziran 1. günü olmuş oluyo adetinin diye biliyorum ben..
regl biter bitmez nasıl yumurtlanır? bence en azından ilk bir haftadan sora yumurtlama olur..
belki istisnalar vardır..
bak ama hep bence diyorum,kesin bilgiler değil bunlar canım..
kesin bilenler yazabilirler mi lütfen
merhaba,
1. soruna cevap vereyim, evet 7 haziranı 1. gün kabule edeceksin, regl başlangıcın olan ilk gün yani
2. sorun ise, bizde reglim bittikten hemen sonra çalışmalara başladık, ta kii regl olana kadar devam edeceğiz, çünkü kişiye göre yumurtlama değişiklik gösteriyor, her türlü ihtimali değerlendireceğiz yani
luckyim
7 haziran da regl olduysan eğer,8 haziran 1. günü olmuş oluyo adetinin diye biliyorum ben..
regl biter bitmez nasıl yumurtlanır? bence en azından ilk bir haftadan sora yumurtlama olur..
belki istisnalar vardır..
bak ama hep bence diyorum,kesin bilgiler değil bunlar canım..
kesin bilenler yazabilirler mi lütfen
derincim çok sağol canım :))) Doğru yoldayız biliyorum
kızlaaar ya ben her gece rüyamda bebek görür oldum 3 4 gündür günlük hayatımı etkileyecek şekilde de düşünmüyorum ama ve hep erkek..
Kıssslaaar zamanlamam süperdi. çalışmalarımı tamaladım eşimi sabaH şehir dışına yolladım. Tam da dün sondu. Bakalım beklemedeyiz. 25 haziranda nolacak. Tam da o gün tatile gideceğiz. Size nasıl haber verecem kii, ha bi de eğer adet olursam tatil berbat olacak. Dua edin bana.:109::109::109:
günaydın kızlarr gerçekten de ne çok konuşmuşsunuz 50 sayfam vardı 20sini okudum ama yeter gözüme yazık canım aaa...İnş hamile haberleri aldığımız bi gün olur.Kızlar okuyabildiğim kadarını okudum şimdi bir şeyler soracağım..
1) bu günleri sayarken 1. gün reglin geldiği gün m kabul ediyoruz.Yani ben 7 haziranda regl olduğuma göre 7 haziranı 1 mi kabul edeceği yoksa 8 haziranı mı??
2) Kızlar regl bittikten hemen sonra başladık biz çalışmalara yani 10 haziranda.O gün bile hamile kalma riskim var mı bi arkadaşım regline 1 2 gün kala hamile kalmış da regl bitiminde de hemen hamile kalma ihtimali var mı??
sağolun şimdiden kızlar.Kaçırdığım önemli bir şey varsa özet geçin lütfen.Bu arada tablo süper olmuş hamişlerle dolsun inş..
Nisacım üzülme cnm temmuzda inş bebişin karnında olur
dalgalım gelmişş
hayırlısıyla al bebeğini kucağına inşallahhh canım benimm
nisacığım engiiiinnnn tecrübelerime dayanaraktan cvp vereyim sana tabi Rabbim bilir gününü zamanını ama periyodik olarak bildiklerim bunlar 2 buçuk yıllık tecrübe.
7 haziran 1.gün sayıyoruz bitiminde başlama hemen derim en azından 2 gün ara ver bi dinlensin yımırtalıklar rahim filan sonra başla yoksa yumurtlamadan sonraki 2 gün filan da devam etmen gerekicek bu da uzun zaman demek sıkılırsın sende eşinde.ne kadar çok istesekte sıkıyor belli bi zamandan sonra...hayırlısı artık bol bol dua hem kendine hem bizeböle böle olmak için
meg sen ne yaptın ya seni de merak ettim test yada kanda baktırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?