Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

liste süper olmuş hürremim şifa ile senin ellerine sağlık

derincim çok sağol canım :))) Doğru yoldayız biliyorum

kızlaaar ya ben her gece rüyamda bebek görür oldum 3 4 gündür günlük hayatımı etkileyecek şekilde de düşünmüyorum ama ve hep erkek..

luckyim
7 haziran da regl olduysan eğer,8 haziran 1. günü olmuş oluyo adetinin diye biliyorum ben..
regl biter bitmez nasıl yumurtlanır? bence en azından ilk bir haftadan sora yumurtlama olur..
belki istisnalar vardır..
bak ama hep bence diyorum,kesin bilgiler değil bunlar canım..
kesin bilenler yazabilirler mi lütfen

Kıssslaaar zamanlamam süperdi. çalışmalarımı tamaladım eşimi sabaH şehir dışına yolladım. Tam da dün sondu. Bakalım beklemedeyiz. 25 haziranda nolacak. Tam da o gün tatile gideceğiz. Size nasıl haber verecem kii, ha bi de eğer adet olursam tatil berbat olacak. Dua edin bana.:109::109::109:

Son düzenleme:

biraz sakin ol ama, kendini telkin et her türlü sonuca hazır et,
stres hiç iyi değil

kızmadım aşkolsun ama alındım valla onu da strese ver nolurrrrr şafak 2 çok zor meg test yap lütfen ya çatlıcam ben

bebeğimm doktorum bana adetin ilk gününü 1. gün sayıyoruz demişti ama :26:

deriiinnn
e Allah da bizim müstahakımızı versin iyi miii
ne kaa da aynı şeyleri yazmışız yahu
luckyim ben emin değilim zaten ama..

derincim çok sağol canım :))) Doğru yoldayız biliyorum

kızlaaar ya ben her gece rüyamda bebek görür oldum 3 4 gündür günlük hayatımı etkileyecek şekilde de düşünmüyorum ama ve hep erkek..

rica ederim

bende psikopat gibi sürekli elimi karnıma götürüyorum, sanki bebek var orda , elim sürekli karnımda

günaydın halvetlülerimm,sizi seviyorumm..

nisanurcum,üzülme e mi..
önümüzdeki maçlara bakalım canımm:92:yılmak yok..
çünkü beklediğimiz o şey var ya,o çok dadluuuu

tamam kızlar çok sağolun :)) Zaten reglim biter bitmez çift sayılarda çalışmaya başladık taa ki regl olana kadar o yüzden günler pek farketmeyecek sanırım ama olsun.Çift olmazsa bi dahaki ay tek günler :))Şifaa ile aynı taktik bu iki ay :)))

dalgalım gelmişş

hayırlısıyla al bebeğini kucağına inşallahhh canım benimm

nisacığım engiiiinnnn tecrübelerime dayanaraktan cvp vereyim sana tabi Rabbim bilir gününü zamanını ama periyodik olarak bildiklerim bunlar 2 buçuk yıllık tecrübe.
7 haziran 1.gün sayıyoruz bitiminde başlama hemen derim en azından 2 gün ara ver bi dinlensin yımırtalıklar rahim filan sonra başla yoksa yumurtlamadan sonraki 2 gün filan da devam etmen gerekicek bu da uzun zaman demek sıkılırsın sende eşinde.ne kadar çok istesekte sıkıyor belli bi zamandan sonra...hayırlısı artık bol bol dua hem kendine hem bize böle böle olmak için

Ben çıkıyorum halvet kardeşlerim
merak etmeyin er ya da geç zafer bizim olacak
Biraz çalışmam gerekiyor şimdi
İyi muhabbetler size

çok sağol canımmm :)))) Neyse başlamış blunduk bir kere 10 haziranda :)) İlk ay böyle olsun bari Tabi canım dualarım hep bu yönde size ve kendime..

derincim görüşürüz cnm..

Kızlar ben de çıkıyorum bugün temizlik yapacağım biraz..görüşürüz yine..artık bu günler önemli bana..son 3 regl tarihime göre yaptığım hesaplamada 15 haziran 20 haziran obulasyon günleri görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…